barranki2 21.07.2009 17:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 I dlatemu biegnę do domu teraz. PS. Zamknąłem Janerkę życzeniami dla radiosłuchaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 21.07.2009 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 ...... witam Barranki i gości wszelakich komp mi działa ha ha więc se przylazłam poczytać co wy ty wypisujecie za poezyje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 21.07.2009 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 Barranki jutro mozajeczka. Obym była zadowolona. Jakbyscie wczesniej odebrali to mi slecie zdjęcie, to jak ja odbiore wczesniej to wam też wysle Ide spac, jutro wylewki w środku nocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 21.07.2009 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 a ja jestem i za gronkiewicz i za madonną. o! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 22.07.2009 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 A ja z wielkim opóźnieniem przeczytałam w końcu nowy odcinek Waszego dziennika i też mi mało Kiedy następne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 22.07.2009 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 Hi hi no uśmiałam się Bracia Grimm Też spotkaliśy takiego jednego bajkopisarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 22.07.2009 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 a ja jak zwykle zostawiam sobie na jazdę z moim lubym i juz sie nie moge doczekac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 22.07.2009 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 Dzień dobry czekam z niecierpliwością na ciąg dalszy dziennika wciągnął mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 22.07.2009 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 jako, że koleżanki już wszystko powiedziały w kwestii dziennika - to ja się li tylko powitam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 23.07.2009 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 A ja chciałam powiedzieć, że był plan, aby zrobić niezapowiedziany napad na domostwo Barranków, ale mnie w pole jedna koleżanka wyprowadziła ... ale myślę, że jak objazd się skończy to łatwiej będzie trafić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 23.07.2009 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 Hej! Rozjeżdżone Barranki....!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 23.07.2009 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 dzwonili mnie dzisiaj przepraszac za mozaikę. jest chyba tak jak mowilam, ktos kupil moją partię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 23.07.2009 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 Przepraszac będą na końcu , teraz niech zbierają d ... w troki i dowiozą Ci co Twoje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 23.07.2009 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 Przepraszac będą na końcu , teraz niech zbierają d ... w troki i dowiozą Ci co Twoje teraz dla mnie beda robic, ale maja zrobic z jednego slaba mozaikę zeby nie było multikoloru. ciekawe, pewnie tylko tak gadają. Ma byc za 4 tygodnie!chyba docinka recznie odchodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 23.07.2009 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 Przepraszac będą na końcu , teraz niech zbierają d ... w troki i dowiozą Ci co Twoje teraz dla mnie beda robic, ale maja zrobic z jednego slaba mozaikę zeby nie było multikoloru. ciekawe, pewnie tylko tak gadają. Ma byc za 4 tygodnie!chyba docinka recznie odchodzi albo obchuchują każdy kawałek , coby mucha na nim nie siadła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 23.07.2009 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 Przepraszac będą na końcu , teraz niech zbierają d ... w troki i dowiozą Ci co Twoje teraz dla mnie beda robic, ale maja zrobic z jednego slaba mozaikę zeby nie było multikoloru. ciekawe, pewnie tylko tak gadają. Ma byc za 4 tygodnie!chyba docinka recznie odchodzi albo obchuchują każdy kawałek , coby mucha na nim nie siadła aj juz nie mam zdrowia, niech to robią jak chcą, byle było dobrze. /mam juz ładną lampe ladną baterie, mam wyleweczki i starczy tych ładności. Brakuje mi tylko ciągle twoejgo numeru konta wiesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 23.07.2009 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 Przepraszac będą na końcu , teraz niech zbierają d ... w troki i dowiozą Ci co Twoje teraz dla mnie beda robic, ale maja zrobic z jednego slaba mozaikę zeby nie było multikoloru. ciekawe, pewnie tylko tak gadają. Ma byc za 4 tygodnie!chyba docinka recznie odchodzi albo obchuchują każdy kawałek , coby mucha na nim nie siadła aj juz nie mam zdrowia, niech to robią jak chcą, byle było dobrze. /mam juz ładną lampe ladną baterie, mam wyleweczki i starczy tych ładności. Brakuje mi tylko ciągle twoejgo numeru konta wiesz? Bo jak mawiał słynny Doktor Pai Chi Wo : " Nie można mieć wszystkiego" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 23.07.2009 14:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 dzwonili mnie dzisiaj przepraszac za mozaikę. jest chyba tak jak mowilam, ktos kupil moją partię Myszot, u nas jeszcze lepiej - przysłali dziś informację, że zamówienie (to ze sklepu internetowego) zostało zrealizowane. A to wszak nieprawda Teraz się zastanawiamy czy nam nie każą sobie płacić za towar, który sprzedali dwa razy. To ciekawe zagadnienie bo zamówiliśmy w sumie 25 plasterków (10 w internecie +15 w sklepie na Bartyckiej) a dostaliśmy 19. A tych sześciu ni ma... Nie wiem już nic, przegrzały mi siem obwody i nie działam, barranka ja. Barranka to choć klima w robocie schładza a my z suczą ziajamy w domu. Bry wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 23.07.2009 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 Widzę, że jakaś "Awantura już gotowa" jak to panowie z Lady Pank kiedyś wyśpiewali ... u barranków o Myszowe kafelki ... a nie możecie zrobić sobie mozaiki a la Dandi ... prościej będzie wykonać rzecz jasna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 23.07.2009 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 cześć Ludziki a ja się na tę Bartycką wybieram wylookac te mozaiki a nie wiecie czy są one jeszcze w tej fajnej cenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts