tomeki1 26.03.2009 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 (edytowane) Przyczepa ma 4,5 metra długości, są w niej 3 miejsca do spania, jedno podwójne i jedno pojedyńcze. Można przerobić na 4 osobową, moi murarze z łóżka pojedyńczego zrobili podwójne, ale kosztem mniejszej powierzchni do poruszania się w środku. Poza tym kącik kuchenny z umywalką i miejscem na kuchenkę gazową/elektryczną oraz kącik na narzędzia, w ktorym jest półka na telewizor. W zeszłym roku od kwietnia do grudnia mieszkały w niej ekipy budujące mój dom. Przyczepa jest w nienajlepszym stanie, ale przynajmniej odpada zmartwienie, że budowlańcy ją zniszczą Nie przecieka, nie śmierdzi i nie jest zagrzybiona. Instalacja elektryczna na 230V. Z pewnością obsłuży jeszcze niejedną budowę. Przyczepa nie jest zarejestrowana i przyjechała do mnie na lawecie, wiem jednak, że poprzedni właściciel ciągnął ją na swoją budowę kilkadziesiat kilometrów, oczywiście niezgodnie z przepisami. Przyczepa stoi w Płochocinie, 12 km od granicy Warszawy przy trasie na Poznań. Więcej informacji Edytowane 14 Stycznia 2014 przez tomeki1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomeki1 27.04.2009 22:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 link do aukcji ze zdjęciami:http://www.allegro.pl/show_item.php?item=622411137 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomeki1 04.05.2009 22:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 up Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomeki1 08.05.2009 22:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 licytacja na allegro kończy się w poniedziałek, zapraszam wszystkich zainteresowanych zakupem do udziału w niej, cena minimalna już została przebita i wszystko wskazuje na to, że zmieni właściciela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomeki1 11.05.2009 15:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 up ostatnia chwila na decyzję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts