barranki2 31.07.2009 15:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2009 W sumie jako posiadacz zameblowującego się domostwa, a nawet w pełni fukcjonalnej PRALNI, masz na czym zasiąść i się - ewentualnie - oddawać... Nie pozostaje nic innego jak delikatnie pozazdraszczać... Ale fakstsów, nie figursów jako takich [To mówiłem barranek ja] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 31.07.2009 15:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2009 Któż nie łaknie, drogi Dandi? A za artystę ręczyć nie mogę - że łyknie taki absyntu to więcej niż pewne, ale czy co potem stworzy? Nie wiem... nie wiem. W dodatku dziś, tylko ciiiicho, planujemy pierwszy raz przenocować w swoim gołym domu. Chata wolna, łazienka skończona (choć z deszczowni leci na razie marznąca mżawka)... Trzymajcie kciuki, bo mamy trochę pietra, zwłaszcza że nasi sąsiedzi ukochani nas zdradzili i uciekli nad morze [a to mówiła pani barrankowa ja] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 31.07.2009 15:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2009 A w ogóle drogi Dandi - łatwo po dziennikach się przechadzać i nudzić że nudno i nie dzieje się nic, łaknąć czytadła i w ogóle. A samemu pióro do łapki wziąć nie łaska, hę? Cóż bowiem czytamy w dzienniku Dandiego pod datą 14 lipca? "Mój dziennik przeobraził się zupełnie niechcący w fotostory gdzie zdjęcia wrzucane są od czapy, następującymi jedynie po sobie etapami. Nie ma w nich historii, nie ma opowieści, nie ma charakteru. Dość, rzekł Dandi zajadając się kolejną cielęcą parówką poza domem bo jego żona nie może. Dość i basta – teraz dziennik będzie opływał figlarnym humorem, będą go rozsadzały namiętności, będzie jak Adriatyk podczas burzy." I CO? Ha! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 31.07.2009 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2009 pierwszy raz przenocować w swoim gołym domu. od Anki zimne wieczory i ranki, pozaziębiacie mi się, dostaniecie podagry, wilka albo co gorsza kataru i nieszczęście gotowe. Tylko pamiętajcie że w razie wyjątkowo upartego zimna zostaje Wam jeszcze ten, jak mu tam, ...sex. a więc odcinek będzie dopiero jutro... to co ja będę czytał wieczorem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 31.07.2009 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2009 I CO? Ha! :oops: a no... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 31.07.2009 16:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2009 pierwszy raz przenocować w swoim gołym domu. od Anki zimne wieczory i ranki, pozaziębiacie mi się, dostaniecie podagry, wilka albo co gorsza kataru i nieszczęście gotowe. Tylko pamiętajcie że w razie wyjątkowo upartego zimna zostaje Wam jeszcze ten, jak mu tam, ...sex. a więc odcinek będzie dopiero jutro... to co ja będę czytał wieczorem? Ee, Anka to już była tydzień będzie temu, a teraz to goronc łokrutny. Ale będziemy dzielni bo po pierwsze: "damy radę" po drugie: nasz okrzyk to "odwagi!". No i wiesz, to w końcu NASZ DOM, czego tu się bać... dyg dyg... Pająki... robale... potwory... Na szczęście mamy psa No i ten, jak mu tam, też pomaga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 31.07.2009 16:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2009 I CO? Ha! :oops: a no... NO (czy jest jakiś emotikon który zastępuje "powiedziała z triumfem"?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 31.07.2009 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2009 a czy barranka pamięta o jak on się tam nazywa... grillu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 31.07.2009 16:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2009 ekhmpf? Grillu? Bo jeżeli masz na myśli nasze ewentualnie planowane wcześniej występy na południu PL to niestety duuuupa Nie jedziemy po dziecko, bo wraca autokarem, bo my już się normalnie nie wyrobimy ze wszystkim. Więc mam nadzieję że może jakąś inną razą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 31.07.2009 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2009 spoko zwalimy się do was na obiad za dwa tygodnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 31.07.2009 16:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2009 Za dwa tygodnie to się możemy na katowickiej spotkać w sobotę Bo będziem gnać na pooooołuuuuuuuuudnieeeeeeeee! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 31.07.2009 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2009 no to tak jak my w piątek będziemy na bemowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 31.07.2009 17:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2009 A w piątek znaczy 14 zapraszamy, bo ja już będę na rulopie, pszem pani... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 31.07.2009 17:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2009 A co na bemowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 31.07.2009 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2009 Piątek to 14? no to namieszałam to faktycznie się miniemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 31.07.2009 17:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2009 To kiedy będziecie. Konkretnie mi tu, bez bawełnienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 02.08.2009 09:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2009 I bezbawełnienie przerwało na długo jakąkolwiek dysputę... No dobra. Zniknęliśmy ostatni widoczny z zewnątrz fragment surowizny. Zniknięty fragment surowizny wygląda teraz tak: http://www.barranki.com/slides/MMPi%20543.jpg Znaczy jeszcze szara płytka na pozostałe kawałki elewacji w liczbie metrów 35, żaluzyjki i cudo. No, i podbitka, ale jeszcze myślimy, czy pleksi przezroczysta czy matowa, z wszelkimi tego faktu konsekwencjami. A w łazience mamy doskonałe podłączenie uwywalki z kanalizacją. Pod syfonem stoi wiaderko, jak się napełni, wylewamy do kibelka. Ha! Oszukaliśmy was. Wcale nie do kibelka bo szkoda szamba. Wczoraj właśnie zostało po raz pierwszy odpompowane za 190 zeta i ciekaw jestem, ile się będzie teraz napełniać... A jest tak dlatego, że musimy kupić przedłużkę do syfonu. Za krótki. http://www.barranki.com/slides/MMPi%20535.jpg No nie da się objąć jednym szczałem tej ogromnej, czterometrowej łazienki Stolik z nierdzewki projektu barranka i z korektami pani barrankowej, blaty olejowane iroko 4 cm. Wygląda to całkiem, nie chwalęcy, nie najgorzej No i jeszcze przejaw obłędu. Ale czasem można. Kontakcik. Nietani kontakcik. Strasznie firmowy kontakcik. To się nazywało pomroczność jasna, tak? W sumie w przypadku kontaktu to nawet logiczne http://www.barranki.com/slides/MMPi%20537.jpg I plysnic http://www.barranki.com/slides/MMPi%20531.jpg I nie pryscnic http://www.barranki.com/slides/MMPi%20533.jpg I jedziemy zaras na wieś. Pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 02.08.2009 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2009 szczęka opada. ładnie wyglada ta bateria i blat fajny i forest, wogóle spójnie jest no. tez jade na wieś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 02.08.2009 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2009 Hej Barranki jak głowa Pani Barrankowej a łazienka piękna, gratuluje twórczej pracy i wykonania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 03.08.2009 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 Bardzo ładna łazienka. Pstryczki też I z zewnątrz się budyneczek zmienia. Super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts