agnie-cha 07.06.2009 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 Witam w niedzielny, wietrzny poranek ! kates :...........hhhmm........ klikasz pawym kl. na obrazek i chyba trzeba z właściwości obrazka link skopiować , też miałam z tym problem. Zresztą ze zdjęciami z fotosika dalej coś nie tak bo albo malutkie się wklejają lub olbrzymie. Jakby co to zapytaj dardurdkę wątek " bajkowy dworek", Ona jest bardzo dobrze zorientowana , mi pomogła. powodzonka ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 07.06.2009 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 Jeśli te Wasze 30km od Siedlec jest w stronę Węgrowa to mogę dać namiar na dobrego architekta krajobrazu - ogrodnika, zapaleńca (ale dyplomowanego). Budujemy w Wodyniach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 08.06.2009 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Hej, mój domek juz stoi, jestem na etapie wykańczania (się? ) Witam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kates 08.06.2009 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 pokombinowałam i się udało wstawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnie-cha 08.06.2009 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 aneta-we: Witamy serdecznie ! poopowiadaj troszkę co robisz w tym domciu , zresztą jakbyś fotki powrzucała, pochwaliła się trochę to nikt by się chyba nie obraził kates : bardzo ładny domek , chyba nie jest malutki.............. się zastanawiam , może by tak dziennik założyc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kates 09.06.2009 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 agnie-cha nie jest jakis przeraźliwie duży 161,6 - ot taki sobie średnito LAWENDA z Horyzontu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 09.06.2009 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 aneta-we: Witamy serdecznie ! poopowiadaj troszkę co robisz w tym domciu , zresztą jakbyś fotki powrzucała, pochwaliła się trochę to nikt by się chyba nie obraził nie robiłam fotek w trakcie budowy, trochę żałuję jak przeglądam teraz dzienniki z budowy. W domu są zrobione tynki, wylewki, są wstawione okna, jest instalacja elektryczna, hydrauliczna. Teraz jestem na etapie wybierania podłogi na parter: mają byc drewnopodobne płytki. Nie za wiele tu pomogę bo budowę nadzoruje mój mąż ale miło znaleźć "sąsiadów" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 09.06.2009 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Jeśli te Wasze 30km od Siedlec jest w stronę Węgrowa to mogę dać namiar na dobrego architekta krajobrazu - ogrodnika, zapaleńca (ale dyplomowanego). Budujemy w Wodyniach Ok, w sprawie ogrodów i projektów wysłałem do konkretnej osoby zapytanie o możliwości i chęci pracy w tych okolicach. Jak się zgodzi na podanie numeru to prześlę Wam na priv. A z moich obserwacji tego co się dzieje na budowach to prężnie działa Cyprysik z Igań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnie-cha 21.06.2009 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2009 .............. słuchajcie inwestorzy! rozumiem , że pada i pada ale żeby tyle czasu spać i się nie odzywać to już nie rozumiem potrzebne nam stemple 2,80 wys. może ktoś ma na zbyciu ..............? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 22.06.2009 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 .............. słuchajcie inwestorzy! rozumiem , że pada i pada ale żeby tyle czasu spać i się nie odzywać to już nie rozumiem potrzebne nam stemple 2,80 wys. może ktoś ma na zbyciu ..............? Jakie spanie? Ja ciągle w jakichś rozjazdach: szukałam podłogi, teraz glazury do łazienki, kuchni. Ufff trochę tego jest Stempli nie mamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnie-cha 25.06.2009 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 aneta-we .........jak będziesz coś wiedziała w sprawie kuchni to napisz , ciekawa jestem.Byłam wczoraj w siemiatyczach w firmie mandeo , wystawki nie mają jakby wcale, nie potrafię wybrać tylko na podstawie 1 frontu już raz tak wybierałam ...................wogóle w jakim stylu będziesz robić nowoczesną czy stylową?pozdrowionka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 25.06.2009 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Dzis byłam porozmawiac w sprawie kuchni tu: http://www.ssf.com.pl/index.php?s=19&kat=1 Ledwo trafiłam Nie maja ekspozycji , bo robią meble pod konkretnego klienta, na wymiar. Ogólnie to zrobią wszystko. Wszelkie nowości, różne rozwiązania na szafki narożne, szuflady nawet po 180 cm. Materiały tez różne. Nie znam się za mocno. W W-wie ogladałam kuchnie ze zlewami które wyglądały jak zrobione bezpośrednio z blatu: u nich tez mozna takie zamówic. Wzorników dużo, projektant słuzy pomocą. Ja mam juz wizje mojej kuchni, bedzie dośc nowoczesna. W następnym tygodniu umówiłam się na telefon i wtedy ustalę kiedy projektakt przyjedzie zobaczyc moje lokum, wymierzyc, porozmawiac i coś zaproponowac. Ogólne wrażenia z wycieczki pozytywne. Młodzi ludzie, kontaktowi i mówią, że elastyczni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnie-cha 26.06.2009 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Dzięki za informacje.Stronka int. bardzo ciekawa i takie solidne się wydają, u mnie jeszcze daleka droga ale wolałabym jednek zobaczyć na własne oczy gdzieś u kogoś skoro nie mają ekspozycji.Zresztą nie podjęłam jeszcze decyzji czy ma być nowoczesna, w stylu angielskim czy taka uniwersalna. Będę śledzić Twoje poczynania! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 27.06.2009 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 Byłam wczoraj w siemiatyczach w firmie mandeo , wystawki nie mają jakby wcale, nie potrafię wybrać tylko na podstawie 1 frontu już raz tak wybierałam ................... wydaje mi się, że w Mińsku na Warszawskiej jest studio kuchni Mandeo. Dziś mi mignęło jak wracałam z W-wy. Jeśli to te meble to mają tam na pewno kilka pokazanych kuchni, kiedys tam byłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kates 06.07.2009 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 hej! dziś właśnie dostaliśmy pozwolenie na budowę... po długiej męczącej papierologii ruszamy i my... jest tylko jeden problem nie wiem czy oprócz fundamentów zdążymy zrobić coś jeszcze... trudno może podgonimy na przyszłą wiosnę, bo niestety majster którego chcieliśmy ma mnóstwo roboty w tym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnie-cha 06.07.2009 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 kates : gratuluję PnB! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 09.07.2009 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 hej! dziś właśnie dostaliśmy pozwolenie na budowę... po długiej męczącej papierologii ruszamy i my... jest tylko jeden problem nie wiem czy oprócz fundamentów zdążymy zrobić coś jeszcze... trudno może podgonimy na przyszłą wiosnę, bo niestety majster którego chcieliśmy ma mnóstwo roboty w tym roku Oooo, nasze gratulacje No to się teraz zacznie zabawa Jakby pogoda byla łaskawa to spokojnie zdążycie, w zeszłym sezonie jeszcze początek zimy był pracowity Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 10.07.2009 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 Sprzedam stemple dł. 2.50-2,90 po 2 zł tel. 793-510-036 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=685174533 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 18.07.2009 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2009 Czy ktoś zna sprawdzonego stolarza, który zrobiłby drzwi wewnętrzne? Okazuje się, że mamy nietypowe otwory na drzwi, w dodatku o róznych wymiarach i nici z gotowych drzwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 20.07.2009 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 W Siedlcach od lat wysoko stawia się firmę Drewgol z Golic. Z tym że stolarz.. hmm.. brzmi jakbyś szukała taniego wykonawcy.. A na Twoje otwory 84-85cm... albo wejdą tam drzwi "70" z solidną, pełną ościeżnicą albo trzeba by to było rozkuc o ok 2 cm i włożyć tam 80 typu Portasystem. A swoją drogą to jeśli ktoś to mierzył to albo nie przekazał Ci możliwych opcji wykonania albo ich nie znał.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts