Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Szuflady w kuchni...

basieczka

Recommended Posts

Przed nami też wybór kuchni. Widzę, że wszyscy jesteście zchwyceni szufladami i mnóstwo rzeczy można w nich przechowywać, a co przechowujecie w górnych szafkach? My będziemy mieli spiżarnię więc większe rzadko używane gary i inne graty możemy tam przechowywać. Czy ktoś korzysta z brotowych koszy lub specjalnego cargo do narożników, jak to się sprawuje w praktyce?

Pozdrawiam,

Bacha

Przed nami też wybór kuchni. Widzę, że wszyscy jesteście zchwyceni szufladami i mnóstwo rzeczy można w nich przechowywać, a co przechowujecie w górnych szafkach?

W herbatniku (koło czajnika) są kawy, herbaty itp... stuff

Obok są podręczne kubki i szklanki.

Pozostałe leżą trochę odłogiem - zrobiliśmy z rozpędu i teraza nie bardzo wiemy co tam powsadzać.

My będziemy mieli spiżarnię więc większe rzadko używane gary i inne graty możemy tam przechowywać. Czy ktoś korzysta z brotowych koszy lub specjalnego cargo do narożników, jak to się sprawuje w praktyce?

Nie wiem bo nie mam. To znaczy mam dwa narożniki ale nie mam żadych udogodnien. W narożnikach trzymamy rzeczy, które sa używane raz na ruski rok. Równie dobrze mógłbym te rzeczy trzymać w kartonie na strychu :)

Generalnie w szafkach mamy duuuuużo miejsca :)

Dzięki Jasiu. U nas jest zapłanowana jedna szafka, taki słupek od podłogi, w którym będą przechowywane wszystkie talerze, kubki .... . Z udogodnień w narożnikach chyba zrezygnuję z powodu wysokiej ceny i małej moim zdaniem pojemności. Garnki w dolnych szafkach, jeszcze spiżarnia, to te górne faktycznie będą trochę pustawe.

Pozdrawiam

Bacha