nitubaga 27.07.2009 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 .... no to siem ustawiam w kolejce do macania jeszcze chyba tylko mnie u Was nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 27.07.2009 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 to ja druga w kolejce za Nitką się ustawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 27.07.2009 16:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 ktos mi email z wytycznymi miał posłać withanko i uciekam nach krakau No jusz duchaty, jusz Palce się plączą na klawiszach, wisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 27.07.2009 16:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 .... no to siem ustawiam w kolejce do macania jeszcze chyba tylko mnie u Was nie było No nie jest to prawda Proporcjonalnie to jednak więcej "naszych" nie było niż było, nawet ci co mają najbliżej jeszcze nie byli, ale wszak nas u ciem tesz nie było jeszcze, co zabawne, byliśmy w Dobroszkowej Dziurze, kiedy jeszcze była dziurom, a nie niedziurom jak teraz, ale samej Dobroszki jeszcze nie zobaczyliśmy w naturze . Więc spoko, jest mnóstwo do nadrobienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 27.07.2009 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 Tak czułam ,że to mnie wywleką jako ten zły przykład niebycia jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 27.07.2009 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 Tak czułam ,że to mnie wywleką jako ten zły przykład niebycia jeszcze nie tylko ciebie, nie martw się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 27.07.2009 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 ... no to "ufff" skoro nie jestem sama to bardzo mi juz nie wstyd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 27.07.2009 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 To i ja się na macanko pizsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 27.07.2009 20:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 Tylko nam to trudno takie "flash moby" w ciągu normalnego tygodnia urządzać niestety . Ale nieustająco zapraszamy. A ponieważ to jest nasz 2800 post, co nas przenosi do nowej kategorii forumowej, czyniąc barranki Liderami (hmmm) to stawiamy wszystkim małe conieco http://www.eko.org.pl/kropla/30/img/41.jpg Się prosimy częstować... A ty się dobrosiu nie kryguj tak, bo ty jesteś na D, Lidszu na L, a Nitu na N, jak sama Nitu wskazuje. Więc po prostu jesteś pierwsza w kolejności alfabetycznej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 27.07.2009 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 no juz sie ciesze, ze tu wpadłam. I co bedzie palisander na blaciku w Waszej forestowej?A mozaika dębowa bedzie pasowała czy za duzo, bo ja kciałam dac właśnie mozaike przemyslową na podłoge do foreściaka. Musze sie Was pytac, no bo kogo. Zresztą podobne kolory mamy- białe szare forest i drewno- niby to juz duzo, ale moze sie jeszcze nie pozabijają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 27.07.2009 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 ... no ale co? mam zjeść te beczki czy jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 27.07.2009 21:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 Te, lider, ty mi tu narodu nie rozpijaj tylko do domu wracajm, bo psem poszczuje Kto to widział kazać ludziom po nocach siedzieć w robocie, co za czasy, jak pragnę zakwitnąć, co za czasy Ale w sumie napić to się mozna, w tych beczkach to mogom być niezłe rzeczy... barrankowa ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 27.07.2009 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 Się nie kryguję , z obłędem w oku jednym , a szleństwem w drugim skończyłam kreślić domową elektrykę M. strudzony moimi nieustannie zmieniającymi się koncepcjami chrapie od poł godziny na placu boju W czwartek wchodzą dekarze , więźba czeka na ostatnie szlify , ścianki nie pokończone ,a elektryk ante portas..... a moja ekipa zrobiła sobe dziś przedłużony weekend i nie przybyła. Podobno mają się wyrobić , a majster mnie dziś czarował telefonicznie: " bedzie Pani zadowlooona" Nawiedzę Was barranki miłe jak przebrnę przez okres ekipozmian Jak mnie zostawią chłopcy budowniczy i poustawiają się grzecznie kolejni wykonawcy to odetchnę i zacznę zwiedzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 27.07.2009 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 ... a tytułu gratuluje - oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.07.2009 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 Gratulacje dla liderow, bania dla mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 27.07.2009 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 No i Lidera gratuluję jeszcze tylko ostatni wysiłek i na Olimp się wdrapiecie ...to już chyba ostatni obóz przed Szczytem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 27.07.2009 21:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 no juz sie ciesze, ze tu wpadłam. I co bedzie palisander na blaciku w Waszej forestowej? A mozaika dębowa bedzie pasowała czy za duzo, bo ja kciałam dac właśnie mozaike przemyslową na podłoge do foreściaka. Musze sie Was pytac, no bo kogo. Zresztą podobne kolory mamy- białe szare forest i drewno- niby to juz duzo, ale moze sie jeszcze nie pozabijają Eee, Myszu, palisander nie. Raz że kosztowne cacko, a dwa że trochę nam przestał się tam widzieć, za pompatyczny taki, agresywny jakby. Chociaż pikny sam w sobie. Chyba w końcu iroko wygra bo tanie w DLH całkiem i takie jaśniejsze jakby. Tak myślem że lepsze. A najgorsze że lustro do tej łazienki to wisi teraz u nas w mieszkaniu w przedpokoju i nie mogem go stąd zabrać, a już bym kciała je tam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 27.07.2009 21:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 To teraz Nitu nadstaw dziubek i pod kranik. A myszoto pogadaj z panią barrankową o tych sprawach, to nie będzie tęsknie wyglądać przez okno jak będę gnał do domu, tylko się intelektualnie rozkręci Kurcze, już zaczęły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 27.07.2009 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 no juz sie ciesze, ze tu wpadłam. I co bedzie palisander na blaciku w Waszej forestowej? A mozaika dębowa bedzie pasowała czy za duzo, bo ja kciałam dac właśnie mozaike przemyslową na podłoge do foreściaka. Musze sie Was pytac, no bo kogo. Nooooooo FOOOOOCH normalnie Się już o nic więcej nie pytaj lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 27.07.2009 21:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 no juz sie ciesze, ze tu wpadłam. I co bedzie palisander na blaciku w Waszej forestowej? A mozaika dębowa bedzie pasowała czy za duzo, bo ja kciałam dac właśnie mozaike przemyslową na podłoge do foreściaka. No sama nie wiem, nie wiem, ale kcesz i blat i podłogę? Chyba duuużo myślem. Ale my po tej łazience jesteśmy tak wyczerpani umysłowo i emocjonalnie że nie ręczę za swoje doradztwo. Może to by zależało od koloruf tego drewna. U nas dziś laboratorium fugi było, mieszałam kolorki i chyba wyszedł niezgorszy, taki szaroburozielonkawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts