autorus 18.08.2011 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2011 to ja mam pytanie odnośnie takich tynków cementowo-wapiennych. Czy to tez jest maszynowo? Bo u mnie jak widać ściany lekko zakrzywione Choć zwykła packa sie robi. Wiem bo użytkownik innej kopuły mi tłumaczył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hubertsain 22.08.2011 19:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2011 to ja mam pytanie odnośnie takich tynków cementowo-wapiennych. Czy to tez jest maszynowo? Bo u mnie jak widać ściany lekko zakrzywione Choć zwykła packa sie robi. Wiem bo użytkownik innej kopuły mi tłumaczył Tak, tynki cementowo-wapienne, które wykonujemy są nakładane maszynowo i obrabiane ręcznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hardzisz 13.09.2011 05:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 Chciałbym podzielić się swoimi doświadczeniami z Panem Hubertem i firma SAIN: otóż współpraca przebiegała wzorowo. Super kontakt z Panem Hubertem. Ekipa przyjechała przed terminem, tynki były zrobione równo a po wszystkim ekipa posprzątała po sobie. Dodam, że firma SAIN wykonywała u mnie tynki cementowo-wapienne ponad 550 mkw. Także polecam bardzo gorąco! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hubertsain 14.09.2011 07:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 Chciałbym podzielić się swoimi doświadczeniami z Panem Hubertem i firma SAIN: otóż współpraca przebiegała wzorowo. Super kontakt z Panem Hubertem. Ekipa przyjechała przed terminem, tynki były zrobione równo a po wszystkim ekipa posprzątała po sobie. Dodam, że firma SAIN wykonywała u mnie tynki cementowo-wapienne ponad 550 mkw. Także polecam bardzo gorąco! Dziękuję za referencję. Życzę powodzenia w dalszych etapach budowy. Pozdrawiam Hubert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania_marcin 21.09.2011 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2011 Polecam firmę Pana Huberta. Współpraca bez zarzutu, mamy super elewację. Pozdrawiamy,Marcin i Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hubertsain 22.09.2011 08:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2011 Polecam firmę Pana Huberta. Współpraca bez zarzutu, mamy super elewację. Pozdrawiamy, Marcin i Ania Cieszę się, że są Państwo zadowoleni z naszej współpracy oraz efektu finalnego Państwa elewacji. Pozdrawiam Hubert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hubertsain 08.10.2011 06:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2011 Wykonujemy:- tynki cementowo-wapienne (gładkie, pod malowanie)- tynki gipsowe (Baumit, Kanuf, Dolina Nidy)- docieplenia budynków we wszystkich najlepszych systemach- elewacje budynków (także boniowania, sztukaterie oraz nakładanie samego tynku, montaż parapetów oraz orynnowania budynku)- adaptacje i ocieplenia poddaszy (na gotowo z gruntowaniem i malowaniem)- zabudowy karton gips (nawet najbardziej skomplikowane)- podbitki dachowe- inne drobne prace ogólnobudowlane (dostawienie/usunięcie ścian działowych, wymiana stolarki okiennej i drzwiowej...) Pracujemy na swoich materiałach oraz na materiałach dostarczonych przez inwestora. Rozliczenie zawsze po skończonej pracy, z każdym klientem podpisujemy umowę. W celu informacji o dostępności wolnych terminów proszę o kontakt telefoniczny - 509-499-922 http://img819.imageshack.us/img819/8605/sainf.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kret001 13.10.2011 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 (edytowane) Polecam firmę Pana Huberta SAIN Budownictwo. Mimo, iż moje mury pozostawiały wiele do życzenia to dzięki fachowości Pana Mirka i Bartka wszystko wyszło rewelacyjnie. Prace były prowadzone bardzo sprawnie a po zakończonej pracy pozostawili na budowie idealny porządek Edytowane 13 Października 2011 przez Kret001 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hubertsain 14.10.2011 16:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 Polecam firmę Pana Huberta SAIN Budownictwo. Mimo, iż moje mury pozostawiały wiele do życzenia to dzięki fachowości Pana Mirka i Bartka wszystko wyszło rewelacyjnie. Prace były prowadzone bardzo sprawnie a po zakończonej pracy pozostawili na budowie idealny porządek Panie Wojtku, dziękuję za referencję. Mam nadzieję, że oprócz tynków cementowo-wapiennych, które u Pana wykonaliśmy będziemy realizować także elewację (lukarny już ociepliliśmy) oraz adaptację poddasza Do zobaczenia podczas następnych etapów budowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika.Sz-a 30.10.2011 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2011 witam!zadalam panu pytanie poprzez firmową stronę w zakładce kontakt.. nic Pan nie odpowiedzial- więc ponawiam pytanie tutaj-gdzie być może częsciej Pan bywa.. rok temu Pana ekipa wykonywała tynki wew cem-wap u nas w domu. w wakacje 2012 planujemy dalsze prace- chciałabym umówić się z Panem na pomiar domu i wycenę tynków zew i podbitki, oraz zabudowy poddasza.. prosze o informacje, kiedy dysponuje pan czasem abyspotkac się na budowie (okolice Legionowa) i dokonać pomiarów- jeśli oczywście chciałby Pan podjąc się ww prac.. pozdrawiamMonika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hubertsain 03.11.2011 09:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 witam! zadalam panu pytanie poprzez firmową stronę w zakładce kontakt.. nic Pan nie odpowiedzial- więc ponawiam pytanie tutaj-gdzie być może częsciej Pan bywa.. rok temu Pana ekipa wykonywała tynki wew cem-wap u nas w domu. w wakacje 2012 planujemy dalsze prace- chciałabym umówić się z Panem na pomiar domu i wycenę tynków zew i podbitki, oraz zabudowy poddasza.. prosze o informacje, kiedy dysponuje pan czasem abyspotkac się na budowie (okolice Legionowa) i dokonać pomiarów- jeśli oczywście chciałby Pan podjąc się ww prac.. pozdrawiam Monika Pani Moniko chętnie podejmiemy się w/w prac. Odpowiedz wysłałem Pani na PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszek1967 13.11.2011 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 Z czystym sumieniem mogę polecić wykonanie tynków przez firmę SAIN. Profesjonalnie, czysto (sprzątają po sobie, worki po tynkach i inne śmieci są spakowane i gotowe do wywiezienia), równe i pięknie wykonane tynki są najlepszą ich reklamą. Pan Mirek Kiler wraz z Panem Bartkiem robią super robotę. Pomiary wykonanych tynków wykonane rzetelnie bez naciągania. Polecam szczególnie ekipę, która u mnie robiła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hubertsain 14.11.2011 15:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 Z czystym sumieniem mogę polecić wykonanie tynków przez firmę SAIN. Profesjonalnie, czysto (sprzątają po sobie, worki po tynkach i inne śmieci są spakowane i gotowe do wywiezienia), równe i pięknie wykonane tynki są najlepszą ich reklamą. Pan Mirek Kiler wraz z Panem Bartkiem robią super robotę. Pomiary wykonanych tynków wykonane rzetelnie bez naciągania. Polecam szczególnie ekipę, która u mnie robiła. Panie Zbyszku, dziękuję za referencję. Do zobaczenia na wiosnę podczas realizacji u Pana kolejnych prac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sun 14.11.2011 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 Witam serdecznie,wszyscy tu zachwalają ekipę Pana Huberta, Pan Hubert sam pisze, że robi tynki w zimę, a ja pragnę się dowiedzieć, czy tynki te posiadają jakąś gwarancje, w końcu zrobić tynki w zimę można ale co potem,gdy przychodzi mróz i woda w tynkach zamarza, w lato takie tynki pękają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hubertsain 15.11.2011 13:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 Witam serdecznie,wszyscy tu zachwalają ekipę Pana Huberta, Pan Hubert sam pisze, że robi tynki w zimę, a ja pragnę się dowiedzieć, czy tynki te posiadają jakąś gwarancje, w końcu zrobić tynki w zimę można ale co potem,gdy przychodzi mróz i woda w tynkach zamarza, w lato takie tynki pękają. Witam. Zgadza się, tynkujemy także zimą. Do wykonywania tynków w warunkach zimowych najlepiej jak budynek jest z zewnątrz ocieplony styropianem, w pomieszczeniach tynkowanych temperatura nie może spaść poniżej 5st.C. Aby zapewnić komfort pracy pracownikom oraz utrzymać odpowiednią temperaturę w budynku używamy jeśli jest konieczne nagrzewnic oraz pieca typu koza. Najważniejsze jest oddanie z tynku "pierwszej wody", która w temperaturze dodatniej w ciągu kilku dni odparuje. Ważnym elementem jest także wykonanie tynków zgodnie z technologią, czyli w przypadku cementwo-wapiennych obrzutka, a następnie tynk, gipsowych gruntowanie i dopiero tynk. Na rynku znajdują się różne tynki, jedne są bardziej podatne na spękanie, inne mniej. Nasze doświadczenie pozwoliło nam wyselekcjonować tynki tych producentów, które są dobrej jakości i nic się z nimi nie dzieje gdy tynkuje się w niskich temperaturach. Pyta Pan o gwarancję, owszem jesteśmy autoryzowanym wykonawcą kilku producentów, wykonujemy nasze prace zgodnie z zaleceniami technicznymi i udzielamy na nie gwarancję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sun 15.11.2011 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 Witam. Zgadza się, tynkujemy także zimą. Do wykonywania tynków w warunkach zimowych najlepiej jak budynek jest z zewnątrz ocieplony styropianem, w pomieszczeniach tynkowanych temperatura nie może spaść poniżej 5st.C. Aby zapewnić komfort pracy pracownikom oraz utrzymać odpowiednią temperaturę w budynku używamy jeśli jest konieczne nagrzewnic oraz pieca typu koza. Najważniejsze jest oddanie z tynku "pierwszej wody", która w temperaturze dodatniej w ciągu kilku dni odparuje. Ważnym elementem jest także wykonanie tynków zgodnie z technologią, czyli w przypadku cementwo-wapiennych obrzutka, a następnie tynk, gipsowych gruntowanie i dopiero tynk. Na rynku znajdują się różne tynki, jedne są bardziej podatne na spękanie, inne mniej. Nasze doświadczenie pozwoliło nam wyselekcjonować tynki tych producentów, które są dobrej jakości i nic się z nimi nie dzieje gdy tynkuje się w niskich temperaturach. Pyta Pan o gwarancję, owszem jesteśmy autoryzowanym wykonawcą kilku producentów, wykonujemy nasze prace zgodnie z zaleceniami technicznymi i udzielamy na nie gwarancję. Panie Hubercie, bardzo dziękuję za wyczerpującą odpowiedź, interesują nas tynki cementowo-wapienne, mamy jeszcze trochę instalacyjnych prac do wykonania, ale myślę, że na początku marca można by u nas tynkować, chcielibyśmy zrobić u Pana wycenę prac i ewentualnie zarezerwować termin, jeśli to możliwe. Dom mamy ocieplony z zewnątrz. Serdecznie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hubertsain 16.11.2011 13:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2011 Panie Hubercie, bardzo dziękuję za wyczerpującą odpowiedź, interesują nas tynki cementowo-wapienne, mamy jeszcze trochę instalacyjnych prac do wykonania, ale myślę, że na początku marca można by u nas tynkować, chcielibyśmy zrobić u Pana wycenę prac i ewentualnie zarezerwować termin, jeśli to możliwe. Dom mamy ocieplony z zewnątrz. Serdecznie pozdrawiam Proszę więc o kontakt telefoniczny aby omówić szczegóły. Mój nr 509-499-922. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kowalskimlochow 23.11.2011 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 Tak, tynki cementowo-wapienne, które wykonujemy są nakładane maszynowo i obrabiane ręcznie. U mnie również tynki zostały wykonane przez firmę SAIN, ekipa używała maszyn, a później docierali ręcznie. Tynki wyszły b.dobrze. Ekipa od wylewek i wykończeniowa nie omieszkała zapytać, kto je wykonywał, bo są nieźle zrobione. - polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hubertsain 24.11.2011 10:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 U mnie również tynki zostały wykonane przez firmę SAIN, ekipa używała maszyn, a później docierali ręcznie. Tynki wyszły b.dobrze. Ekipa od wylewek i wykończeniowa nie omieszkała zapytać, kto je wykonywał, bo są nieźle zrobione. - polecam Dziękuję Panie Pawle za referencję. Do zobaczenia wiosną podczas położenia tynku na ociepleniu zewnętrznym, które u Pana wykonaliśmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hubertsain 01.01.2012 19:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2012 W Nowym 2012 roku chciałbym życzyć Państwu wielu sukcesów, odważnych marzeń, mądrych decyzji, satysfakcji, zdrowia, spokoju oraz wszelkiej pomyślności.PozdrawiamHubert Paduch http://img851.imageshack.us/img851/554/2012cf.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts