hubertsain 07.01.2011 17:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2011 pw Wysłałem Panu odpowiedz na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hubertsain 12.01.2011 15:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2011 Proszę o info na PW gdzie znajduje się Pana budowa i jakie tynki chciałby Pan wykanać. proszę o kontakt 503380034 mam okol 1500m/2 tynkow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz123456 13.01.2011 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2011 Panie Hubercie,napisałem do Pana PW, tylko nie mam pewności, że Pan to dostał. Pytałem o miejsca, gdzie można obejrzeć wyniki Pana pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hubertsain 14.01.2011 20:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2011 Tak, wiadomość doszła, już wysłałem Panu odpowiedz. Panie Hubercie, napisałem do Pana PW, tylko nie mam pewności, że Pan to dostał. Pytałem o miejsca, gdzie można obejrzeć wyniki Pana pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwonkakarim 24.01.2011 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 Panie Hubercie ja byłem pierwszy Zaczyna Pan u mnie otynkować od przyszłego tygodnia. Mam nadzieję że wszystko jest aktualne. Potrzebuję do Pana maila żeby wysłać te pomieszczenia (duży plik), proszę przekazać to smsem lub zadzwonić jutro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hubertsain 25.01.2011 22:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 Panie Hubercie ja byłem pierwszy Zaczyna Pan u mnie otynkować od przyszłego tygodnia. Mam nadzieję że wszystko jest aktualne. Potrzebuję do Pana maila żeby wysłać te pomieszczenia (duży plik), proszę przekazać to smsem lub zadzwonić jutro. Panie Karimie, w tym sezonie nie jest Pan pierwszy, gdzie będziemy wykonywać tynki, obecnie już tynkujemy u innych klientów Zrobiliśmy już nawet 2 elewacje z tym, że oczywiście bez koloru tylko na szaro - kolor jak będą odpowiednie temperatury Oczywiście zgodnie z umową zaczynamy tynki u Pana w przyszłym tygodniu. Mój mail wysłałem Panu SMSem, czekam na plik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 28.01.2011 04:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 Witam Fajny AVATAR ..... ... Panie Hubercie mam pytanie .... czy bylby Pan zainteresowany praca w malopolsce ??? TARNOW Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hubertsain 28.01.2011 17:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 Niestety nie pracujemy na tamtym terenie. Nasz obszar działania to woj. mazowieckie oraz łódzkie. Witam Fajny AVATAR ..... ... Panie Hubercie mam pytanie .... czy bylby Pan zainteresowany praca w malopolsce ??? TARNOW Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hubertsain 30.01.2011 13:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 Witam. Odpowiedz wysłana na PW Witam po przerwie Interesuje nas cena za elewację ale tylko druga warstwa kleju, tynk baranek i cokół Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
korek_kk 02.02.2011 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 Witammam krótkie pytanie: Czy wykonuje pan tynki z materiału inwestora tzn mieszane z piachu itd na budowie?pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hubertsain 03.02.2011 19:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 Aby zapewnić najwyższą jakość tynków wykonujemy nasze prace jedynie z gotowych mieszanek, które gwarantują właściwe proporcje, które trudno uzyskać mieszając samemu na budowie. Dzięki pracy na gotowych mieszankach jesteśmy w stanie dać gwarancje co do jakości prac oraz gwarancje dotyczącą przyczepności tynku do ściany oraz braku spękań. Witam mam krótkie pytanie: Czy wykonuje pan tynki z materiału inwestora tzn mieszane z piachu itd na budowie? pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hubertsain 04.02.2011 20:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 Odpowiedz wysłałem na PW. mam do wykonania około 580m2 (ściany + sufity) tynków wew(koniec lutego/marzec). + ewentualnie elewację czerwiec lub wrzesień. Proszę o informację nt kosztów wykonania z materiałem gipsowych lub ewentualnie c-w. Budynek pracowni http://www.domyzwizja.pl (z klasą 2) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dgasek 09.02.2011 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 Witam Mam do zrobienia ok 250m2 elewacji - dom ocieplony styropianem , zrobiona siatka z klejem i zagruntowane. Klej i grunt Caparola. Czy podjął by się Pan położenia na tym tynku akrylowego ? Proszę o info na PW. Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hubertsain 12.02.2011 21:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2011 Oczywiście możemy podjąć się tego zlecenia, odpowiedz wysłałem na PW. Witam Mam do zrobienia ok 250m2 elewacji - dom ocieplony styropianem , zrobiona siatka z klejem i zagruntowane. Klej i grunt Caparola. Czy podjął by się Pan położenia na tym tynku akrylowego ? Proszę o info na PW. Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kollins 13.02.2011 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2011 (edytowane) Witam, Firma Pana Huberta wykonywała u mnie tynki wewnętrzne cementowo-wapienne i ocieplenie budynku.Nie musiałem martwić się o zakup materiałów, Pan Hubert wszystkim się zajął a zaproponowane ceny były przystępne. Ekipy to fachowcy, których nie trzeba dzień w dzień pilnować.Dostali klucze i „media”. Wystarczył kontakt telefoniczny i wizyta na budowie raz w tygodniu w celu zrobienia zdjęć do archiwum budowlanego.Kontakt telefoniczny z Panem Hubertem bardzo dobry. Tynki: Największa ściana „dzięki murarzom” miała odchył od pionu ok 4cm:(ale panowie poradzili sobie z nią bardzo dobrze, tynki wyszły gładkie i równe. Ocieplenie: Ekipa Pana Huberta nie boi się nowych technologii. Zastosowałem szary styropian o dobrych parametrach, których nie chciałem popsuć mostkami w wyniku kołkowania.Zdecydowałem się na system TERMODYBEL firmy EJOT, gdzie otwory po kołkach zaślepia się styropianowymi krążkami.Pan Hubert był otwarty na tą propozycję, ekipa poradziła sobie a z efektu jestem bardzo zadowolony:) Podsumowując jestem zadowolony z pracy obu ekip.Okna zostały zabezpieczone, a po skończeniu prac wszystko jest posprzątane. Spotkamy się jeszcze przy okazji wykonania tynków zewnętrznych. Polecam chłopaków z SAIN wszystkim niezdecydowanym! pozdrawiamKrzysztof Edytowane 13 Lutego 2011 przez kollins Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hubertsain 14.02.2011 16:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2011 Panie Krzysztofie miło było współpracować. Do miłego spotkania przy okazji nakładania koloru na elewację. Witam, Firma Pana Huberta wykonywała u mnie tynki wewnętrzne cementowo-wapienne i ocieplenie budynku. Nie musiałem martwić się o zakup materiałów, Pan Hubert wszystkim się zajął a zaproponowane ceny były przystępne. Ekipy to fachowcy, których nie trzeba dzień w dzień pilnować. Dostali klucze i „media”. Wystarczył kontakt telefoniczny i wizyta na budowie raz w tygodniu w celu zrobienia zdjęć do archiwum budowlanego. Kontakt telefoniczny z Panem Hubertem bardzo dobry. Tynki: Największa ściana „dzięki murarzom” miała odchył od pionu ok 4cm:( ale panowie poradzili sobie z nią bardzo dobrze, tynki wyszły gładkie i równe. Ocieplenie: Ekipa Pana Huberta nie boi się nowych technologii. Zastosowałem szary styropian o dobrych parametrach, których nie chciałem popsuć mostkami w wyniku kołkowania. Zdecydowałem się na system TERMODYBEL firmy EJOT, gdzie otwory po kołkach zaślepia się styropianowymi krążkami. Pan Hubert był otwarty na tą propozycję, ekipa poradziła sobie a z efektu jestem bardzo zadowolony:) Podsumowując jestem zadowolony z pracy obu ekip. Okna zostały zabezpieczone, a po skończeniu prac wszystko jest posprzątane. Spotkamy się jeszcze przy okazji wykonania tynków zewnętrznych. Polecam chłopaków z SAIN wszystkim niezdecydowanym! pozdrawiam Krzysztof Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hubertsain 12.04.2011 06:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 Dziękuję za referencję, faktycznie poddasze do łatwych nie należało zarówno ze względu na skomplikowanie płaszczyzn jak i sufit nad salonem, który był na wysokości około 6 metrów Co do gładzi to jedyne co można było zrobić na tych tynkach, które wykonała u Pana inna firma. Dziękujemy za współprace. Pozdrawiam Hubert Cóż, nie będę oryginalny ze swoją oceną - ocieplenie dachu, zabudowa G/K (a poddasze do prostych nie należy), garderoba, gładzie (poprawka po tynkarzach) - wszystko wykonane wzorcowo!!! Co ważne - bdb kontakt, w sytuacjach niejasnych tel. do inwestora, a nie "rzeźba" (jak np. u mnie w przypadku tynków), pomocne rady (ja dom wykańczam pierwszy raz - Oni pewnie x-setny czy tysięczny) - z całą odpowiedzialnością polecam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anonim123qwe 01.05.2011 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2011 Witam polecam każdemu ich usługi. Widzialem ich prace i bylem mile zaskoczony a zwłaszcza robota pana Andrzeja i Adama. Solidna firma polecam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hubertsain 02.05.2011 18:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2011 Dziękuję Panie Arku za referencje. Czekamy teraz na wykonanie wylewki na tarasie i zaczynamy u Pana elewację budynku. Witam polecam każdemu ich usługi. Widzialem ich prace i bylem mile zaskoczony a zwłaszcza robota pana Andrzeja i Adama. Solidna firma polecam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hubertsain 04.05.2011 14:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2011 Więc Panie Piotrze tym bardziej dziękuję za referencję Myślałem, że Pan Arek się zarejestrował aby wystawić swoją opinię o naszej pracy. Jestem Piotr i poprostu widzialem jak ci chłopacy robią i byłem pod wrażeniem bo tynki były bardzo ładnie zrobione. I porządek po sobie zostawili. Jeszcze raz polecam !!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts