Taavi 26.03.2009 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Jak w temacie - w jakiej kolejności powinno się robić remont łazienki (step by step)? Co na samym początku, co zostawić na koniec? Co można zostawić ewentualnie "na przyszłość"...? Bardzo proszę o rady... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 26.03.2009 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Zależy w jaki zakresie.Jeśli w wersji full - zaczynasz od demolki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebastoss 27.03.2009 23:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 Witaj, ja u siebie robiłem full remont w łazience....z resztą całe mieszkanie było full remont na 10 miesięcy! Ale do rzeczy, tak to u mnie przebiegało : 1.decyzja co gdzie ma stać i ergonomia rozmieszczenia, 2.obmiar kafelek, (ustalenie terminów z panem kafelkarzem), 3.zamówienie materiałów (kabina, ceramika, mata podłogowa) trzeba czasami czekać, 4.tydzień przed kafelkarzem - demolka : kucie, rycie, itp, 5.nowe instalacje wod-kan (sam robiłem dlatego zacząłem tydzień przed...) 6.wchodzi pan kafelkarz i klei płyteczki 7. widać pierwsze efekty... 8.no i jeszcze biały montaż, parę drobiazgów i cacy łazieneczka ... Na szczęście obyło się bez zgrzytów pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts