DarioAS 27.03.2009 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 już nie wiedziałam, że taki słynny ten nasz misio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 27.03.2009 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 ach jo . to rozumiem - mocna rekomendacja wszędzie ten nepotyzm Niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 27.03.2009 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 W Dzierzoniowie jest jeszcze taka historia - zbiera sie tam na stol weterynaryjny bo salka weterynaryjna jest juz p ra w i e gotowa, ale p r a w ie robi wielka roznice ..... Z dogo ludzie slapo 10, 20 i wiecej zlociszy - ale ceny sa zabojcze. Szukana jest osoba, ktora by zajela sie spolecznie pilotowaniem projektu pt przetarg . To znaczy napisala oferte, ze stol jest poszukiwany w najberdziej uczeszczanych miejscach w internecie i zebrala oferty . Dziewczyny wybraly by najtansza i najlepsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 28.03.2009 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2009 Hop . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 28.03.2009 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2009 hop, hop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 29.03.2009 23:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2009 Podniose ....... gdyby dziewczyny wygraly dostana karme . Ale potrzebne sa glosy....duuuzo glosow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 29.03.2009 23:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2009 czemu ja nie mogę oddać tam głosa?? widzę tylko wyniki a nie mogę zagłosować gdzie tego szukać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.03.2009 23:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2009 Trzeba najpierw zalozyc sobie konto, podac e-mail, potem potwierdzic to konto i zalogowac sie jeszcze raz i dopiero mozna glosowac. Skomplikowane to... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 30.03.2009 01:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 To tylko tak wyglada skomplikowanie....idziesz do zarejestruj sie . naciskasz - mam powyzej 13 lat, wypelniasz - wysylasz. W sekunde dostajesz maila aktywujacego na swoja skrzynke mailowa - naciskasz link , idziesz na " sklep" , pomoc schroniskom - glosujesz. W sumie zajelo mi 5 minut - ale tez sie wystraszylam na poczatku. A wiecie, ze moja corka robi przedstawienie" Spotkkanie bajek " dla dzieci w malym domu dziecka w Wawie - dziewczyny ...., bylam zszokowana bo powiedziala, ze zbiera z puszka na dziedzincu Uniwerku na czekoladki dla dzieci zeby im cos dac po przedstawieniu - mowie jej - moze lepiej kup owoce - a ona na to - nie, pani dyrektor powiedziala, ze lepiej jakies czekoladki bo te dzieci az piszcza z zachwytu jak nawet dostana wyrob czekoladopodobny ....... straszna bieda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 30.03.2009 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 ja jestem juz zarejestrowana i zalogowana. A ankieta mi sie nie otwiera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 30.03.2009 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 To prosimy zalozyc osobny watek , dziekujemy A po co? Ja nie namawiam na głosowanie na kogoś innego i nie bedę zakładac innych wątków. Zauważ tez łaskawie że nie powiedziałam na kogo i tym samym nie agituje za kimś innym. Napisałam tylko że zagłosowałam na kogos innego - i mam takie prawo. Nawet jesli cała reszta ludzkości bedzie głosowac na Dzierżoniów. Oczywiscie - mam nadzieje ze wygracie. (o ile mój typ polegnie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 30.03.2009 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 ja jestem juz zarejestrowana i zalogowana. A ankieta mi sie nie otwiera Wtedy jest troche kombinowania - chyba trzeba wejsc z powrotem na "sklep" i znow na pomoc schroniskom i na to marcowe i na samej gorze powinna byc.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 30.03.2009 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Na dzien dzisiejszy prowadzimy ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 30.03.2009 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 ja jestem juz zarejestrowana i zalogowana. A ankieta mi sie nie otwiera Wtedy jest troche kombinowania - chyba trzeba wejsc z powrotem na "sklep" i znow na pomoc schroniskom i na to marcowe i na samej gorze powinna byc.... dalej nic próbowałam już na różne sposoby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 30.03.2009 23:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 kurcze.....no to nie wiem....a moze juz ktos zaglosowal za ciebie z twojego komputera ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 30.03.2009 23:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 nie ma szans nikogo tu nie dopuszczam... bo to mozna tak jak na misia, raz dziennie, tak?? No, to mnie się raz udało i więcej mi sie ta ankieta do głosowania nie otwiera. A napawde chciałabym pomóc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.03.2009 23:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Nie Ania, tylko raz mozna, wiec juz obywatelski obowiazek spelnilas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 30.03.2009 23:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 o kurka nie doczytałam tzn. doczytałam tylko, że mozna raz... i pomyślałam, że pewnie tak jak i u mnie raz dziennie jak zwykle chyba zaspana byłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.03.2009 23:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Nie przejmuj sie, ja tez probowalam inne konto zalozyc. Nie da sie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 30.03.2009 23:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 szkoda, spróbuję jutro jeszcze komuś podrzucić to na Nk bo jutro ostani dzień, tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts