Gosiek33 03.08.2009 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 siem też melduje czytam oglądam, podgladam i zazdraszczam i siem złoszczę, że nie mam kiedy do Was wpaść byle do jesieni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 03.08.2009 21:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 nooo, w te wakacje to jakoś na nic czasu ni ma. Dobranooooooc myszom i wszystkim innym zwierzontkom, pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 03.08.2009 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 pa moje zwierzontaka śpiom dawno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 04.08.2009 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Dzieńdoberek.Ja też zaglądam i jestem ciekawa co u Was i zawsze z miłą chęcią czytam to co tutaj piszecie i cieszę się z Wami z każdej zmiany.Miłego dnia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 04.08.2009 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 pobudka. to ja małe szare warczące zwierzątko. Czego jeszcze Was tu jeszcze nie ma. Nowe duże szare warczace zwierzątko dostało już prądziku z rana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 04.08.2009 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 tsień doberek loodziskha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 04.08.2009 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 pobudka. to ja małe szare warczące zwierzątko. Czego jeszcze Was tu jeszcze nie ma. Nowe duże szare warczace zwierzątko dostało już prądziku z rana? warcząca mysza widzę - ale mi się humor poprawił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 04.08.2009 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 o rzesz ale wypasiony pstryczek elektryczek - piękny siemka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 04.08.2009 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 pstryczki są bardzo eleganckie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 04.08.2009 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 słone doberki przynoszę i zapytuje co słychać u Barrranków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 04.08.2009 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Berek A Barranki jakimiś fochami rzucają, a sami też do nikogo nie zaglądają Łazieneczka cudo, frreścik the best. A pstryczki elektryczki zarąbiste Elewacja też śliczniusia A jakie to drzewo na elewacji macie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 04.08.2009 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 ........... i pstryczki jakie? witanko nie będę powtarzać w szczegółach... ale powiem, że mnie się też to bardzo widzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 04.08.2009 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Są, są, wrócili!! Już myśleliśmy, że nas porzuciliście albo co... Cze wszystkim! Dla Małego Szarego Zwierza, czyli warczącej Myszy mam zdjęcie z kategorii special for you - z kotem Bronisławem w roli głównej, ha! Ale go nie umiem wkleić, może barranek wklei, hi hi. A Duże Szare Zwierzę natomiast drzemie sobie tymczasem albowiem nie chcemy, żeby sie nażarło byle czego i najpierw mamy zamiar odkurzyć chałpę, a potem je dopiero włączać. Zresztą po co teraz? Wszak tam nawet za przeproszeniem myszy nie mieszkają to i wentylacja niepotrzebna. My cały dzień w robocie, cały dzień, koszmar po prostu. Byliśmy tylko w południe na memoncik odbyć spotkanie na szczycie dziury, znaczy popatrzeć sobie w oczy z Panem Co Dziury Wywierci. No i w ziemię razem z nim popatrzeć, żeby wiedzieć co i jak. No i już wiemy. Za tydzień we wtorek z rana ruszamy. To ostatnia ingerencja w teren, więc mam nadzieję, że potem będzie można wpuścić kogoś kto tę naszą nieszczęsną działkę doprowadzi do cywilizowanego wyglądu. Pies nie będzie tym zachwycony... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 04.08.2009 20:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 No i nie ma czasu nawet połazić po tych wszystkich komentach, no nie ma czasu proszę państwa. A że co jakiś czas ktoś sobie fochnie, to i dlatego my też fochliśmy, żeby nie było . I proszę, jak zadziałało A Duże Szare Zwierze, jeszcze bez odnóży, wyglądało tak: http://www.barranki.com/slides/MMPi%20544.jpg A potem się okazało, że miał wisieć trochę gdzie indziej, ostatecznie zawisł trochę gdzie indziej, i jak zamawialiśmy prawy, a powinien być lewy, albo odwrotne, grunt że żadne z rurowejść nie było tam, gdzie trzeba, żeby był podłączony w taki śliczny sposób, że tylko zgrabne rurki wychodzą i mniut. Wyszedł kosmiczny kłąb, który okrutnie nam się podoba, bo sprawia że nasza pompownia jest miejscem jeszcze bardziej abstrakcyjnym http://www.barranki.com/slides/MMPi%20545.jpg http://www.barranki.com/slides/MMPi%20547.jpg A w ogóle to bardzo was lubimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 04.08.2009 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Czad, normalnie "Obcy" w Waszym domu mieszka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 04.08.2009 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 i to podsumowanie też bardzo lubimy a potwór faktycznie kosmiczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 04.08.2009 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 To chyba jakis Międzygalaktyczny Mors najechal Barrankowo z inwazją Zajefajnie wyglądają te splatane rurska.Jeszcze panel z migającymi światelkami , włączamy dopalacze i Sokól Millenium odleci w Nadprzestrzeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 04.08.2009 22:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Noooo, to jest prawdziwy Sokół Millennium finansowany przez bank o podobnej nazwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 05.08.2009 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 fajnie mieć takiego stwora u siebie...też bym już chciała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 05.08.2009 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Ale fajowy ufo-hmmm coś tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts