agnie-cha 28.05.2009 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 ..................w poniedziałek 1 łopatka będzie chyba............ marsed : czy można namiary na projektantkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marsed 28.05.2009 22:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 hej, dostałaś moją wiadomośc na pw? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnie-cha 29.05.2009 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 nie dostałam mi się zdarzało wysyłać wiadomości które do dziś są w mojej skrzynce i nie dadzą się wysłać tylko wracają jak bumerang Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kates 30.05.2009 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 agnie-cha moje też siedzą w skrzynce i czekają na wysłanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kates 30.05.2009 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 marsed mam pytanie odnośnie architekta nie wiem który jest dobry i w miare niedrogi a jeśli mogę zapytac to gdzie się budujesz? ja mam działkę przy ulicy Stefaniuka na samym końcu tu przy lasku mam nadzieje jeszcze w tym roku rozpocząć ... no ale nie wiem czy sie uda gdzie mozna tanio kupic materiały w okolicy Siedlec? na [email protected] proszę o odpowiedź pozdrawiam wszystkich budujących Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnie-cha 30.05.2009 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 kates : moderatorzy forum chyba przechwytują te wiadomości i zawracają do nadawcy.!?w której części stoku ta działka przy głównej czy w dol. helenki? marsed : proszę o namiary na projekt. ma meila [email protected] pozdrowionka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 30.05.2009 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 kates : moderatorzy forum chyba przechwytują te wiadomości i zawracają do nadawcy.!? nic nie przechwytują po prostu informatycy śpią http://forum.muratordom.pl/post2577279.htm#2577279 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnie-cha 30.05.2009 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 ...............gdzie jest sens gdzie logika?jak sama nazwa wskazuje "do wysłania" czyli czekające na wysłanie a "WYSŁANE" czyli wysłane odbiorca powinien dostać wiad. może ja coś nie tak rozumuję??? skoro piszę wiadomość i kliknę "wyślij" to chyba powinna się wysyłać czy coś jeszcze trzeba ..................? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 30.05.2009 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 ...............gdzie jest sens gdzie logika? jak sama nazwa wskazuje "do wysłania" czyli czekające na wysłanie a "WYSŁANE" czyli wysłane odbiorca powinien dostać wiad. może ja coś nie tak rozumuję??? skoro piszę wiadomość i kliknę "wyślij" to chyba powinna się wysyłać czy coś jeszcze trzeba ..................? Takie życie I się wysyła do skrzynki odbiorcy i dopóki odbiorca nie odbierze(otworzy) Twojej wiadomości jest ona u Ciebie w wysłane. W momencie , kiedy odbiorca otworzy Twoją wiadomość u Ciebie automatycznie przechodzi ona u Ciebie do "do wysłania" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marsed 31.05.2009 00:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 kates i Agnie-cha zapraszam do siebie na budowę, buduję się przy głównej od strony Siedlec, zobaczycie na żywo jak wygląda budowa, przekażę wam co wiem na temat zakupów w dobrych cenach i wykonawcówpozdrawiamMarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kates 31.05.2009 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 marsed nie mam pojęcia gdzie ta Twoja budowa czyżby ta za CPN? ja mam zamiar się budować tu za młynem (tym starym rozwalającym się-mam nadzieję ) i jadąc tą drogą do samego końca aż pod lasek sosnowy pozdrawiam Kaśka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kates 31.05.2009 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 agnie-cha a Ty gdzie się budujesz?-też w Stoku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marsed 31.05.2009 22:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 Hej, Kasiu, szukałem swego czasu działek za młynem, Młyn odzyska swoją dawną świetnośc, dont' worry, buduję się dużo bliżej przed cpn-em po prawej stronie, na priva wysyłam Ci kontakt do mnie.pozdrMarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marsed 31.05.2009 22:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 jak nie dostałaś pw, to daj znac, coś ostatnio poczta muratora nie działa jak należy:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kates 01.06.2009 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 marsed-oczywiście ze nie dostałam numeru lepiej mi napisz na moja pocztę bo ta szwankuje -niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnie-cha 05.06.2009 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Witajcie! a to ja wiem chyba gdzie Twoja budowa marsed , a czy można Cię tam zastać? na priv do dziś nie dostałam nic. kates ja buduję w siedlcach ale stok znam bardzo dobrze , codziennie tędy jeżdżę kilka razy , także jak chcesz gości to w każdej chwili... mam problem z wstępnym rozplanowaniem kuchni (ew. przesunięcie ścianek podczas budowy) dlatego projektantki potrzebuję , chyba polecę prosto do studia kuchennego jakiegoś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 05.06.2009 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 My również przyłączamy się do grupy i pozdrawiamy wszystkich sąsiadów Budujemy się 30km od Siedlec, jesteśmy na etapie parteru. Jeśli coś będzie potrzeba podpowiedzieć- pytajcie Mnie zaś interesuje temat projektowania ogrodów - znacie kogoś godnego polecenia, może orientujecie się jakie są koszta wykonania takowego projektu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kates 05.06.2009 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 kates ja buduję w siedlcach ale stok znam bardzo dobrze , codziennie tędy jeżdżę kilka razy , także jak chcesz gości to w każdej chwili... oczywiście jak tylko już coś będzie stało to napewno zaproszę, niestety u mnie jeszcze ciągle puste pole... i do tego tylko skrzypy w ogrodzie pną się do góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 05.06.2009 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Jeśli te Wasze 30km od Siedlec jest w stronę Węgrowa to mogę dać namiar na dobrego architekta krajobrazu - ogrodnika, zapaleńca (ale dyplomowanego). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kates 07.06.2009 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 pomocy! nie umiem dodać sobie avatarka do profilu czy są potrzebne jakieś szczególne umiejętności czy tez może coś szwankuje nigdy nie sprawiało mi to większych trudności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts