Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Tynki wewnętrzne, elewacje i docieplenia, izolacje natryskowe pianą - REFERENCJE

Recommended Posts

Kruelciu to kiedy mogę wpaść na macanko :)

Miłe Panie, takie propozycje publicznie na forum :)

Moniko, u Kruelci robimy tynk gipsowy, a u Ciebie mamy wykonywać cementowo-wapienne :-P Jeżeli zmienisz decyzję co do rodzaju tynku to daj mi znać jak najszybciej.

Edytowane przez hubertsain

• Odpowiedzi 351
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

• 2 weeks później...

Informujemy, iż dotychczas nasza firma posiadała certyfikaty producentów BAUMIT oraz ALPOL, od niedawna staliśmy się także autoryzowanym wykonawcą firm DOLINA NIDY oraz ELIX. Poniżej przedstwiamy skany dokumentów:

http://www.sain.home.pl/allegro/baumit.jpg

http://www.sain.home.pl/allegro/alpol.jpg

http://www.sain.home.pl/allegro/nida.jpg

http://www.sain.home.pl/allegro/elix.jpg

• 4 weeks później...

Firma SAIN wykonała u nas w domu tynki cementowo-wapienne

TYNKI SĄ PIĘKNE, CUDOWNE, BOSKIE I GŁADZIUTKIE JAK PUPCIA NIEMOWLACZKA!!!!! OCZYWIŚCIE POLECAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ekipa bardzo zgrana. Pracowali nawet w sobotę i niedzielę bo mieli awarię samochodu i dwa dni poślizgu ale wyrobili się zgodnie z umową.

GORĄCO POLECAM !!!!!!!!!

Wszelkich informacji udzielam na PW

Firma SAIN wykonała u nas w domu tynki cementowo-wapienne

TYNKI SĄ PIĘKNE, CUDOWNE, BOSKIE I GŁADZIUTKIE JAK PUPCIA NIEMOWLACZKA!!!!! OCZYWIŚCIE POLECAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ekipa bardzo zgrana. Pracowali nawet w sobotę i niedzielę bo mieli awarię samochodu i dwa dni poślizgu ale wyrobili się zgodnie z umową.

GORĄCO POLECAM !!!!!!!!!

Wszelkich informacji udzielam na PW

Pani Moniko, cieszę się, że jest Pani zadowolona z naszej pracy. Dziękuję za referencje i polecamy się na przyszłość ;)

Witam Pana ,

mam do wykonania tynki wewnętrzne

dom w Markach - powierzchnia całkowita ok 250m

+ wiosna elewacja i podbitka

czy mogę prosić Pana o kontakt w tej sprawie

mój tel 602-67-41-68

pozdrawiam,

Wojtek K

Witam.

Proszę o przesłanie na PW informacji jaki tynk wewnętrzny chciałby Pan mieć wykonany oraz w jakim terminie. Co do elewacji i podbitki to ustalenia zrobimy podczas ewentualnego spotkania. W razie pytań jestem dostępny pod nr 509-499-922.

To i ja się napiszę :)

U nas chłopaki naprawdę się postarali. Tynki wyszły ślicznie. Teraz zostało nam tylko je dosuszyć i pomalować.

Ekipa zgrana, szybka i zawsze potrafią doradzić. A ile można się było pośmiać przy okazji:D

Dzięki chłopaki!

Oby teraz elewacja wyszła równie pięknie:p

• 3 weeks później...

Witam,

Ja również z czystym sumieniem mogę polecić usługi firmy SAIN, zarówno w zakresie tynków wewnętrznych (u mnie gipsowych) jak i elewacji. Co do ceny - to bez problemu można znaleźć taniej, ale tu usługa wykonana jest fachowo i bezobsługowo (nie trzeba zastanwiać się, czy czegoś nie zabraknie itp). Przy wzięciu pakietu (tynki wewn. + elewacja) można dostać rabat + p. Hubert ma możliwość zakupu mat. po korzystnych cenach. Suma sumarum, cenowo wychodzi o.k., a jakościowo tym bardziej.

Pozdrawiam

Arek (Stare Babice)

To i ja się napiszę :)

U nas chłopaki naprawdę się postarali. Tynki wyszły ślicznie. Teraz zostało nam tylko je dosuszyć i pomalować.

Ekipa zgrana, szybka i zawsze potrafią doradzić. A ile można się było pośmiać przy okazji:D

Dzięki chłopaki!

Oby teraz elewacja wyszła równie pięknie:p

No i elewacja skończona :-D Wyszła naprawdę super! Wszystko szybko i dokładnie:)

Jednym słowem POLECAM!

Tylko chłopakom trochę nauki języka polskiego by się przydało, bo łacinę świetnie znają:lol2:

Panie Emilio dziękuję za referencję. Cieszę się, że mogliśmy pomóc przy realizacji Pani inwestycji na etapach tynków wewnętrznych, wylewek oraz elewacji. Pozdrowienia dla Pani i Pana Sławka ;)

Witam,

Ja również z czystym sumieniem mogę polecić usługi firmy SAIN, zarówno w zakresie tynków wewnętrznych (u mnie gipsowych) jak i elewacji. Co do ceny - to bez problemu można znaleźć taniej, ale tu usługa wykonana jest fachowo i bezobsługowo (nie trzeba zastanwiać się, czy czegoś nie zabraknie itp). Przy wzięciu pakietu (tynki wewn. + elewacja) można dostać rabat + p. Hubert ma możliwość zakupu mat. po korzystnych cenach. Suma sumarum, cenowo wychodzi o.k., a jakościowo tym bardziej.

Pozdrawiam

Arek (Stare Babice)

Panie Arku, cieszę się, że nasze usługi zaspokoiły Pana wymagania i jest Pan z nich zadowolony. Polecamy się na przyszłość

Pozdrawiam

Hubert

P.S.

Zdjęcie skończonej elewacji u Pana Arka:

http://sain.pl/murator/maxikaz.jpg