ingga 11.04.2009 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2009 grave napisał: Słuchajcie, a mam pytanie... a właściwie dylemat.. gdybyście mieli wybrać fajną sofę z tkaniny za 1300 czy ze skóry za 2600 to co byście wzięli, wiedząć że dzieci "w drodze", zwierzaków nie ma... Czy lepiej odpusćić skóre bo to większa strata w przypadku zniszczenia czy jedna skóra będzie twalsza od tkaniny? Nie wiem jak wybrnąc z tego.. Ja bym wybrała sofę z tkaniny - szczególnie ze jest fajna bo skóry nie lubię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grave 17.04.2009 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 Ja już wybrałem skórzaną sofę 3os. z ETAP-u. tylko teraz trzeba czekać do 6tygodni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dyd 17.04.2009 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 Kasiorek napisał: Ja juz zakupiłam materac, super wygodny wielki, sam się pompuje i sam sie wypompowuje a możesz wkleić fotkę i ewentualnie jakieś namiary podać, gdzie można go kupić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejkoziol11 28.06.2016 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2016 (edytowane) My mamy narożnik właśnie z funkcją spania. Jest bardzo wygodny i idealny gdy rodzina się zjedzie. Edytowane 28 Czerwca 2016 przez Elfir link reklamowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts