Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Siedlce i okolice

marsed

Recommended Posts

• Odpowiedzi 292
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Glownie robie docieplenia poddaszy, szpachlowanie, malowanie, gładź i ukladam panele i wlasnie do tych prac moge zalatwic materialy.Zwykle dogaduje sie z klientami, wyliczam ile potrzeba materialu i jakiego typu np. na wykonanie docieplenia poddasza.Liste materialow przedstawiam w zaprzyjaznionej hurtowni.Tam robia mi wycene - zwykle bardzo przystepna cenowo i przedstawiam ja klientom.Wtedy inwestor moze porownac "moja" cene za material z cena w hurtowniach w ktorych sam sie zaopatruje.

Nie zarabiam na materialach - wystarczy mi wynagrodzenie za robocizne.

Pozdrawiam

• 2 weeks później...
  • 2 weeks później...
Nikt się nie buduje? Zapraszam do rozmów. Właśnie rozpoczynam zakupy materiałów budowlanych na stan surowy, może ktoś się przyłączy? Większą grupą będzie można lepsze ceny wynegocjować.

pozdr

Marek

Aż dziwne że brak chętnych na lepsze rabaty :wink:

Marek, zainicjowałeś temat i grupę - cieszę się. Jeszcze troszkę pracy i może wyłapiesz kilku budujących w tym regionie. W jedności siła! Powodzenia!

finlandia : przylecę po wycenę okien w przyszłym tygodniu.

Warto wycenić okna przed rozpoczęciem budowy. W momencie gdy jeszcze jesteś na starcie to w przypadku jakiś szczególnych konstrukcji (za drogich bądź za skromnych ;) można będzie ewentualnie skorygować projekt.