Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze, komentarze czyli Cafe pod Barrankami

Recommended Posts

A żebyś wiedziała jak my sobie plujemy, że nie zrobiliśmy podłogówki na górze? Bo ja skrewiłam, naczytałam się głupot w internecie, że w sypialni to niezdrowo... ech. ;)

trza się było nie skrewiać :(. Ja mam w całym domu podłogówkę i jestem mega zadowolona - ale nie będę was dobijać ;) :p

• Odpowiedzi 4,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

trza się było nie skrewiać :(. Ja mam w całym domu podłogówkę i jestem mega zadowolona - ale nie będę was dobijać ;) :p

nie dobijaj ;) ale i tak nie mam co narzekać - przy tych zimnych nocach i braku ogrzewania na górze (niewłączony obieg, bo jeszcze kaloryfera w naszej sypialni brak) cały czas jest ciepło na tyle, że śpi się świetnie, a nawet zdarza mi się wystawiać końcówki spod kołdry bo gorąco ;) Więc jak już przyjedzie master hydraulik i założy ten kaloryfer i włączy, to go chyba wyłączę, bo nie ma po co grzać.

• 3 weeks później...
Akuratna popierdółka, bodaj ma 30 centymetrów wysokości. W sklepach internetowych sobie liczą za wersję z czujnikiem ruchu powyżej 4 stów, na allegro znalazłem za 280. To designerski Philips jest, jeśli tak można powiedzieć. Ale ponieważ ja się specjalnie nie podniecam tymi wszystkimi markowymi markami, to ten Philips też brzmi nieźle :-)

• 1 month później...

Spokoju i radości,

tylko miłych gości!

Smacznej Wigilii i całusów moc

- w tę najpiękniejszą w roku noc!

Szczęścia kilogramów,

ze śniegu bałwanów!

Życzliwych ludzi wokół,

żadnej łezki w oku,

Przyjaciół jakich mało.

Przez życie idźcie śmiało!