hubertsain 28.06.2010 21:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2010 (edytowane) Kruelciu to kiedy mogę wpaść na macanko Miłe Panie, takie propozycje publicznie na forum Moniko, u Kruelci robimy tynk gipsowy, a u Ciebie mamy wykonywać cementowo-wapienne Jeżeli zmienisz decyzję co do rodzaju tynku to daj mi znać jak najszybciej. Edytowane 28 Czerwca 2010 przez hubertsain Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 29.06.2010 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2010 Zdania nie zmieniam - tynki będą cementowo-wapienne a pomacać zawsze warto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hubertsain 29.06.2010 10:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2010 Zdania nie zmieniam - tynki będą cementowo-wapienne a pomacać zawsze warto OK, nie ma problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hubertsain 09.07.2010 07:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2010 (edytowane) Informujemy, iż dotychczas nasza firma posiadała certyfikaty producentów BAUMIT oraz ALPOL, od niedawna staliśmy się także autoryzowanym wykonawcą firm DOLINA NIDY oraz ELIX. Poniżej przedstwiamy skany dokumentów: http://www.sain.home.pl/allegro/baumit.jpg http://www.sain.home.pl/allegro/alpol.jpg http://www.sain.home.pl/allegro/nida.jpg http://www.sain.home.pl/allegro/elix.jpg Edytowane 30 Stycznia 2016 przez hubertsain Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 09.07.2010 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2010 Termin aktualny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hubertsain 12.07.2010 04:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2010 Termin aktualny? Oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 12.07.2010 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2010 Czyli we czwartek będziecie, tylko o której? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hubertsain 13.07.2010 12:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2010 Czyli we czwartek będziecie, tylko o której? Zgodnie z naszymi ustaleniami telefonicznymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 13.07.2010 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2010 Zgodnie z naszymi ustaleniami telefonicznymi Czyli poniedziałek Już nie mogę się doczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hubertsain 16.07.2010 13:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2010 Informujemy, że przy zamówieniu u nas usługi tynkowania wewnętrznego oraz wykonania elewacji budynku przewidujemy dla forumowiczów muratora atrakcyjne rabaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 16.07.2010 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2010 Informujemy, że przy zamówieniu u nas usługi tynkowania wewnętrznego oraz wykonania elewacji budynku przewidujemy dla forumowiczów muratora atrakcyjne rabaty Zobaczymy jak wyjdą tynki wewnętrzne - wtedy porozmawiamy o elewacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 11.08.2010 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2010 Firma SAIN wykonała u nas w domu tynki cementowo-wapienne TYNKI SĄ PIĘKNE, CUDOWNE, BOSKIE I GŁADZIUTKIE JAK PUPCIA NIEMOWLACZKA!!!!! OCZYWIŚCIE POLECAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ekipa bardzo zgrana. Pracowali nawet w sobotę i niedzielę bo mieli awarię samochodu i dwa dni poślizgu ale wyrobili się zgodnie z umową. GORĄCO POLECAM !!!!!!!!! Wszelkich informacji udzielam na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hubertsain 16.08.2010 19:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2010 Firma SAIN wykonała u nas w domu tynki cementowo-wapienne TYNKI SĄ PIĘKNE, CUDOWNE, BOSKIE I GŁADZIUTKIE JAK PUPCIA NIEMOWLACZKA!!!!! OCZYWIŚCIE POLECAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ekipa bardzo zgrana. Pracowali nawet w sobotę i niedzielę bo mieli awarię samochodu i dwa dni poślizgu ale wyrobili się zgodnie z umową. GORĄCO POLECAM !!!!!!!!! Wszelkich informacji udzielam na PW Pani Moniko, cieszę się, że jest Pani zadowolona z naszej pracy. Dziękuję za referencje i polecamy się na przyszłość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek11 18.08.2010 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2010 Witam Pana , mam do wykonania tynki wewnętrznedom w Markach - powierzchnia całkowita ok 250m+ wiosna elewacja i podbitka czy mogę prosić Pana o kontakt w tej sprawie mój tel 602-67-41-68 pozdrawiam,Wojtek K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hubertsain 20.08.2010 16:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2010 Witam Pana , mam do wykonania tynki wewnętrzne dom w Markach - powierzchnia całkowita ok 250m + wiosna elewacja i podbitka czy mogę prosić Pana o kontakt w tej sprawie mój tel 602-67-41-68 pozdrawiam, Wojtek K Witam. Proszę o przesłanie na PW informacji jaki tynk wewnętrzny chciałby Pan mieć wykonany oraz w jakim terminie. Co do elewacji i podbitki to ustalenia zrobimy podczas ewentualnego spotkania. W razie pytań jestem dostępny pod nr 509-499-922. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emilus18 20.08.2010 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2010 To i ja się napiszę U nas chłopaki naprawdę się postarali. Tynki wyszły ślicznie. Teraz zostało nam tylko je dosuszyć i pomalować. Ekipa zgrana, szybka i zawsze potrafią doradzić. A ile można się było pośmiać przy okazji:D Dzięki chłopaki! Oby teraz elewacja wyszła równie pięknie:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emilus18 07.09.2010 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2010 No i elewacja skończona Wyszła naprawdę super! Wszystko szybko i dokładnie:) Jednym słowem POLECAM! Tylko chłopakom trochę nauki języka polskiego by się przydało, bo łacinę świetnie znają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxi_Kaz 10.09.2010 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2010 Witam,Ja również z czystym sumieniem mogę polecić usługi firmy SAIN, zarówno w zakresie tynków wewnętrznych (u mnie gipsowych) jak i elewacji. Co do ceny - to bez problemu można znaleźć taniej, ale tu usługa wykonana jest fachowo i bezobsługowo (nie trzeba zastanwiać się, czy czegoś nie zabraknie itp). Przy wzięciu pakietu (tynki wewn. + elewacja) można dostać rabat + p. Hubert ma możliwość zakupu mat. po korzystnych cenach. Suma sumarum, cenowo wychodzi o.k., a jakościowo tym bardziej.PozdrawiamArek (Stare Babice) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hubertsain 16.09.2010 08:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2010 (edytowane) To i ja się napiszę U nas chłopaki naprawdę się postarali. Tynki wyszły ślicznie. Teraz zostało nam tylko je dosuszyć i pomalować. Ekipa zgrana, szybka i zawsze potrafią doradzić. A ile można się było pośmiać przy okazji:D Dzięki chłopaki! Oby teraz elewacja wyszła równie pięknie:p No i elewacja skończona Wyszła naprawdę super! Wszystko szybko i dokładnie:) Jednym słowem POLECAM! Tylko chłopakom trochę nauki języka polskiego by się przydało, bo łacinę świetnie znają Panie Emilio dziękuję za referencję. Cieszę się, że mogliśmy pomóc przy realizacji Pani inwestycji na etapach tynków wewnętrznych, wylewek oraz elewacji. Pozdrowienia dla Pani i Pana Sławka Witam, Ja również z czystym sumieniem mogę polecić usługi firmy SAIN, zarówno w zakresie tynków wewnętrznych (u mnie gipsowych) jak i elewacji. Co do ceny - to bez problemu można znaleźć taniej, ale tu usługa wykonana jest fachowo i bezobsługowo (nie trzeba zastanwiać się, czy czegoś nie zabraknie itp). Przy wzięciu pakietu (tynki wewn. + elewacja) można dostać rabat + p. Hubert ma możliwość zakupu mat. po korzystnych cenach. Suma sumarum, cenowo wychodzi o.k., a jakościowo tym bardziej. Pozdrawiam Arek (Stare Babice) Panie Arku, cieszę się, że nasze usługi zaspokoiły Pana wymagania i jest Pan z nich zadowolony. Polecamy się na przyszłość Pozdrawiam Hubert P.S. Zdjęcie skończonej elewacji u Pana Arka: http://sain.pl/murator/maxikaz.jpg Edytowane 7 Listopada 2012 przez hubertsain Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gannia 16.09.2010 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2010 Witam,\Jak stoicie z terminami? Chciałabym zrobić tynki i wylewki jeszcze tej jesieni, proszę o kontakt na pw wraz z ofertą cenową.. Dom w okolicach Halinowa/Sulejówka Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts