Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze, komentarze czyli Cafe pod Barrankami

Recommended Posts

.... oooo to ja mam podobnie :)

no może prawie... ciut mnie targa trzecia łazienka... znaczy chciałabym coś pikne ale nie wiem co :roll:

brążowy lub zielony fakturowany forest mnie kusi... ale czy ja wiem... drewienko tyż pikne :)

• Odpowiedzi 4,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

u mnie jeszcze gorzej niż u Ciebie dobroszko. nie dość że wszystko ustalone to jeszcze kupione i czeka na montaż więc już nie ma bata - nie zmienimy choćby nie wiem jakie piękności zobaczyć :lol:

barranki2 normalnie za ten tekst o palisandrze to... :x

dzieńdobry znaczy się :wink:

A ja się fatalnie czuję w takiej uporządkowanej wizji rzeczywistości. Gdybym od razu wiedział, jaką lampę (za pszeproszeniem, efi :D ) i jaki duperancel za pół roku przykręci mi fachura w konkretnym miejscu, to bym chyba zwariował. To bajka nie dla mnie i dla pani barrankowej tysz, i do końca nie wiadomo, kto z nas ma bardziej labilny stosunek do rzeczywistości :D.

My na przykład dopiero teraz wiemy, jakie chcemy schody (a koncepcji i w ślad za nimi wycen było po drodze z pięć) - a przecież moglibyśmy to wiedzieć rok temu, nie? Ale dla nas to byłoby strasznie nudne... Podbitka właściwie mogłaby być już zrobiona, ale jak już działali panowie to stwierdziliśmy, że jeszcze pokombinujemy. Wiem, że dla niektórych to czysta herezja, ale mi na przykład zawsze najlepiej wychodziło zarządzanie zasobami przez kontrolowany chaos. Dla mnie to właśnie jest twórcze i pobudzające. Ale wiem, że dla wielu ludzi takie podejście byłoby nie do zniesienia.

W sumie fajnie że jesteśmy różni. Tylko nasi fachowcy mają większy hardcore.

PS. Blaty do dolnej łazienki zakupione dziś są ostatecznie z iroko. Są całkiem mniam. Czyli oprócz szyby prysznicowej, docelowego kibla, oświetlenia, nad którym pomyślimy, jak się przyjrzymy gotowemu produktu, i klik klaka do umywalek bezodpływowych (dlaciemu wszędzie są tylko do tych z odpływem?) dolną łazienkę mamy skompletowaną.

Ale elaborat :D

Kamilla, to bardziej z piwniczki, którą trzeba będzie gdzieś wykopać :D Wino w glinie powinno się dobrze przechowywać...

Musimy poprawić stoliczek pod blat i uwymalkę... Jednak dobrze, że nie zostałem inżynierem. KOncepcja była słuszna, ale nie do końca... Na szczęście pan ślusarz ma świętą cierpliwość :wink:

Barranki2 rozumiem Was doskonale, dopiero jak ściany pomalowane i wlezie człek do środka pomieszczenia to mu się prawdziwy koncept klaruje :roll: Nawet najlepsi dizajnerzy drżą przed końcowym efektem :wink: czy na pewno wszystko się sprawdzi, a co dopiero początkujący budowniczowie własnych domów :wink:

Kamilla, to bardziej z piwniczki, którą trzeba będzie gdzieś wykopać :D Wino w glinie powinno się dobrze przechowywać...

Musimy poprawić stoliczek pod blat i uwymalkę... Jednak dobrze, że nie zostałem inżynierem. KOncepcja była słuszna, ale nie do końca... Na szczęście pan ślusarz ma świętą cierpliwość :wink:

No tak ja mam gline a w glinie piwnicę a w niej bedzie piwniczka ... a jak będzie to Was wszystkich zapraszam..w koncu Pruszków nie jest na końcu świata :lol:

hejeczka :)

co nowego słychać? słuchajcie powiedzcie mi prawd eo tym Waszym sklepie od mozaiki :roll: warto czy nie?

Czeeee

prawda jest taka, że w ogóle nic nie wiadomo. Dostaliśmy na razie mejla, że pan informatyk od sklepu wyjechał na urlop i do któregośtam sierpnia nie będą przyjmowane zamówienia przez internet i tera to już sam nie wiem. Ale my napisaliśmy im, żeby sobie te niedosłane 6 plasterków w imię dobrej, przyszłej współpracy (mają dobrą ofertę cenową na blaty kuchniowe z granitu i innych takich) wsadzili w d... Bo to co się udało wyskrobać, wystarczyło. Tak naprawdę testem będzie mysza - jeśli jej przyślą tę mozaikę w tej cenie, to znaczy że sklep potrafi się zachować. Jeśli nie, pewnie trzeba będzie wykreślić Dębicę z mapy Polski...