dominika161 26.03.2009 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Jak juz w ktorym poscie pisałam bede w kuchnia miała szare plytki ,kupiłam połowe jasnego szarego a połowego ciemnego myslałam zeby ciemno połozyc w jadalni i tu jest pytanie mam juz zamowiony stol do jadalni w kolorze wengeczy bede pasowały te ciemno szare plytki??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zetka 26.03.2009 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Martwi Cię że brąz nie będzie pasował do szarego czy że ciemny stół będzie stał na ciemnej podłodze? Jeśli to pierwsze, to jedynie kwestia gustu, niektórym się podoba innym nie. Ja np. musiałam obejrzeć sporo takich połączeń na różnych zdjęciach żeby się przekonać Jeśli zaś drugie, to zawsze możesz stół od podłogi oddzielić jakimś dywanikiem. Sporo osób ma meble nie na zasadzie kontrastu z podłogą ("zlewają sie") i też to źle nie wygląda. Wszak nie sam stół i podłoga tworzą wnętrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts