nitubaga 08.08.2009 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2009 dzień dobry Barranki mail poszybował czekam na Was jutro Rasia będziesz? psiaki zabierz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 08.08.2009 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2009 dopry fieczór, padam na mortkę, ale jeszcze ostatkiem sił jakies projekty uskuteczfniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 10.08.2009 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 dzień dobry poniedziałkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 10.08.2009 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 o wyciągneli Was na wierzch, beeee poniedziałkowe i dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 10.08.2009 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 tyż się witam.... ale już po 12, więc to prawie wtorek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 10.08.2009 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 tyż się witam.... ale już po 12, więc to prawie wtorek ales strzeliła , troche racji w tym jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 10.08.2009 11:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Byle do czwartku wieczór... Bo piątek ustawowo wolny...Byle do czwartku wieczór... A fotki naszej wspaniałek komnaty wieczorem, bo kabelka nie wzionem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.08.2009 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Jak to ustawowo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 10.08.2009 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Byle do czwartku wieczór... Bo piątek ustawowo wolny... Byle do czwartku wieczór... A fotki naszej wspaniałek komnaty wieczorem, bo kabelka nie wzionem... a to pech Małgoś z tego co wiem 15 sierpnia jest dniem wolnym od pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 10.08.2009 11:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 I pani w gazecie kiedyś pracowała?Ustawowo to oczywiście "ustawowo" czyli logicznie i zwyczajowo. W dzienniku zawsze jest tak, że się pracuje w święto a w wigilię święta nie. Ponieważ 15 wszystko, poza koncertem madonny nie działa, więc na 15 nie robi gazety siem, tylko na 14-15. Zatem robimy ją w czwartek i pozamiatane. Ot cała tajemnica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 10.08.2009 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 .... no tak, ale jest to tez dzień ustawowo wolny bo: 1 mój Pan i Władca nie idzie do pracy... co akurat nie jest niczym szczególnym bo to sobota, ale może sobie odebrać wolny dzień... 2 w przedszkolu chłopców jest tak samo.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.08.2009 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 I pani w gazecie kiedyś pracowała? Ustawowo to oczywiście "ustawowo" czyli logicznie i zwyczajowo. W dzienniku zawsze jest tak, że się pracuje w święto a w wigilię święta nie. Ponieważ 15 wszystko, poza koncertem madonny nie działa, więc na 15 nie robi gazety siem, tylko na 14-15. Zatem robimy ją w czwartek i pozamiatane. Ot cała tajemnica. Pracowala, pracowala i wszysciutko kuma teraz. W gazecie soboty sa wolne zawsze, w niedziele trzeba tyrac. Myslalam tylko, ze tak w ogole wszyscy maja wolne ustawowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 10.08.2009 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Berek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 10.08.2009 15:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 I pani w gazecie kiedyś pracowała? Ustawowo to oczywiście "ustawowo" czyli logicznie i zwyczajowo. W dzienniku zawsze jest tak, że się pracuje w święto a w wigilię święta nie. Ponieważ 15 wszystko, poza koncertem madonny nie działa, więc na 15 nie robi gazety siem, tylko na 14-15. Zatem robimy ją w czwartek i pozamiatane. Ot cała tajemnica. Pracowala, pracowala i wszysciutko kuma teraz. W gazecie soboty sa wolne zawsze, w niedziele trzeba tyrac. Myslalam tylko, ze tak w ogole wszyscy maja wolne ustawowo. Ale ja mówiłem o piątku, moi mili a zwłaszcza panie Piątek mamy "ustawowo" wolny Bo że sobotą, to oczywiste, wszak koncert jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.08.2009 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 I pani w gazecie kiedyś pracowała? Ustawowo to oczywiście "ustawowo" czyli logicznie i zwyczajowo. W dzienniku zawsze jest tak, że się pracuje w święto a w wigilię święta nie. Ponieważ 15 wszystko, poza koncertem madonny nie działa, więc na 15 nie robi gazety siem, tylko na 14-15. Zatem robimy ją w czwartek i pozamiatane. Ot cała tajemnica. Pracowala, pracowala i wszysciutko kuma teraz. W gazecie soboty sa wolne zawsze, w niedziele trzeba tyrac. Myslalam tylko, ze tak w ogole wszyscy maja wolne ustawowo. Ale ja mówiłem o piątku, moi mili a zwłaszcza panie Piątek mamy "ustawowo" wolny Bo że sobotą, to oczywiste, wszak koncert jest Noooo, ale to wyjatkowo... Nie tylko koncert, rowniez zakaz handlu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 10.08.2009 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Bryyyyyyyyyyyyyyy jak dobrze że tu wpadłam to sie zorientowałam że piatek wolny kurcze jakoś mi te dni uciekają, niby z terminarzem żyję bliżej niz z mężem a i tak gubie sie w dniach..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 10.08.2009 16:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Ale nie śpisz z kalendarzem, co? Bo to już byłoby słabo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 10.08.2009 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Ale nie śpisz z kalendarzem, co? Bo to już byłoby słabo nie, nie w nocy daję mu odpocząć za to mężowi NIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 10.08.2009 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Witam Barranki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 10.08.2009 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Cześć i czołem Czasozjadacze Barrannkowe Jak jesteście tacy zaganiani , a zaraz po zagonieniu się urlopujecie , to znowu dłuuugo nie uda nam się na siebie wpaść Się odłoży na powakacjach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts