bachac 17.02.2004 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2004 Przed nami też wybór kuchni. Widzę, że wszyscy jesteście zchwyceni szufladami i mnóstwo rzeczy można w nich przechowywać, a co przechowujecie w górnych szafkach? My będziemy mieli spiżarnię więc większe rzadko używane gary i inne graty możemy tam przechowywać. Czy ktoś korzysta z brotowych koszy lub specjalnego cargo do narożników, jak to się sprawuje w praktyce?Pozdrawiam,Bacha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasiu 17.02.2004 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2004 Przed nami też wybór kuchni. Widzę, że wszyscy jesteście zchwyceni szufladami i mnóstwo rzeczy można w nich przechowywać, a co przechowujecie w górnych szafkach? W herbatniku (koło czajnika) są kawy, herbaty itp... stuff Obok są podręczne kubki i szklanki. Pozostałe leżą trochę odłogiem - zrobiliśmy z rozpędu i teraza nie bardzo wiemy co tam powsadzać. My będziemy mieli spiżarnię więc większe rzadko używane gary i inne graty możemy tam przechowywać. Czy ktoś korzysta z brotowych koszy lub specjalnego cargo do narożników, jak to się sprawuje w praktyce? Nie wiem bo nie mam. To znaczy mam dwa narożniki ale nie mam żadych udogodnien. W narożnikach trzymamy rzeczy, które sa używane raz na ruski rok. Równie dobrze mógłbym te rzeczy trzymać w kartonie na strychu Generalnie w szafkach mamy duuuuużo miejsca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bachac 17.02.2004 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2004 Dzięki Jasiu. U nas jest zapłanowana jedna szafka, taki słupek od podłogi, w którym będą przechowywane wszystkie talerze, kubki .... . Z udogodnień w narożnikach chyba zrezygnuję z powodu wysokiej ceny i małej moim zdaniem pojemności. Garnki w dolnych szafkach, jeszcze spiżarnia, to te górne faktycznie będą trochę pustawe.PozdrawiamBacha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts