nitubaga 30.07.2009 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 .... acha i wszystko jasne... ja w tym sklepie bylam raz czy dwa... siedziała tam starsza pani.... proszę zauważyć że nie napisałam 'miła starsza pani' pani obsługuje tylko klientów po 40 stce... bo tylko takich pytala czy może w czymś pomóc... reszta szczyli w tym my... musieliśmy się prosić o odpowiedzi na nasze pytania ... i mina z jaką pani do nas mówiła sprawiła, że mimo dobrego wyboru kamieni więcej tam nie wróciliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 30.07.2009 09:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 A widzisz, bo ja mówię o internetowym, który dał d.... Akurat w naszym przypadku w samym sklepie na Bartckiej pani była bardzo miła, stanęła na uszach, żeby zrealizować to zamówienie i akurat na nią złego słowa nie mogę powiedzieć. No cóż, jestem po czterdziestce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 30.07.2009 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 a ja moge, bo moje kafle sprzedała komu innemu i wcale a wcale nie zwrocila na mnie uwagi jak weszłam do sklepu, najzwyczajniej przeswietliła zasobnośc mojego portfela, albo stwiedzila ze gówniara jestem.Ale to nic, ja tez nie byłam potem dla niej miła. phi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 30.07.2009 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 hm.... pewnie pani wychodzi z założenia, że szczyle i tak kamienia nie kupią... a człek 40letni, ustatkowany, wiedzący czego chce.... majętny to i owszem dlatego ominęło panią zamówienie na 35 m2 mamuru http://lh6.ggpht.com/_83tmosUe46o/SnFvtLGw-wI/AAAAAAAAByM/RBipOMV0Zes/s512/IMG_1237.JPG to fragmencik mojej łazienki reszty nie mogę jeszcze pokazać, bo Szanowny zabronił :o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 30.07.2009 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 a ja moge, bo moje kafle sprzedała komu innemu i wcale a wcale nie zwrocila na mnie uwagi jak weszłam do sklepu, najzwyczajniej przeswietliła zasobnośc mojego portfela, albo stwiedzila ze gówniara jestem.Ale to nic, ja tez nie byłam potem dla niej miła. phi oooo nas tak samo potraktowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 30.07.2009 10:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 Enyłej myszoto, ona twoją mozaikę sprzedała ZANIM jeszcze ja wejszłem do sklepu i się dowiedziałem, że właśnie ktoś kupił 60 plastrów więc dla mnie zostało ile się wyskrobie i zanim do ciem zadzwoniłem i zanim złożyłaś zamówienie i zanim zrobiliśmy to my. I akurat - bom świadkiem - ona niewinna, tylko burdel w komputerach w Dębicy winien. Ale nieważne, byle twoja przyjechała. Dla porządku - ja też musiałem pochrząkać przez kilka minut. To utwierdza mnie w przekonaniu, że młodo wyglądam Pomijając drobny fakt, że akurat nie stać nas w tym momencie na 35 mkw marmuru [chociaż z drugiej strony to wcale nie jest śmieszne] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 30.07.2009 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 Pomijając drobny fakt, że akurat nie stać nas w tym momencie na 35 mkw marmuru [chociaż z drugiej strony to wcale nie jest śmieszne] nas już tez nie choć ciut pocieszyło ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 30.07.2009 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 a to ktoś widział ? http://www.allegro.pl/item699761513_plytki_mozaiki_marmur_forest_brown_forest_green.html i to ? http://www.allegro.pl/item699738579_mozaiki_marmur_forest_green_i_forest_brown.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 30.07.2009 11:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 Nooo, ciekawe... Tylko jak widzę są surowe i wymagaja po położeniu pomiziania ich czyli impregnacji - ale cena jest znakomita i tak na rzut oka wyglądają nieźle (nitu, czujemy się pocieszeni . Odrobinkę) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.07.2009 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 Baranki - snilyscie mi sie dzisiaj. Obadwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 30.07.2009 11:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 Baranki - snilyscie mi sie dzisiaj. Obadwa. Oj? Ładnie chociaż? Lup pszynajmniej zbereźnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.07.2009 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 Baranki - snilyscie mi sie dzisiaj. Obadwa. Oj? Ładnie chociaż? Lup pszynajmniej zbereźnie? Ladnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 30.07.2009 11:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 Baranki - snilyscie mi sie dzisiaj. Obadwa. Oj? Ładnie chociaż? Lup pszynajmniej zbereźnie? Ladnie... To dopsz... Chociaż w sumie nie wiadomo, bo to często odwrotnie... Ale jak cię nie dusiliśmy jako jaka zmora albo innen duch (za przeproszeniem ducha) albo południca, to już spoko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.07.2009 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 Baranki - snilyscie mi sie dzisiaj. Obadwa. Oj? Ładnie chociaż? Lup pszynajmniej zbereźnie? Ladnie... To dopsz... Chociaż w sumie nie wiadomo, bo to często odwrotnie... Ale jak cię nie dusiliśmy jako jaka zmora albo innen duch (za przeproszeniem ducha) albo południca, to już spoko Taki neutralny to byl fragment snu, bo potem to juz... sodoma i gomora panie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 30.07.2009 12:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 Baranki - snilyscie mi sie dzisiaj. Obadwa. Oj? Ładnie chociaż? Lup pszynajmniej zbereźnie? Ladnie... To dopsz... Chociaż w sumie nie wiadomo, bo to często odwrotnie... Ale jak cię nie dusiliśmy jako jaka zmora albo innen duch (za przeproszeniem ducha) albo południca, to już spoko Taki neutralny to byl fragment snu, bo potem to juz... sodoma i gomora panie... Czyli to, co lubimy najbardziej... Właśnie się zastanawiamy, czy można zrobić plażę na naszej lukarnie... kocyk na blachę i... widać nas tylko z lądujących samolotów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.07.2009 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 Baranki - snilyscie mi sie dzisiaj. Obadwa. Oj? Ładnie chociaż? Lup pszynajmniej zbereźnie? Ladnie... To dopsz... Chociaż w sumie nie wiadomo, bo to często odwrotnie... Ale jak cię nie dusiliśmy jako jaka zmora albo innen duch (za przeproszeniem ducha) albo południca, to już spoko Taki neutralny to byl fragment snu, bo potem to juz... sodoma i gomora panie... Czyli to, co lubimy najbardziej... Właśnie się zastanawiamy, czy można zrobić plażę na naszej lukarnie... kocyk na blachę i... widać nas tylko z lądujących samolotów Piasek sie bedzie trzymal? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 30.07.2009 12:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 Baranki - snilyscie mi sie dzisiaj. Obadwa. Oj? Ładnie chociaż? Lup pszynajmniej zbereźnie? Ladnie... To dopsz... Chociaż w sumie nie wiadomo, bo to często odwrotnie... Ale jak cię nie dusiliśmy jako jaka zmora albo innen duch (za przeproszeniem ducha) albo południca, to już spoko Taki neutralny to byl fragment snu, bo potem to juz... sodoma i gomora panie... Czyli to, co lubimy najbardziej... Właśnie się zastanawiamy, czy można zrobić plażę na naszej lukarnie... kocyk na blachę i... widać nas tylko z lądujących samolotów Piasek sie bedzie trzymal? Jak będziemy spokojnie to powinien, bo spadek jest niewielki. Ale jak poszuramy, to będzie się przesypywał do rynny Sie wtedy dorzuci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 30.07.2009 12:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 A w ogóle to pani barrankowa normalnie tam nasz stelażyk pod łazienkowy blacik montuje i blaty docina i montuje zestaw prysznicowy... To znaczy okiem swoim czujnym docina i montuje Jezdem ciekawy a pomacam dopiero jutro wieczorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.07.2009 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 Tez bede miec zestaw prysznicowy niebawem. A co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 30.07.2009 12:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 Czyli może jednak do 400 strony zdążysz . Poza tym jak będziesz miała taki kranik, to będzie z niego ciepła woda ciec. A z naszego nie będzie ciepła woda ciec, bo jej jeszcze nie ma na obiekcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts