dandi3 20.07.2009 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 Dandi chcesz powiedziec, ze jak bede stara i pomarszczona jak śliweczka to wbijesz mi nószzzzz w plecy gruchocząc moje spróchniałe kości? tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 20.07.2009 21:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 No co ty, przecież ona mówiła o przyjemnym klimaciku? no tak, ale dzisiaj wszystko jak po grudzie jakostak zgadzam się z myszą bo: a - widziałem ją na zywo i jest ładna a ja zawsze stoje po stronie ładnych b - ukradziono mi pacę z budowy co potwierdza teorię myszy na temat dzisiaj Oczywiście w ramach retorsji zgadzasz się z myszą, tak? NIewdzięczniku jeden o o własnie, mówilam ze dzisiaj jakies straszne fluidy. Dandi chcesz powiedziec, ze jak bede stara i pomarszczona jak śliweczka to wbijesz mi nószzzzz w plecy gruchocząc moje spróchniałe kości? I wtedy powie że raccję ma ta młoda, ładna i całkiem gładziutka (choć sam zapewne już się skurczy i pofałduje, zbereźnik jeden) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 20.07.2009 21:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 Dandi chcesz powiedziec, ze jak bede stara i pomarszczona jak śliweczka to wbijesz mi nószzzzz w plecy gruchocząc moje spróchniałe kości? tak Mistrz lakonicznego komunikatu. Brutal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 20.07.2009 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 Dandi chcesz powiedziec, ze jak bede stara i pomarszczona jak śliweczka to wbijesz mi nószzzzz w plecy gruchocząc moje spróchniałe kości? tak To dobrze, bede wiedziala gdzie się zgłosic jak przyjdzie na mnie czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 20.07.2009 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 Mistrz lakonicznego komunikatu daruj ale u Irmy w komentach Małgoś z Irmą pospołu wyznają mi wyznania mające wiele wspólnego z tym, jak mu tam, a juz wiem... moim sawłar ferem komą (savoir - faire comment...) i ja sie tam właśnie spalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 20.07.2009 21:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 Aaaaaaa to wiele wyjaśnia.... Nie można być homogenicznym, trzeba pokazywać wielość oblicz A jak tam bimberek, Jakubie W.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 20.07.2009 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 A jak tam bimberek, Jakubie W.? nie pijam. nigdy! kiedyś okłamano mnie, że nie ma się po tym kaca. Szampana też nie pijam (nawet w Sylwestra) i wina i ginu, w zasadzie zostało mi piwo i wódki wśród których palmę pierszeństwa wciąż dumnie wlecze Dębowa ech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.07.2009 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 Mistrz lakonicznego komunikatu daruj ale u Irmy w komentach Małgoś z Irmą pospołu wyznają mi wyznania mające wiele wspólnego z tym, jak mu tam, a juz wiem... moim sawłar ferem komą (savoir - faire comment...) i ja sie tam właśnie spalam Miekka sie robie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 20.07.2009 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 zaś jeżeli idie o Jakuba W., Pilipiuk może już pakować manatki na Teneryfę. Swoim stanowczym rządaniem posiadania pełnej sagi z okazji zbliżającej sę okazji, sprawię że trzos autora stanie się nieco cięższy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 20.07.2009 21:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 Dużo skuteczniej można się wypsztykać na komplet Pratchetta, niestety... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 20.07.2009 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 Miekka sie robie... en vous souhaitant une bonne nuit, je m'ecarte couler dans les bras de mon oreiller Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.07.2009 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 Miekka sie robie... en vous souhaitant une bonne nuit, je m'ecarte couler dans les bras de mon oreiller Bonne nuit mon chéri. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 20.07.2009 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 chyba pomyliłam forum, albo Wam się trzcionki popieprzyly na kompach, bo cos dziwnego tu wypisujecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 20.07.2009 21:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 Ruhe bitte! Entschuldige, ich verstehe nicht. Kannst du zu mir im verstaendlicher Sprache sagen? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 20.07.2009 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 wreszcie coś po ludzku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 20.07.2009 21:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 Danke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.07.2009 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 Muito obrigado. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 20.07.2009 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 danke? a znałam jedną Danke, tak tak mieszkała kiedys obok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 20.07.2009 22:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 Pewnie była obrigado czy jak tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.07.2009 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 Klient raz mi sie podpisal tak wlasnie, wiec myslalam, ze tak sie nazywa. Cale szczescie, ze odpowiedzialam mu: Hello, a nie Dear Muito Obrigado, bo ja niby w imieniu tutora odpowiadam, piekna by byla reklama. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts