hubertsain 30.03.2012 14:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 W jakich okolicach działacie? Interesują mnie zarówno tynki jak i ocieplenie elewacji (co powinno się wykonać jako pierwsze, tynki wewnątrz czy elewację?). Jeśli działacie w okolicach Warszawy, to chętnie bym się dowiedział o ceny oraz wolne terminy (chciałbym maj - czerwiec). Pracujemy w woj. mazowieckim, głównie Warszawa i okolice. Proszę o kontakt telefoniczny, łatwiej będzie nam omówić zakres prac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brunet wieczorową 02.04.2012 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 Pracujemy w woj. mazowieckim, głównie Warszawa i okolice. Proszę o kontakt telefoniczny, łatwiej będzie nam omówić zakres prac. Zadzwonię jak znajdę w ciągu dnia trochę czasu. Dla mnie łatwiej skontaktować się przez e-mail, PW, forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
z klasą 2 26.04.2012 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 prosze o oferte tynków knauf diament m2 na prvpozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hubertsain 08.05.2012 18:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 prosze o oferte tynków knauf diament m2 na prv pozdr Wysłałem Panu ofertę na PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darkol 24.05.2012 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 Witam.Pilnie poszukuję sprawdzonej ekipy od elewacji (ocieplenie + tynk silikonowy ok. 200m2 + podbitka ok. 50m2 + cokół z płytki klinkierowej ok. 25m2). Poproszę o ofertę.PozdrawiamDarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hubertsain 26.05.2012 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2012 Witam. Pilnie poszukuję sprawdzonej ekipy od elewacji (ocieplenie + tynk silikonowy ok. 200m2 + podbitka ok. 50m2 + cokół z płytki klinkierowej ok. 25m2). Poproszę o ofertę. Pozdrawiam Darek Ofertę wysłałem Panu na maila. Pozdrawiam Hubert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jak2006 16.06.2012 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2012 Poproszę info o cenach tynków wapienno-cementowych, wylewek, ocieplenia i zabudowy poddasza. Mam te prace do wykonania w domu 160 m i 40 garażu. Wiązowna pod Warszawa. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hubertsain 19.06.2012 10:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 Poproszę info o cenach tynków wapienno-cementowych, wylewek, ocieplenia i zabudowy poddasza. Mam te prace do wykonania w domu 160 m i 40 garażu. Wiązowna pod Warszawa. Pozdrawiam Dziękuję za zainteresowanie. Ofertę wysłałem na PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
t_ku 22.06.2012 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 Witam.Na maila firmowego wysłałem prośbę o wycenę wraz z rzutami budynku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hubertsain 25.06.2012 06:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2012 Witam. Na maila firmowego wysłałem prośbę o wycenę wraz z rzutami budynku. Ofertę na cały zakres prac wysłałem Panu na maila. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
t_ku 26.06.2012 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 OK. Dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salle_pl 26.07.2012 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2012 Witamy,również możemy polecić firmę Pana Huberta. Oglądaliśmy jego pracę w Skierniewicach u znajomego. Inwestor chwalił Wykonawcę za terminowość i uczciwość. Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hubertsain 02.08.2012 19:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2012 Witamy, również możemy polecić firmę Pana Huberta. Oglądaliśmy jego pracę w Skierniewicach u znajomego. Inwestor chwalił Wykonawcę za terminowość i uczciwość. Pozdrawiamy Dziękuję za polecenie. Miło czytać takie wpisy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stiffler 16.08.2012 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 Witam,mogę szczerze polecić - p.Hubert robił u nas elewację i parę innych małych tematów jak wylewki na balkonach, docieplenie stropu nad garażem od spodu z tynkiem, parapety itp. Wszystko poszło sprawnie i przede wszystkim dokładnie - jesteśmy bardzo zadowoleni.ekipa bardzo sympatyczna, panowie znają się na rzeczy - ilość uwag w trakcie była minimalna i wynikała głównie z nieplanowanych zmian, drobne błędy usuwane natychmiast i bez dyskusji. Sprzątane na bieżąco.Na prawdę - brak żadnego punktu zaczepienia żeby troche pomarudzić. A cenowo rozsądnie w porównaniu do innych - nie tanio a na pewno nie najtaniej ale tez nie drogo a znająć forumowe referencje uznaliśmy, że warto nie szaprać się o każdą złotówke i była to słuszna decyzja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hubertsain 17.08.2012 11:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2012 (edytowane) Witam, mogę szczerze polecić - p.Hubert robił u nas elewację i parę innych małych tematów jak wylewki na balkonach, docieplenie stropu nad garażem od spodu z tynkiem, parapety itp. Wszystko poszło sprawnie i przede wszystkim dokładnie - jesteśmy bardzo zadowoleni. ekipa bardzo sympatyczna, panowie znają się na rzeczy - ilość uwag w trakcie była minimalna i wynikała głównie z nieplanowanych zmian, drobne błędy usuwane natychmiast i bez dyskusji. Sprzątane na bieżąco. Na prawdę - brak żadnego punktu zaczepienia żeby troche pomarudzić. A cenowo rozsądnie w porównaniu do innych - nie tanio a na pewno nie najtaniej ale tez nie drogo a znająć forumowe referencje uznaliśmy, że warto nie szaprać się o każdą złotówke i była to słuszna decyzja. Panie Stanisławie dziękuję za referencję. Miło było współpracować. P.S. Dysponuje jedynie jedną fotką z Pana budowy, w wolnej chwili postaram się zrobić więcej zdjęć i umieścić je na forum. http://sain.pl/murator/brw.jpg Edytowane 7 Listopada 2012 przez hubertsain Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hubertsain 03.09.2012 06:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2012 (edytowane) Drugie zdjęcie z budowy u Pana Stanisława. http://sain.pl/murator/brw1.jpg Edytowane 12 Listopada 2012 przez hubertsain Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szeszol 04.09.2012 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2012 Jeśli ktoś szuka ekipy do elewacji to myślę, że trafił w dobre miejsce. U mnie p.Hubert wykonywał elewację, podbitkę, parapety i balkon. Wszystko wyszło dokładnie tak jak miało wyjść. Terminy dotrzymane, jakość bez zarzutu, wszelkie wątpliwości wyjaśniane na bieżąco, bardzo miła współpraca. Podsumowując polecam i do zobaczenia za miesiąc przy tynkach wewnętrznych. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hubertsain 08.09.2012 10:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2012 (edytowane) Jeśli ktoś szuka ekipy do elewacji to myślę, że trafił w dobre miejsce. U mnie p.Hubert wykonywał elewację, podbitkę, parapety i balkon. Wszystko wyszło dokładnie tak jak miało wyjść. Terminy dotrzymane, jakość bez zarzutu, wszelkie wątpliwości wyjaśniane na bieżąco, bardzo miła współpraca. Podsumowując polecam i do zobaczenia za miesiąc przy tynkach wewnętrznych. Pozdrawiam Dziękuję Panie Tomku za referencje. Do zobaczenia podczas wykonania tynków wewnętrznych. P.S. Oto fotki z realizacji docieplenia i elewacji budynku: W TRAKCIE: http://sain.pl/murator/za1.jpg http://sain.pl/murator/za2.jpg SKOŃCZONA: http://sain.pl/murator/za3.jpg http://sain.pl/murator/za4.jpg Edytowane 7 Listopada 2012 przez hubertsain Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hubertsain 12.09.2012 05:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2012 Z powodu obsunięcia się prac u jednego z naszych klientów, mamy jeden wolny termin na tynki wewnętrzne już za około 2 tygodnie. Zapraszam do kontkatu: 509-499-922. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
audiquattro 12.09.2012 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2012 Z powodu obsunięcia się prac u jednego z naszych klientów, mamy jeden wolny termin na tynki wewnętrzne już za około 2 tygodnie. Zapraszam do kontkatu: 509-499-922. polecam skorzystać z tej okazji bo z terminami u porządnych fachowców ciężko i na porządną firmę trzeba trochę poczekać ja zabezpieczyłem sobie termin juz na początku kwietnia, a dzisiaj jestem po wykonaniu 550m2 tynków wewnętrznych w domku, własnie ekipa wyjechała tynki cementowo-wapienne maszynowe na gotowej zaprawie tynkarskiej Dolina Nidy. POLECAM bardzo dobra jakość wykonania, sciany gładkie, równe, struktura sciany bardzo drobniutenkie ziarenko, praktycznie powierzchnie nadają się do gruntowania i malowania (nie ma konieczności wykonywania gładzi), czyli tak jak chciałem. pozdrawiam Grzegorz ps. pozdrowienia / podziękowania dla Mirka (Killer) i Bartka (Synuś) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts