malgos2 30.03.2009 23:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Tak jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 31.03.2009 00:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 a nie mowilam, ze ktos juz zaglosowal z tego komputera ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 31.03.2009 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Kazdy glos na wage karmy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 31.03.2009 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Dzisiaj ostatni dzien, starac sie, starac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 31.03.2009 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Cisnienie mi skacze ...... ....jeszcze 3 godziny......i ......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 31.03.2009 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 UFF zdążyłam 1455 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 31.03.2009 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Powinno sie udac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 31.03.2009 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Niesssssamowite ......dziewczyny jestescie w i e l k i e, wielkie, wielkie ...... W Dzierzoniowie jest 250 psow i dwie wolontariuszki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 31.03.2009 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Az tyle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 31.03.2009 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Kryzys .....ludzie wyjezdzaja, porzucaja psy.....poza tym kiedys ludzie starsi chetnie brali sobie towarzysza ....teraz jest to po prostu za drogie dla n ich , utrzymanie, ryz, mieso, weterynarz..... No i te pol czy nielegalne rozmnazalnie ..... Ale cieszmy sie z tego, ze zebraly tez prawie 3 tys na stol i urzadzenie na sciane do podswietlania rentgenow....zeby tylko teraz znalazly cos w jako takiej cenie...kurcze. Ja powoli pcham ksiazki uzywane po angielsku dla Oxy - bedzie sprzedawac fundacja na bazarku. Zajrzyjcie na dogomanie - tam sie czyta niesamowite historie - straszne czasami radosne - tych jakby ostatnio mniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 31.03.2009 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Ja nie zaglądam na takie fora...moje srece by nie wytrzymało Kiedyś sama udzielałam się w "ciapkowie" jako wolontariuszka i wtedy strasznie, to odchorowywałam, choć wydaje mi się, że tych psiaków było jakoś mniej. Nie mogę zrozumieć jak można wziąć zwierzaka a potem go wyrzucić...takich ludzi, to bym Sama mam kundla, znajdę i choć wielu znajomych chciałoby po mojej suni szczeniaka, to mówię stanowcze NIE i odsyłam właśnie do schronisk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 31.03.2009 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Gratulujemy w takim razie Dzierzoniowowi. Fajnie, ze chociaz tyle udalo sie zrobic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 31.03.2009 23:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Wydaje mi sie, ze na pewno jest ciezko emocjonalnie udzielac sie w takich miejscach ( np hospiscja)- ale mozna sobie wypracowac podejscie - komu sie dalo pomoglas,/pomagasz uratowalas /ratujesz a z reszta byla/jestes s do konca nawet jak nie dalo sie ich uratowac - i to tez bylo / jest wazne. Ja pracuje w podobnym miejscu i bez takiego rozumienia sprawy szlo by zwariowac/ zalamac sie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 01.04.2009 00:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Pozwolę sobie wkleić link do postu - prośby o pomoc Grażyny z wątku pomocowego, bo mam wrażenie, że tam mało osób zagląda: http://forum.muratordom.pl/hodowla-psow-ratowniczych-prosi-o-pomoc,t156243.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 01.04.2009 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Ide sie zorientowac kiedy odebranie nagrady ...hau hau Jestescie w i e l k i e .....jestesmy wielkie .....bo prezne, zwarte, gotowe, swietnie zorganizowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arjuna 01.04.2009 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 bo prezne, zwarte, gotowe, swietnie zorganizowane. to prawda, jestem pod ogromnym wrażeniem ludzi z tego forum. a myslalam już, że każde nowe forum to wieksze bagno. a tymczasem nie-jest wiele wrażliwych osób, ktore chcą pomagać, tylko należy do nich dotrzeć dzięki Wam Azyl bedzie miał karme, będzie i stół do salki, podochodziły super paczki na rozruch salki operacyjnej, bedzie lightbox...duży ukłon w Waszą stronę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 01.04.2009 23:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 ...a trzeba tez dodac, ze jestesmy tez sliczne ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.04.2009 23:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 ...a trzeba tez dodac, ze jestesmy tez sliczne ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 01.04.2009 23:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 A co , moze nie ? ? ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 02.04.2009 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 Jesteśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts