Irma 03.08.2009 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 łazienka super, ale czy muszla zostanie tak czy to tylko tymczasowo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 03.08.2009 09:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 Allleszsz skondże - to taki tymczasowy kibelek dla panów wykonawców za całe 100 zł Jakkolwiek obawiam się, żeby go nie spotkał los każdej prowizorki... Docelowo pewnie będzie taki troszkę kanciasty, kwadratowy. No i jeszcze będzie szyba między kibelkiem a prysznicem, ale to kieeeeedyś. dzień dobry się z Państwem PS A tymczasem dziś w domu grasują chłopcy rekuperatorowcy i montują Duże Szare Zwierzę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 03.08.2009 21:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 No dobrze, wszyscy nas lekce sobie ważą, foch, to nikomu nie opowiemy o naszym szumiącym rekuperatorze entalpicznym. Sami tylko sobie poszuramy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 03.08.2009 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 mi możecie opowiedziec, chętnie posłucham Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 03.08.2009 21:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 tak tylko mówisz, nie damy się zwieść... szu szu szu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 03.08.2009 21:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 chlip... chlip... wszyscy sobie poszli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 03.08.2009 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 a jak będziemy dwie? to już prawie tłum opowiadajcie miłe barranki , posiadacze piknej elewacji i mniamniusnej łazienki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 03.08.2009 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 no zignorowali mnie, no Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 03.08.2009 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 walnij ich ogonkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 03.08.2009 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 Widzialas w koncu barrankwe wygięcie parrapetów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 03.08.2009 21:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 dwie? chlip... dwie? no to może... Jest duży szary i mruczy. Ale ciiiicho mruczy. I ma okropnie splątane odnóża, ale może to i lepiej, bo jeszcze by gdzie poszedł? A tak to nie może. I można mu wyjąć bardzo łatwo dwa filtry i je szast prast odkurzyć odkurzaczem raz na miesiąc, to się będą mniej paskudzić i rzadziej się je będzie wymieniało. I ma ekranik z guziczkami i on jest bardzo prosty, trzeba tylko nacisnąć 1, 2 albo 3 albo taki jeden guzik i wtedy on już sam wymyśla co potrzeba. No i jakoś go lubię Jejku, to pierwsze domowe urządzenie które już działa i coś robi! No poza alarmem, ale to się nie liczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 03.08.2009 21:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 A teraz barranek leży w wannie, czyta instrukcję rekuperatora i chichocze Nie wiem co o tym myśleć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 03.08.2009 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 parapety zaraz luknę. Nei dyskredytowac mi tu alarmu - jeszcze nie mam i doczekac się nie moge jak będe mogła po nim pikać kodami Szary zwierz mruczący....chyba będziecie do niego mówić " kotku" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 03.08.2009 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 parapety zaraz luknę. Nei dyskredytowac mi tu alarmu - jeszcze nie mam i doczekac się nie moge jak będe mogła po nim pikać kodami Szary zwierz mruczący....chyba będziecie do niego mówić " kotku" kotku mruczku boszz, wlasnie sobie wyobrazilam barranka w kapieli chichrającego z intrukcji reku. Bezcenne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 03.08.2009 21:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 boszz, wlasnie sobie wyobrazilam barranka w kapieli chichrającego z intrukcji reku. Bezcenne Hm, hm, aby nie za dokładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 03.08.2009 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 boszz, wlasnie sobie wyobrazilam barranka w kapieli chichrającego z intrukcji reku. Bezcenne Hm, hm, aby nie za dokładnie nieeeeee, nie tak dokładnie. pominełam 1% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 03.08.2009 21:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 to stanowczo za mało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 03.08.2009 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 to stanowczo za mało hmmm, to ja juz nie pytam ile proponujesz . Nie zagłebiałam się w piankę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 03.08.2009 21:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 zasadniczo żadne zmiany w akcjonariacie barranka nie są planowane, więc nie udziela się informacji jaki procent wchodziłby w rachubę I tak już wyszedł i mruczy pod nosem "entalpiczny...śliczny" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 03.08.2009 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 zasadniczo żadne zmiany w akcjonariacie barranka nie są planowane, więc nie udziela się informacji jaki procent wchodziłby w rachubę I tak już wyszedł i mruczy pod nosem "entalpiczny...śliczny" massakra, ide spaciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts