Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Siedlce i okolice

marsed

Recommended Posts

• Odpowiedzi 292
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

marsed mam pytanie odnośnie architekta

nie wiem który jest dobry i w miare niedrogi

a jeśli mogę zapytac to gdzie się budujesz?

ja mam działkę przy ulicy Stefaniuka na samym końcu tu przy lasku

mam nadzieje jeszcze w tym roku rozpocząć ... no ale nie wiem czy sie uda

gdzie mozna tanio kupic materiały w okolicy Siedlec?

na [email protected] proszę o odpowiedź

pozdrawiam wszystkich budujących :D

...............gdzie jest sens gdzie logika?

jak sama nazwa wskazuje "do wysłania" czyli czekające na wysłanie a "WYSŁANE" czyli wysłane odbiorca powinien dostać wiad.

może ja coś nie tak rozumuję???

skoro piszę wiadomość i kliknę "wyślij" to chyba powinna się wysyłać czy coś jeszcze trzeba ..................?

...............gdzie jest sens gdzie logika?

jak sama nazwa wskazuje "do wysłania" czyli czekające na wysłanie a "WYSŁANE" czyli wysłane odbiorca powinien dostać wiad.

może ja coś nie tak rozumuję???

skoro piszę wiadomość i kliknę "wyślij" to chyba powinna się wysyłać czy coś jeszcze trzeba ..................?

Takie życie :wink:

I się wysyła do skrzynki odbiorcy i dopóki odbiorca nie odbierze(otworzy) Twojej wiadomości jest ona u Ciebie w wysłane. W momencie , kiedy odbiorca otworzy Twoją wiadomość u Ciebie automatycznie przechodzi ona u Ciebie do "do wysłania"

Witajcie!

a to ja wiem chyba gdzie Twoja budowa marsed , a czy można Cię tam zastać? na priv do dziś nie dostałam nic.

kates ja buduję w siedlcach ale stok znam bardzo dobrze , codziennie tędy jeżdżę kilka razy , także jak chcesz gości to w każdej chwili... :D

mam problem z wstępnym rozplanowaniem kuchni (ew. przesunięcie ścianek podczas budowy) dlatego projektantki potrzebuję , chyba polecę prosto do studia kuchennego jakiegoś.

My również przyłączamy się do grupy i pozdrawiamy wszystkich sąsiadów :D Budujemy się 30km od Siedlec, jesteśmy na etapie parteru. Jeśli coś będzie potrzeba podpowiedzieć- pytajcie :wink:

Mnie zaś interesuje temat projektowania ogrodów - znacie kogoś godnego polecenia, może orientujecie się jakie są koszta wykonania takowego projektu?

kates ja buduję w siedlcach ale stok znam bardzo dobrze , codziennie tędy jeżdżę kilka razy , także jak chcesz gości to w każdej chwili... :D

oczywiście jak tylko już coś będzie stało to napewno zaproszę, niestety u mnie jeszcze ciągle puste pole... :-? i do tego tylko skrzypy w ogrodzie pną się do góry :roll: