Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Walczymy o misia, zawalczmy o psa :)

oxa

Recommended Posts

• Odpowiedzi 72
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

W Dzierzoniowie jest jeszcze taka historia - zbiera sie tam na stol weterynaryjny bo

salka weterynaryjna jest juz p ra w i e gotowa, ale p r a w ie robi wielka roznice .....

Z dogo ludzie slapo 10, 20 i wiecej zlociszy - ale ceny sa zabojcze. Szukana

jest osoba, ktora by zajela sie spolecznie pilotowaniem projektu pt przetarg .

To znaczy napisala oferte, ze stol jest poszukiwany w najberdziej

uczeszczanych miejscach w internecie i zebrala oferty . Dziewczyny wybraly by najtansza i najlepsza.

To tylko tak wyglada skomplikowanie....idziesz do zarejestruj sie . naciskasz - mam powyzej 13 lat, wypelniasz - wysylasz. W sekunde dostajesz maila aktywujacego na swoja skrzynke mailowa - naciskasz link , idziesz na " sklep" , pomoc schroniskom - glosujesz.

W sumie zajelo mi 5 minut - ale tez sie wystraszylam na poczatku. 8)

A wiecie, ze moja corka robi przedstawienie" Spotkkanie bajek " dla dzieci w malym domu dziecka w Wawie - dziewczyny ...., bylam zszokowana bo powiedziala, ze zbiera z puszka na dziedzincu Uniwerku na czekoladki dla dzieci zeby im cos dac po przedstawieniu - mowie jej - moze lepiej kup owoce - a ona na to - nie, pani dyrektor powiedziala, ze lepiej jakies czekoladki bo te dzieci az piszcza z zachwytu jak nawet dostana wyrob czekoladopodobny ....... straszna bieda. :evil:

To prosimy zalozyc osobny watek , dziekujemy :D

A po co? Ja nie namawiam na głosowanie na kogoś innego i nie bedę zakładac innych wątków.

Zauważ tez łaskawie że nie powiedziałam na kogo :lol: i tym samym nie agituje za kimś innym.

Napisałam tylko że zagłosowałam na kogos innego - i mam takie prawo.

Nawet jesli cała reszta ludzkości bedzie głosowac na Dzierżoniów.

Oczywiscie - mam nadzieje ze wygracie. (o ile mój typ polegnie :))

ja jestem juz zarejestrowana i zalogowana. A ankieta mi sie nie otwiera :cry:

Wtedy jest troche kombinowania - chyba trzeba wejsc z powrotem na "sklep" i znow na pomoc schroniskom i na to marcowe i na samej gorze powinna byc....

dalej nic :cry:

próbowałam już na różne sposoby :-?