malgos2 21.07.2009 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 Ale tam u Was zadyma na calego. A wszystko przez to, ze sobie miasto ubzduralo miec co? Muzeum Sztuki Wspolczesnej! Skandal panie... Gronkiewicz zyskala u mnie 1000%. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 21.07.2009 15:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 Ale tam u Was zadyma na calego. A wszystko przez to, ze sobie miasto ubzduralo miec co? Muzeum Sztuki Wspolczesnej! Skandal panie... Gronkiewicz zyskala u mnie 1000%. Wiesz, gdyby odpuściła to bym normalnie z manifą pod pałac poszedł. Banda oszołomów, nielegalnie siedzących w centrum miasta na gruncie wartym miliardy w blaszanej budzie robi za sumienie narodu i krzyczy że im się krzywda dzieje. Uznaliśmy, że w takim razie będziemy wynajmować od kogoś dom lub mieszkanie, a jak się umowa skończy to powiemy że tu zostajemy, bo przecież płacimy podatki. Wreszcie ktoś pokazał że ma jaja. Ale zadyma była niezła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.07.2009 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 Ale tam u Was zadyma na calego. A wszystko przez to, ze sobie miasto ubzduralo miec co? Muzeum Sztuki Wspolczesnej! Skandal panie... Gronkiewicz zyskala u mnie 1000%. Wiesz, gdyby odpuściła to bym normalnie z manifą pod pałac poszedł. Banda oszołomów, nielegalnie siedzących w centrum miasta na gruncie wartym miliardy w blaszanej budzie robi za sumienie narodu i krzyczy że im się krzywda dzieje. Uznaliśmy, że w takim razie będziemy wynajmować od kogoś dom lub mieszkanie, a jak się umowa skończy to powiemy że tu zostajemy, bo przecież płacimy podatki. Wreszcie ktoś pokazał że ma jaja. Ale zadyma była niezła Nooooo, cala Polska biustonoszami stoi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 21.07.2009 15:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 Ja nic przeciw nie mam Ale wolę besssss (jako zbesssbereźnik ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.07.2009 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 Ja nic przeciw nie mam Ale wolę besssss (jako zbesssbereźnik ) Ja tez. Jako posiadaczka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 21.07.2009 16:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 Z drugiej jednak strony bardzo lubię je kupować. Gdyż albowiem mam absolutne oko do takich, które są w samakuratraz Się pochwalę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.07.2009 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 Nooooo, to gratuluje. Maz sie jednak na cos czasem przydaje. Moj ma jednak zdecydowanie lepsza reke do wina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 21.07.2009 16:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 Do wina tysz, chociaź się także słuchamy naszych nieocenionych doradców z zaprzyjaźnionego sklepu. To się nawet nieźle łączy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 21.07.2009 16:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 Maz sie jednak na cos czasem przydaje. A swoją drogą toś łajza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.07.2009 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 Maz sie jednak na cos czasem przydaje. A swoją drogą toś łajza Jaaaaa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 21.07.2009 16:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 Maz sie jednak na cos czasem przydaje. A swoją drogą toś łajza Jaaaaa? Jednak się przydaje, na coś... Uważam się za całkiem przydaśnego męża bez jednak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.07.2009 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 Maz sie jednak na cos czasem przydaje. A swoją drogą toś łajza Jaaaaa? Jednak się przydaje, na coś... Uważam się za całkiem przydaśnego męża bez jednak Na tym to polega, ze mezowie czuja sie przydatni, my jednak mamy najczesciej inne zdanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 21.07.2009 16:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 Maz sie jednak na cos czasem przydaje. A swoją drogą toś łajza Jaaaaa? Jednak się przydaje, na coś... Uważam się za całkiem przydaśnego męża bez jednak Na tym to polega, ze mezowie czuja sie przydatni, my jednak mamy najczesciej inne zdanie... Jak trwają w tym przekonaniu siedząc z piwem na wersalce i gapiąc się w telewizor, to wątpliwości są uzasadnione. Ale nie w każdym przypadku, moja droga, nie w każdym. (I dlatego nie oglądamy telewizji ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.07.2009 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 Maz sie jednak na cos czasem przydaje. A swoją drogą toś łajza Jaaaaa? Jednak się przydaje, na coś... Uważam się za całkiem przydaśnego męża bez jednak Na tym to polega, ze mezowie czuja sie przydatni, my jednak mamy najczesciej inne zdanie... Jak trwają w tym przekonaniu siedząc z piwem na wersalce i gapiąc się w telewizor, to wątpliwości są uzasadnione. Ale nie w każdym przypadku, moja droga, nie w każdym. (I dlatego nie oglądamy telewizji ) Moze to tylko koscielnych dotyczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 21.07.2009 17:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 Ja myślę, że to bardziej kwestia charakteru niż instytucji. Tym razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.07.2009 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 We wszystkich watkach tylko slysze, ze maz sie nie zgodzil na to, na tamto, ze zauwazyl 2 cm dziure w podlodze i 100 gramow tluszczyku... Na msze powinnam dac za swojego chyba. Juz wiem... Do Czestochowy pojde. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 21.07.2009 17:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 A to prawda. Ale nie przesadzaj z tą Częstochową. Dojdziesz i za karę ci kręgosłup siądzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.07.2009 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 A to prawda. Ale nie przesadzaj z tą Częstochową. Dojdziesz i za karę ci kręgosłup siądzie... Masz racje. No to moze chociaz na koncert Madonny - podobno tam tez obraz Czarnej Madonny bedzie - Wojewodzki wypozyczyl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 21.07.2009 17:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 Jej nie lubię, ale ta zadziwiająca szopa wokół tego koncertu mrozi krew w żyłach normalnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.07.2009 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 Tez jej nie lubie, ale czasami mysle, ze ktos od niej zaplacil tym wszystkim oszolomom, zeby protestowali. Z drugiej strony... jednak Nieznalska boksowala sie z sadem 8 lat i nie wiadomo, czy to koniec. W tym kraju wszystko jest mozliwe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts