Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze, komentarze czyli Cafe pod Barrankami

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

.... no to siem ustawiam w kolejce do macania :) jeszcze chyba tylko mnie u Was nie było :roll: :oops: :oops:

No nie jest to prawda :wink: Proporcjonalnie to jednak więcej "naszych" nie było niż było, nawet ci co mają najbliżej jeszcze nie byli, ale wszak nas u ciem tesz nie było jeszcze, co zabawne, byliśmy w Dobroszkowej Dziurze, kiedy jeszcze była dziurom, a nie niedziurom jak teraz, ale samej Dobroszki jeszcze nie zobaczyliśmy w naturze :D. Więc spoko, jest mnóstwo do nadrobienia :wink:

Tylko nam to trudno takie "flash moby" w ciągu normalnego tygodnia urządzać niestety :(. Ale nieustająco zapraszamy.

A ponieważ to jest nasz 2800 post, co nas przenosi do nowej kategorii forumowej, czyniąc barranki Liderami (hmmm) to stawiamy wszystkim małe conieco

http://www.eko.org.pl/kropla/30/img/41.jpg

Się prosimy częstować... A ty się dobrosiu nie kryguj tak, bo ty jesteś na D, Lidszu na L, a Nitu na N, jak sama Nitu wskazuje. Więc po prostu jesteś pierwsza w kolejności alfabetycznej :D :D :D

no juz sie ciesze, ze tu wpadłam.

I co bedzie palisander na blaciku w Waszej forestowej?

A mozaika dębowa bedzie pasowała czy za duzo, bo ja kciałam dac właśnie mozaike przemyslową na podłoge do foreściaka. Musze sie Was pytac, no bo kogo. Zresztą podobne kolory mamy- białe szare forest i drewno- niby to juz duzo, ale moze sie jeszcze nie pozabijają

Się nie kryguję , z obłędem w oku jednym , a szleństwem w drugim skończyłam kreślić domową elektrykę :roll: M. strudzony moimi nieustannie zmieniającymi się koncepcjami chrapie od poł godziny na placu boju :lol:

W czwartek wchodzą dekarze , więźba czeka na ostatnie szlify , ścianki nie pokończone ,a elektryk ante portas..... a moja ekipa zrobiła sobe dziś przedłużony weekend :evil: i nie przybyła. Podobno mają się wyrobić , a majster mnie dziś czarował telefonicznie: " bedzie Pani zadowlooona" :lol: :lol:

Nawiedzę Was barranki miłe jak przebrnę przez okres ekipozmian :) Jak mnie zostawią chłopcy budowniczy i poustawiają się grzecznie kolejni wykonawcy to odetchnę i zacznę zwiedzać :D

A mozaika dębowa bedzie pasowała czy za duzo, bo ja kciałam dac właśnie mozaike przemyslową na podłoge do foreściaka. Musze sie Was pytac, no bo kogo. Zresztą podobne kolory mamy- białe szare forest i drewno- niby to juz duzo, ale moze sie jeszcze nie pozabijają

Eee, Myszu, palisander nie. Raz że kosztowne cacko, a dwa że trochę nam przestał się tam widzieć, za pompatyczny taki, agresywny jakby. Chociaż pikny sam w sobie. Chyba w końcu iroko wygra bo tanie w DLH całkiem i takie jaśniejsze jakby. Tak myślem że lepsze. A najgorsze że lustro do tej łazienki to wisi teraz u nas w mieszkaniu w przedpokoju i nie mogem go stąd zabrać, a już bym kciała je tam...

A mozaika dębowa bedzie pasowała czy za duzo, bo ja kciałam dac właśnie mozaike przemyslową na podłoge do foreściaka. Musze sie Was pytac, no bo kogo.

Nooooooo FOOOOOCH normalnie :x Się już o nic więcej nie pytaj lepiej :(

A mozaika dębowa bedzie pasowała czy za duzo, bo ja kciałam dac właśnie mozaike przemyslową na podłoge do foreściaka.

No sama nie wiem, nie wiem, ale kcesz i blat i podłogę? Chyba duuużo myślem. Ale my po tej łazience jesteśmy tak wyczerpani umysłowo i emocjonalnie że nie ręczę za swoje doradztwo. :o :o Może to by zależało od koloruf tego drewna. U nas dziś laboratorium fugi było, mieszałam kolorki i chyba wyszedł niezgorszy, taki szaroburozielonkawy :D