barranki2 26.03.2009 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Cafe pod Barrankamiczyli komentarze do Historii Szaleństwa Barranków Jak się powiedziało D, czyli założyło coś w rodzaju dziennika, trzeba powiedzieć K, czyli stworzyć miejsce dla znanych i nieznanych jeszcze znajomych i nieznajomych, by mogli wspierać, podpowiadać, pytać, rozmawiać, witać się i żegnać, wpadać na kawę i plotkować, a także krytykować, grymasić a nawet strzelać focha jak zajdzie potrzeba. Jak to w Cafe pod Barrankami właśnie. Zapraszamy! barranki2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 26.03.2009 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Więc ja już prywaty u Gosi nie sieję i wpisuję się na listę stałych bywalców Cafe pod Barrankami. Dziennik w suuuper stylu a i domek bardzo ciekawy, choć poznałam go dopiero z jednej strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 26.03.2009 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 No nareszcie miło, że i Wy w końcu zdecydowaliście się na dziennik i komentarze. Teraz lepiej będzie się rozmawiało. Domek macie piękny, a dach jaki ale najbardziej serce mi pika na widok drewna, bo mam do niego słabość My, a raczej ja podobnie jak Wy mam dość mieszkania w bloku, zawsze mnie nęcił śpiew ptaków o poranku i po zachodzie słońca. To spełniało się gdy nocowaliśmy czasami na działce. Teraz jest nadzieja, że podobnie jak Wy pić będziemy kawę na tarasie Czy dobrze rozumiem, że jesteście bardziej zaawansowani w prace niż ja? Mogę więc wprosić się na kawkę do Was, zanim będziecie mogli obejrzeć nasz taras Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 26.03.2009 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 no właśnie zapomniałam dodać... esówka na dachu - cudeńko też brałam ją pod uwagę, ale chyba odwagi zabrakło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 26.03.2009 20:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Witajcie, witajcie, witajcie Więc w kwestii kawy rzecz wygląda tak: 1. woda jest, a jutro ma być nawet stosowny kranik, a w ogóle to chcemy w przyszłym tygodniu jak się uda zainstalować zlew gopodarczy w garażu, to już byłby w ogóle spokój 2. prąd i czajnik jest, tylko teraz wszystko fruwa po całym domu, bo phydraulicy rozkładają styro pod podłogówkę na parterze. Tylko niech się zrobi cieplej, bo mamy takie kałuże teraz, że by się wasze psy potopiły... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 26.03.2009 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Mnie to juz budowy tak nie biora Bardzej interesuje mnie jaki pies jest na zdjeciu ? Do dziennika zajrze i bede komentowala , jesi cos potrzeba pytaj smialo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 26.03.2009 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 akurat tutaj się przeniosła prezentacja zwierza http://forum.muratordom.pl/komentarze-do-efektu-motyla-czyli-batuta,t150165-480.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magnolia 26.03.2009 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Hej Wciąż zazdrość mnie zżera jak zerkam na Wasz dach. Chyba jakąś sesję terapeutyczną z tego powodu sobie strzelę bo z taką zazdrością się nie da. Coż , może inne rzeczy Wam nie wyjdą? Może ten dach to tak przypadkiem, a inne rzeczy wyjdą Wam jak gnioty? Piszcie dalej, piszcie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 26.03.2009 21:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Hej Może ten dach to tak przypadkiem, a inne rzeczy wyjdą Wam jak gnioty? Piszcie dalej, piszcie... No dobrze, powiem to: nie wyszły nam GLIFY. Firma, która przysłała nam ekipę zupełnie przyzwoitych tynkarzy, zresztą polecam ich na forum, gdy przyszło do glifów po wstawieniu okien podesłała tak dramatycznych partaczy, niechlujów, którzy nie dość że spali w barłogu z własnymi niedojedzonymi kanapkami, to jeszcze spitolili robotę tak, że mimo interwencji Jarka, tynkarza pierwotnego nie udało się ich wyprowadzić. A o dachu to możemy opowiadać godzinami, bo przy okazji kładł go chyba najfantastyczniejszy wykonawca, z jakim udało nam się współpracować, choć - tu cię zestresuję nieco magnolia, odstukać na razie nie mamy na co narzekać. Zresztą za ciepłości zapraszamy na kontemplację blachy - obok sąsiad, nasz architekt zresztą i psiapsiel - ma taką samą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 26.03.2009 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Doberek wow piękny ten Wasz domek nawet z tej jednej strony ciekawe jak będzie dalej................ będę przychodzić do tego Waszego Cafeeeee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 26.03.2009 21:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Z drugiej strony będzie jutro trzeba stopniować napięcie dzięks wszystkim co do nas wpadli, zapraszamy, ugaszczamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magnolia 26.03.2009 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Tak naprawdę to zawsze cieszę się że na okolicznej ziemi powstają takie domy- ładne, , z gustem, z klasą......itd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 26.03.2009 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Witam Barranka! Dzienniczka pogratulować! i w komentach już zaczęło być tętno rytmiczne! Ale ja nie widzę zdjęcia w dzienniczku!!! buuuuuuuuuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 26.03.2009 22:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Ale dlaczego nie widzisz, dlaczego????? Tego jeszcze nie wiem. Ale zbadam sprawę. Tymczasem na razie zostawiam panie, i jeśli się jakiś pan zapląta prócz mnie, to pana też zostawiam, i spadam do domu. Ile można siedzieć w robocie. Się zatem żegnam z własnymi komentarzami. Pięknie ruszyły, jak miło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 26.03.2009 22:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Rasia, a zobacz czy je widzisz na galerii "Pokaźcie swoje dachy" - jest na przedostatniej stronie bodaj, bo tam się jakoś nic nie dzieje spadalski, odpalam miotłę i do domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 26.03.2009 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Dobry wieczór i ja będę zaglądać do Was ... trudno powiedzieć mi coś o urodzie Waszego domku, bo go nie widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 26.03.2009 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 To i ja się doczłapałam.Zdjęcia widzę i podoba mi się to co na nich widzę.. Teraz tylko musze zlokalizować gdzie ta Wólka , żeby wiedzieć w razie czego gdzie w prawo odbijać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 27.03.2009 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 Zdjęcie widzę cały czas dzień doberek, dziś zapachy wiosenne niosę http://lh6.ggpht.com/_ms5LDRO-Qns/SYcRYxfTAOI/AAAAAAAAAt4/wuNv9kfaE-E/s800/bez%20Meyera%20%281%29%20%5BRozdzielczo%C5%9B%C4%87%20Pulpitu%5D.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 27.03.2009 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 Witam i ja jako smakoszka kawki na tarasie Też nie mogę otworzyć zdjęcia klikam prawym na czerwonym krzyżyku, wyskakuje "pokaż obraz", klikam tu - i nic, coś ze mną nie tak czy z moim kompem Ja tez chcę zobaczyć ten dach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 27.03.2009 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 Zobaczyłam w "pokażcie swoje dachy" i to z dwóch stron muszę przyznać ze orginalny na tle wszechobecnych dachówek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts