E w e l 22.10.2010 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2010 Jak kształtuję się cena m2 tynkowania całego domu o powierzchni netto 233m m2?Chodzi mi o tynk kwarcowy, cementowo-wapienny i gipsowy? Jak się wylicza powierzchnie, tzn. co z oknami, glifami, drzwiami i czy cena sufitów jest taka sama jak ścian? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dako 24.10.2010 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2010 Mogę poprosić na pw ofertę na tynki gipsowe wylewki i ocieplenie .Realizacja wiosna 2011Budowa woj łódzkie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hubertsain 02.11.2010 19:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 Jak kształtuję się cena m2 tynkowania całego domu o powierzchni netto 233m m2? Chodzi mi o tynk kwarcowy, cementowo-wapienny i gipsowy? Jak się wylicza powierzchnie, tzn. co z oknami, glifami, drzwiami i czy cena sufitów jest taka sama jak ścian? Mogę poprosić na pw ofertę na tynki gipsowe wylewki i ocieplenie .Realizacja wiosna 2011 Budowa woj łódzkie. Odpowiedzi wysłałem na PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grave 03.11.2010 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 witam,wysłałem maila do pana p.hubercie parę dni temu i do tej pory nie dostałem odpowiedzi, pozwoliłem sobie więc jeszcze raz zapytać w kwestii doocieplenia poddasza nieużytkowego, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hubertsain 04.11.2010 08:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2010 witam, wysłałem maila do pana p.hubercie parę dni temu i do tej pory nie dostałem odpowiedzi, pozwoliłem sobie więc jeszcze raz zapytać w kwestii doocieplenia poddasza nieużytkowego, Wysłałem Panu odpowiedz na PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emilus18 06.11.2010 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2010 Witaj, Dzisiejszy wynik badania elewacji kamerą termowizyjną - REWELACJA!! Ściany docieplone równo i ładnie. Brak mostków, widocznych kołków (parę kołków widać jedynie na północno-wschodniej ścianie garażowej która robiona była przy mało sprzyjającej pogodzie). Okna obrobione równiutko i porządnie. Osoba robiąca badanie była mile zaskoczona tak dobrym efektem wykonanej pracy. Na tygodniu powinnam mieć zdjęcia termowizyjne z elewacji - mogę się podzielić efektem Pozdrawiam:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hubertsain 07.11.2010 19:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2010 Witaj, Dzisiejszy wynik badania elewacji kamerą termowizyjną - REWELACJA!! Ściany docieplone równo i ładnie. Brak mostków, widocznych kołków (parę kołków widać jedynie na północno-wschodniej ścianie garażowej która robiona była przy mało sprzyjającej pogodzie). Okna obrobione równiutko i porządnie. Osoba robiąca badanie była mile zaskoczona tak dobrym efektem wykonanej pracy. Na tygodniu powinnam mieć zdjęcia termowizyjne z elewacji - mogę się podzielić efektem Pozdrawiam:D Pani Emilio dziękuję za informację. Oczywiście proszę o podesłanie zdjęć a wkleję je do tego wątku, będzie to potwierdzenie jakości wykonywanej przez nas pracy. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ros11 07.11.2010 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2010 Witam,Chciałbym się zapytać o docieplenia poddasza, 2 warstwy + płyty KG z gruntowaniem, jaka jest cena za robociznę, dom dwuspadowy z jedną lukarną i 4 oknami dachowymi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwonkakarim 07.11.2010 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2010 chciałbym zapytać o wycenę: ile za m2 robocizna z materiałami za elewację, tynkowanie i gipsowanie oraz za docieplanie poddasza użytkowego (wykończenie poddasza do stanu developerskiego). Dom ma w Błoniu w stanie SO. Ma 314 m2 powierzchni całkowitej. Zamierzam jeszcze coś robić w tym roku.Dziękuję i pozdrawiamKarim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hubertsain 07.11.2010 20:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2010 Witam, Chciałbym się zapytać o docieplenia poddasza, 2 warstwy + płyty KG z gruntowaniem, jaka jest cena za robociznę, dom dwuspadowy z jedną lukarną i 4 oknami dachowymi. chciałbym zapytać o wycenę: ile za m2 robocizna z materiałami za elewację, tynkowanie i gipsowanie oraz za docieplanie poddasza użytkowego (wykończenie poddasza do stanu developerskiego). Dom ma w Błoniu w stanie SO. Ma 314 m2 powierzchni całkowitej. Zamierzam jeszcze coś robić w tym roku. Dziękuję i pozdrawiam Karim Wysłałem Państwu odpowiedzi na PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwonkakarim 07.11.2010 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2010 Dziękuję za szybka odpowiedż. Pozostało się skontaktować telefonicznie i ustalic termin spotkania na budowie w celu omówienia szczegółów. Czekam na sygnał od Pana. Telefon do mnie podałem na PW.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hubertsain 09.11.2010 18:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 Dziękuję za szybka odpowiedż. Pozostało się skontaktować telefonicznie i ustalic termin spotkania na budowie w celu omówienia szczegółów. Czekam na sygnał od Pana. Telefon do mnie podałem na PW. Pozdrawiam Zgodnie z ustaleniami podczas spotkania przesłałem Panu specyfikację materiałową na PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwonkakarim 09.11.2010 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 Zgodnie z ustaleniami podczas spotkania przesłałem Panu specyfikację materiałową na PW. Dziękuję Panie Hubercie, zapoznaliśmy się ze specyfiką materiałową, otrzymaliśmy również wstępne zapotrzebowanie materiałowe na elewację. Zgodnie z naszą dzisiejszą rozmową telefoniczną rozpoczęcie prac w przyszłym tygodniu. Reszta na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 15.11.2010 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2010 Witam, wyslalam Panu na priv zapytanie, pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hubertsain 24.11.2010 19:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2010 Witam, wyslalam Panu na priv zapytanie, pozdrawiam. Odpowiedz wysłałem na PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomazawa 01.12.2010 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 Witam O ile to możliwe, prosiłbym o wycenę połażenia tynków cemntowo-wapiennych w domu z pracowni Z500 - projekt Z19 (http://www.z500.pl/pliki/19/rysunki/z19_rys_szczeg.pdf). Zaznaczam, że dom stoi w Sulejówku pod Warszawą, a termin który by mnie interesował do okres marzec-kwiecień. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hubertsain 08.12.2010 06:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 Witam O ile to możliwe, prosiłbym o wycenę połażenia tynków cemntowo-wapiennych w domu z pracowni Z500 - projekt Z19 (http://www.z500.pl/pliki/19/rysunki/z19_rys_szczeg.pdf). Zaznaczam, że dom stoi w Sulejówku pod Warszawą, a termin który by mnie interesował do okres marzec-kwiecień. Pozdrawiam Odpowiedz wysłałem na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
masud 15.12.2010 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2010 Witam, chcę zlecić Panu wykonanie tynków w kwietniu . Wysłałem wiadomość na PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hubertsain 21.12.2010 07:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2010 Witam, chcę zlecić Panu wykonanie tynków w kwietniu . Wysłałem wiadomość na PW. Dziękuję za kontakt, odpisałem na wiadomość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hubertsain 23.12.2010 16:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2010 Zbliżają się święta Bożego Narodzenia. W ten świąteczny czas chcemy życzyć Państwu wszystkiego, co najlepsze. Wspaniałego ucztowania, rodzinnych spotkań przy wigilijnym stole oraz wszelkiej pomyślności w Nowym, 2011 roku! Niech radość i nadzieja związana z Narodzeniem Pańskim wypełni Państwa serca na cały, następny rok. Hubert Paduch wraz z pracownikami firmy SAIN http://img692.imageshack.us/img692/313/35968644m.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts