Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Tynki wewnętrzne, elewacje i docieplenia, izolacje natryskowe pianą - REFERENCJE

Recommended Posts

W jakich okolicach działacie? Interesują mnie zarówno tynki jak i ocieplenie elewacji (co powinno się wykonać jako pierwsze, tynki wewnątrz czy elewację?). Jeśli działacie w okolicach Warszawy, to chętnie bym się dowiedział o ceny oraz wolne terminy (chciałbym maj - czerwiec).

Pracujemy w woj. mazowieckim, głównie Warszawa i okolice.

Proszę o kontakt telefoniczny, łatwiej będzie nam omówić zakres prac.

• Odpowiedzi 351
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

• 4 weeks później...
  • 2 weeks później...
  • 3 weeks później...
  • 3 weeks później...
  • 5 weeks później...
  • 2 weeks później...

Witam,

mogę szczerze polecić - p.Hubert robił u nas elewację i parę innych małych tematów jak wylewki na balkonach, docieplenie stropu nad garażem od spodu z tynkiem, parapety itp. Wszystko poszło sprawnie i przede wszystkim dokładnie - jesteśmy bardzo zadowoleni.

ekipa bardzo sympatyczna, panowie znają się na rzeczy - ilość uwag w trakcie była minimalna i wynikała głównie z nieplanowanych zmian, drobne błędy usuwane natychmiast i bez dyskusji. Sprzątane na bieżąco.

Na prawdę - brak żadnego punktu zaczepienia żeby troche pomarudzić. A cenowo rozsądnie w porównaniu do innych - nie tanio a na pewno nie najtaniej ale tez nie drogo a znająć forumowe referencje uznaliśmy, że warto nie szaprać się o każdą złotówke i była to słuszna decyzja.

Witam,

mogę szczerze polecić - p.Hubert robił u nas elewację i parę innych małych tematów jak wylewki na balkonach, docieplenie stropu nad garażem od spodu z tynkiem, parapety itp. Wszystko poszło sprawnie i przede wszystkim dokładnie - jesteśmy bardzo zadowoleni.

ekipa bardzo sympatyczna, panowie znają się na rzeczy - ilość uwag w trakcie była minimalna i wynikała głównie z nieplanowanych zmian, drobne błędy usuwane natychmiast i bez dyskusji. Sprzątane na bieżąco.

Na prawdę - brak żadnego punktu zaczepienia żeby troche pomarudzić. A cenowo rozsądnie w porównaniu do innych - nie tanio a na pewno nie najtaniej ale tez nie drogo a znająć forumowe referencje uznaliśmy, że warto nie szaprać się o każdą złotówke i była to słuszna decyzja.

Panie Stanisławie dziękuję za referencję. Miło było współpracować.

P.S.

Dysponuje jedynie jedną fotką z Pana budowy, w wolnej chwili postaram się zrobić więcej zdjęć i umieścić je na forum.

http://sain.pl/murator/brw.jpg

Edytowane przez hubertsain

• 3 weeks później...

Jeśli ktoś szuka ekipy do elewacji to myślę, że trafił w dobre miejsce. U mnie p.Hubert wykonywał elewację, podbitkę, parapety i balkon. Wszystko wyszło dokładnie tak jak miało wyjść. Terminy dotrzymane, jakość bez zarzutu, wszelkie wątpliwości wyjaśniane na bieżąco, bardzo miła współpraca.

Podsumowując polecam i do zobaczenia za miesiąc przy tynkach wewnętrznych.

Pozdrawiam

Jeśli ktoś szuka ekipy do elewacji to myślę, że trafił w dobre miejsce. U mnie p.Hubert wykonywał elewację, podbitkę, parapety i balkon. Wszystko wyszło dokładnie tak jak miało wyjść. Terminy dotrzymane, jakość bez zarzutu, wszelkie wątpliwości wyjaśniane na bieżąco, bardzo miła współpraca.

Podsumowując polecam i do zobaczenia za miesiąc przy tynkach wewnętrznych.

Pozdrawiam

Dziękuję Panie Tomku za referencje. Do zobaczenia podczas wykonania tynków wewnętrznych.

P.S.

Oto fotki z realizacji docieplenia i elewacji budynku:

W TRAKCIE:

http://sain.pl/murator/za1.jpg

http://sain.pl/murator/za2.jpg

SKOŃCZONA:

http://sain.pl/murator/za3.jpg

http://sain.pl/murator/za4.jpg

Edytowane przez hubertsain

Z powodu obsunięcia się prac u jednego z naszych klientów, mamy jeden wolny termin na tynki wewnętrzne już za około 2 tygodnie.

Zapraszam do kontkatu: 509-499-922.

polecam skorzystać z tej okazji bo z terminami u porządnych fachowców ciężko i na porządną firmę trzeba trochę poczekać ;)

ja zabezpieczyłem sobie termin juz na początku kwietnia, a dzisiaj jestem po wykonaniu 550m2 tynków wewnętrznych w domku, własnie ekipa wyjechała

tynki cementowo-wapienne maszynowe na gotowej zaprawie tynkarskiej Dolina Nidy.

POLECAM

bardzo dobra jakość wykonania, sciany gładkie, równe, struktura sciany bardzo drobniutenkie ziarenko, praktycznie powierzchnie nadają się do gruntowania i malowania (nie ma konieczności wykonywania gładzi), czyli tak jak chciałem.

pozdrawiam

Grzegorz

ps. pozdrowienia / podziękowania dla Mirka (Killer) i Bartka (Synuś) ;)