krzysno 26.03.2009 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Czy ma ktoś może doświadczenie z tymi rekuperatorami albo firmą która je sprzedaje?http://www.allegro.pl/item588485759_centrala_rekuperator_nowy_350_m3_h_2500zl.html chciałbym kupić ich centralę wentylacyjną o wydajności 500m3/hnie ma jej w tej chwili na aukcji ale wygląda tak samo firma nazywa się Jack-Went Jacek Byczynski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
odaro 26.03.2009 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Czy ma ktoś może doświadczenie z tymi rekuperatorami albo firmą która je sprzedaje? http://www.allegro.pl/item588485759_centrala_rekuperator_nowy_350_m3_h_2500zl.html chciałbym kupić ich centralę wentylacyjną o wydajności 500m3/h nie ma jej w tej chwili na aukcji ale wygląda tak samo firma nazywa się Jack-Went Jacek Byczynski Ja nie znam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
starki 26.03.2009 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Ja znam. To sa rekuperatory Jan-Gaz. Ostatnio pisalem na forum o tym rekuperatorze. Kupowalem u tej osoby do, ktorej podales link. Zobacz moj watek o rekuperatorze Jan-Gaz. Jak na razie polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
odaro 26.03.2009 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Ja znam. To sa rekuperatory Jan-Gaz. Ostatnio pisalem na forum o tym rekuperatorze. Kupowalem u tej osoby do, ktorej podales link. Zobacz moj watek o rekuperatorze Jan-Gaz. Jak na razie polecam. A o wydajności 1000m3 mają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysno 26.03.2009 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Ja znam. To sa rekuperatory Jan-Gaz. Ostatnio pisalem na forum o tym rekuperatorze. Kupowalem u tej osoby do, ktorej podales link. Zobacz moj watek o rekuperatorze Jan-Gaz. Jak na razie polecam. Wielkie dzięki za informacje Kupowałeś tylko reku, czy caly system? jaki duży dom? ja mam 165m2 i zastanawiam się nad centrala 500 Ile zapłaciłeś? możesz przesłać cenę na priv? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts