nitubaga 28.07.2009 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 .... oooo to ja mam podobnie no może prawie... ciut mnie targa trzecia łazienka... znaczy chciałabym coś pikne ale nie wiem co brążowy lub zielony fakturowany forest mnie kusi... ale czy ja wiem... drewienko tyż pikne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 28.07.2009 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 u mnie jeszcze gorzej niż u Ciebie dobroszko. nie dość że wszystko ustalone to jeszcze kupione i czeka na montaż więc już nie ma bata - nie zmienimy choćby nie wiem jakie piękności zobaczyć barranki2 normalnie za ten tekst o palisandrze to... dzieńdobry znaczy się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 28.07.2009 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 efilko co znaczy gorzej.....Lepiej masz kobieto , LEPIEJ Ja co mogę to też kupuję wcześniej , żeby mieć spokój i odfajkowac kolejne punkty. Nie lubię się miotac na ostatnią chwilę z decyzjami , bo zawsze mam wrażenie , że błędy najgorsze zrobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 28.07.2009 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 co racja to racja u nas zazwyczaj co kupowane na ostatnią chwilę to nieprzemyślane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 28.07.2009 13:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 A ja się fatalnie czuję w takiej uporządkowanej wizji rzeczywistości. Gdybym od razu wiedział, jaką lampę (za pszeproszeniem, efi ) i jaki duperancel za pół roku przykręci mi fachura w konkretnym miejscu, to bym chyba zwariował. To bajka nie dla mnie i dla pani barrankowej tysz, i do końca nie wiadomo, kto z nas ma bardziej labilny stosunek do rzeczywistości . My na przykład dopiero teraz wiemy, jakie chcemy schody (a koncepcji i w ślad za nimi wycen było po drodze z pięć) - a przecież moglibyśmy to wiedzieć rok temu, nie? Ale dla nas to byłoby strasznie nudne... Podbitka właściwie mogłaby być już zrobiona, ale jak już działali panowie to stwierdziliśmy, że jeszcze pokombinujemy. Wiem, że dla niektórych to czysta herezja, ale mi na przykład zawsze najlepiej wychodziło zarządzanie zasobami przez kontrolowany chaos. Dla mnie to właśnie jest twórcze i pobudzające. Ale wiem, że dla wielu ludzi takie podejście byłoby nie do zniesienia. W sumie fajnie że jesteśmy różni. Tylko nasi fachowcy mają większy hardcore. PS. Blaty do dolnej łazienki zakupione dziś są ostatecznie z iroko. Są całkiem mniam. Czyli oprócz szyby prysznicowej, docelowego kibla, oświetlenia, nad którym pomyślimy, jak się przyjrzymy gotowemu produktu, i klik klaka do umywalek bezodpływowych (dlaciemu wszędzie są tylko do tych z odpływem?) dolną łazienkę mamy skompletowaną. Ale elaborat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 28.07.2009 14:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 barranki2 normalnie za ten tekst o palisandrze to... No co się bijesz, no co, no co Wiesz, dzisiaj nawet głaskaliśmy sobie taki blat... Pompatycznie Piękny Palisander... jednak nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.07.2009 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 Wpadam poprzytulać Paaaaaaaa P.S. iroko jest cool. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 28.07.2009 16:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 Nefer, berek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 28.07.2009 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 Piękny będzie blacik Hejka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kami-lla 28.07.2009 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 Czy to z Waszej spiżarni ? http://www.eko.org.pl/kropla/30/img/41.jpg Gratuluję kolejnego tytułu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 28.07.2009 20:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 Kamilla, to bardziej z piwniczki, którą trzeba będzie gdzieś wykopać Wino w glinie powinno się dobrze przechowywać... Musimy poprawić stoliczek pod blat i uwymalkę... Jednak dobrze, że nie zostałem inżynierem. KOncepcja była słuszna, ale nie do końca... Na szczęście pan ślusarz ma świętą cierpliwość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 29.07.2009 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 Skąd Wy bierzecie takich cierpliwych ludzi? Chociaż u nas też kilka zmian koncepcji już było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 29.07.2009 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 Witam i gratuluję Lidera a w zasadzie Liderów2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 29.07.2009 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 Barranki2 rozumiem Was doskonale, dopiero jak ściany pomalowane i wlezie człek do środka pomieszczenia to mu się prawdziwy koncept klaruje Nawet najlepsi dizajnerzy drżą przed końcowym efektem czy na pewno wszystko się sprawdzi, a co dopiero początkujący budowniczowie własnych domów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 29.07.2009 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 Witam Gratulacje dla Liderrów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kami-lla 29.07.2009 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 Kamilla, to bardziej z piwniczki, którą trzeba będzie gdzieś wykopać Wino w glinie powinno się dobrze przechowywać... Musimy poprawić stoliczek pod blat i uwymalkę... Jednak dobrze, że nie zostałem inżynierem. KOncepcja była słuszna, ale nie do końca... Na szczęście pan ślusarz ma świętą cierpliwość No tak ja mam gline a w glinie piwnicę a w niej bedzie piwniczka ... a jak będzie to Was wszystkich zapraszam..w koncu Pruszków nie jest na końcu świata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 29.07.2009 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 Pruszkow rzut beretem ode mnie a jak widze i warunki glebowe te same: piwniczka w piwnicy w glinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 29.07.2009 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 Pruszkow rzut beretem ode mnie a jak widze i warunki glebowe te same: piwniczka w piwnicy w glinie ty to mowisz, ze pruszków blisko? hmmmm tu jestesci barranki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 30.07.2009 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 hejeczka co nowego słychać? słuchajcie powiedzcie mi prawd eo tym Waszym sklepie od mozaiki warto czy nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 30.07.2009 09:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 hejeczka co nowego słychać? słuchajcie powiedzcie mi prawd eo tym Waszym sklepie od mozaiki warto czy nie? Czeeee prawda jest taka, że w ogóle nic nie wiadomo. Dostaliśmy na razie mejla, że pan informatyk od sklepu wyjechał na urlop i do któregośtam sierpnia nie będą przyjmowane zamówienia przez internet i tera to już sam nie wiem. Ale my napisaliśmy im, żeby sobie te niedosłane 6 plasterków w imię dobrej, przyszłej współpracy (mają dobrą ofertę cenową na blaty kuchniowe z granitu i innych takich) wsadzili w d... Bo to co się udało wyskrobać, wystarczyło. Tak naprawdę testem będzie mysza - jeśli jej przyślą tę mozaikę w tej cenie, to znaczy że sklep potrafi się zachować. Jeśli nie, pewnie trzeba będzie wykreślić Dębicę z mapy Polski... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts