efilo 06.08.2009 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 Dzieńdoberrrrrreeeeek!! Wcaaale nie śpimy. Barranek już w robocie Ale wczoraj byliśmy na Winie truskawkowym, wyszliśmy z kina na lekkim rauszu Mniam. Czy możemy zrobić coś żeby już był WEEEKEND???! Wy tak. Gorzej z nami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 06.08.2009 07:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 Hm. My w zasadzie niby jedziemy na te... no, te na W. Ale jak patrzę na stan konta to mam wrażenie, że dalej niż do Nadarzyna nie powinniśmy się ruszać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 06.08.2009 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 Hm. My w zasadzie niby jedziemy na te... no, te na W. Ale jak patrzę na stan konta to mam wrażenie, że dalej niż do Nadarzyna nie powinniśmy się ruszać... no i co zaraz oczami kręcicie na nadarzyn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 06.08.2009 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 wakacje a tak wogole co to jeest withanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 06.08.2009 08:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 Hm. My w zasadzie niby jedziemy na te... no, te na W. Ale jak patrzę na stan konta to mam wrażenie, że dalej niż do Nadarzyna nie powinniśmy się ruszać... no i co zaraz oczami kręcicie na nadarzyn oj tam zaraz kręcimy - jeden znany mi mieszkaniec tegoż mawiał, że Nadarzyn to miasto seksu i biznesu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 06.08.2009 08:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 wakacje a tak wogole co to jeest withanko Duszku widziałeś priva com ci go wysłała wczoraj?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
savee 06.08.2009 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 o, Wino Truskawkowe dobre było. Dobre. Mlasku. I straaasznie fajny był ten Czech, co grał główną rolę. Przeuroczy. Eh, rozmarzyłam się z rana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 06.08.2009 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 wakacje a tak wogole co to jeest withanko przecie odeslalem..odp nie dostalas? Duszku widziałeś priva com ci go wysłała wczoraj?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 06.08.2009 08:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 wakacje a tak wogole co to jeest withanko przecie odeslalem..odp nie dostalas? Duszku widziałeś priva com ci go wysłała wczoraj?? Ha! Nie przysłali że przyszła a ja nie sprawdziłam - dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 06.08.2009 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 Hm. My w zasadzie niby jedziemy na te... no, te na W. Ale jak patrzę na stan konta to mam wrażenie, że dalej niż do Nadarzyna nie powinniśmy się ruszać... no i co zaraz oczami kręcicie na nadarzyn oj tam zaraz kręcimy - jeden znany mi mieszkaniec tegoż mawiał, że Nadarzyn to miasto seksu i biznesu w rzeczy samej i jeszcze zagłębie roskoszy piwnych i jaskinia hazardu wszystko czego turyście do szczęscia potrzeba ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 06.08.2009 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 Dzieńdoberrrrrreeeeek!! Wcaaale nie śpimy. Barranek już w robocie Ale wczoraj byliśmy na Winie truskawkowym, wyszliśmy z kina na lekkim rauszu Mniam. Czy możemy zrobić coś żeby już był WEEEKEND???! Tak.... Przeskoczyć jedno oczko w kalendarzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 06.08.2009 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 Doberek UFO u Was wylądowało ale superowo się robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 07.08.2009 12:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 Hej! Próbujemy przeskoczyć jedno oczko w kalendarzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 07.08.2009 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 07.08.2009 15:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 Hej! Próbujemy przeskoczyć jedno oczko w kalendarzu I na razie dupa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 07.08.2009 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 wywal kartke z kalendarza, - nie nadążam za czasem od maja i może go dogonię na jesieni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 07.08.2009 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 cześć Barranki z rewizytą wpadłam jak tam Wasza i Mysi mozaika.... ? jest? - nie ma? bo nie wiem czy się próbowac za tym obrócić czy dać sobie luzzz... i popróbować z tą na allegro... no... i ja chciałam jeszcze powiedzieć, że już weeeeekend więc kajście som wiecie, że w niedziele zlotka u mnie, nie? będziecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 08.08.2009 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2009 Dzień doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 08.08.2009 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2009 dzień dobruję się kiedy będziecie w moich okolycach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 08.08.2009 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2009 Beeeeee... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts