frosch 02.04.2009 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 rozumiem , ze sie udalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.04.2009 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 Si. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 02.04.2009 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 super !!! ciesze sie, ze rowniez moglam sie dolozyc do sukcesu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 02.04.2009 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 Schronisko w Dzierzoniowie dostanie karmy za ponad 4 tysiace zlotych - to podobno starcza na miesiac. Ale glosowanie na Krakvecie trwa - zawsze jakies schronisko potrzebuje pomocy .....wiec co szkodzi raz w miesiacu zaglosowac ? Moze jest tam schronisko z Waszej okolicy - glosujcie ! W Jedrzejowie podobno ludnosc miejscowa patrzy na wolontariuszki jak na dziwolagi a na schronisko jak na cialo obce. Sytuacja trudna. Mi bliskie jest schronisko pani Wahl mimo ze kobieta ma problemy pszchiczne - ona zajmowala sie bezdomnymi zwierzetami od bardzo dawna - jeszcze zanim powstal internet ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 02.04.2009 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 Jesteśmy mówcie za siebie fajnie, że się udało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 02.04.2009 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 Juz jest n o w y miesiac - sa juz nowi kandydaci na Krakvecie - zajrzyjcie tam . Znow jakies schronisko ma sznase wygrac - moze macie swoje typy lub rekomandacje ? Chetnie sie zastosuje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Azyl-Inni 20.12.2009 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 Zbliżają się święta to czas dla prawie wszystkich radosnyale nie jest tak zawsze i dla wszystkich Święta to czas magiczny kiedy wszyscy dla siebie powinni być życzliwi i sobie pomagać na wzajem A czy ty możesz pomóc w tak magiczny czas???JAK POMÓCBARDZO PROSTO Wystarczy oddać swój głos (głosowanie jest bezpłatne) JAK TO ZROBIĆ Instrukcja głosowania w Krakvecie:1. wchodzisz na stronę http://www.krakvet.pl/forum 2. wciskasz link Rejestracja 3. wyskakuje opis, a Ty zaznaczasz: zgadzam się na te warunki i mampowyżej 13 lat 4. wyskakuje wniosek rejestracyjny, a Ty go wypełniasz: pole użytkownik,email, dwa razy hasło oraz wpisujesz kod z obrazkai wciskasz"wyślij" 5. dostajesz na maila (często ląduje on w spamach), którego podałeś,wiadomość aktywacyjną i klikasz na ten przysłany link 6. logujesz się na Forum Krakvetu http://www.krakvet.pl/forum wpisującnazwę użytkownika i hasło 7. na forum wybierasz dział "Pomoc dla schronisk" 8. dalej wybierasz "Głosowanie na schronisko" które otrzyma pomoc -grudzień 2009 9. wyskoczy Ci ankieta- zaznaczasz pozycję ostatnią Panie Rawickie z Chrzanowa i klikasz pod ankietą wyślijJeśli jesteś zarejestrowany na KV i pamiętasz nick oraz login zaczynaszod punktu nr 6! Będziemy dozgonnie wdzięczni za każdy oddany głos. Ważne: z jednego komputera można głosować TYLKO RAZ! i jedna osoba możeoddać TYLKO jeden głos. http://photos.nasza-klasa.pl/11937308/930/other/std/bdc045199c.jpegWystarczy jeden głos by zwierzaki w Chrzanowskim prywatnym azylu nie były głodne, a jest ich bardzo dużo i ciągle dochodzą nowe, do tej pory nie miały znikąd pomocy i ich bezpieczny azyl i dom tymczasowy podupada. Bardzo proszę o pomoc. Za chwilę Święta Bożego NarodzeniaZróbmy wspólnie prezenti pomóżmy wygrać CIEBIE NIC TO NIE KOSZTUJE A DLA INNYCH ZNACZY TAK WIELE http://nasza-klasa.pl/profile/10943377/gallery/album/8/930 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 21.12.2009 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 Podnisę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Azyl-Inni 21.12.2009 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 Prosze głosujcie bo sytuacja w Chrzanowie jest naprade trudna:-( lata bez żadnego dofinansowania sprawiły, że domowy azyl podupada a bez niego nie będzie nikogo, kto zajmie się bezdomnymi zwierzętami w naszej okolicy. Każdy wie, że schronisko nie jest rozwiązaniem tylko mordownią nie pozwólcie na to by zwierzęta musiały tam trafiać. Naprawde macie na to wpływ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Azyl-Inni 21.12.2009 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 http://photos.nasza-klasa.pl/8771329/42/other/std/92bd5874bb.jpeg Teraz nazywam się Tara. Dwa miesiące temu bezwarunkowo znalazłam schronienie w prywatnym azylu w Chrzanowie, nie pozwolono zabrać mnie do schroniska, zostałam wyleczona i wysterylizowana na koszt tymczasowych właścicieli. Tej zimy nie spędze już głodna, w nieocieplonej budzie i z wrośniętom kolczatką w szyje, mam nowy, kochający mnie i ciepły dom. Zagłosuj na dom, który dał mi nowe życie. Takich jak ja jest więcej:-( Ponad 15 lat działalności, poświęceń, walki z bezdomnością i chorobami zwierząt sprawiły, że dom dający schronienie zaczyna podupadać. Bez Waszej pomocy nie stanie na nogi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 21.12.2009 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 zagłosowałam ale jeszcze ponad setki głosów trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Azyl-Inni 21.12.2009 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 Podniose! w głosowaniu bierze udział kilka wspaniałych osób/organizacji, większość z nich jest znana i zasługuje na pomoc. Pani Rawickie z Chrzanowa nie tylko na nią zasługują ale jej niestety pilnie potrzebują. Proszę daj szansę zwierzętom z Chrzanowa. Oddaj swój głos na zwierzaki z Chrzanowa:-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 22.12.2009 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2009 Logowanie na krakvecie to dosłownie 3 minuty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts