Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze, komentarze czyli Cafe pod Barrankami

Recommended Posts

... już nie... baa nawet przez moment słonko miałam :) gdzie się wybieracie na urlop :) ?

a moja sucz - jak mnie w domu nei ma... i tak nie wchodzi na łóżko, bo nie ma jak.... na złożone nie daje jeszcze rady wskoczyć... a przynajmniej jej się tak wydaje...a jak jest rozłożone - ma zakaz, ale wtedy my jesteśmy w domu :)

• Odpowiedzi 4,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Hejka, już_ruśce :D. Mieszkacie? Uprzejmnie zazdraszczamy sycząc po cichu :D

Mieszkamy :) Co prawda, to wygląda raczej jak poligon, ale swój, własny :)

składamy szafki kuchenne, czekamy na lakierowanie parkietu na piętrze, w związku z czym na całym dole pełno kartonów i ciągle czegoś szukam :D Ale ten spokój na wsi..... bezcenne :D

składamy szafki kuchenne, czekamy na lakierowanie parkietu na piętrze, w związku z czym na całym dole pełno kartonów i ciągle czegoś szukam :D Ale ten spokój na wsi..... bezcenne :D

Allleeee Wam faaaajniee!!! 8) :D :D

Pozdrowienia dla Ślicznej Czarnej Suczki od Filipa! 8)

Oczywiście dla Dwóch Ślicznych Czarnych Suczek, Barranki moje pożarte!!! :wink: 8) :lol: :lol: :lol:

suuuper...

w rzeczy samej i jeszcze zagłębie roskoszy piwnych i jaskinia hazardu ;)

wszystko czego turyście do szczęscia potrzeba ;P

I to wszystko w Nadarzynie :o :o :o

noooo :D Człowiek mija bokiem i nie wie...

Cudze chwalicie, swego nie znacie,

dalej jazda do Nadarzyna, a nie jakieś Chorwacje - kompletny brak patriotyzmu :wink:

Polecam też Pulę na półwyspie Istria (trochu biliży jest - 1400 km).

w rzeczy samej i jeszcze zagłębie roskoszy piwnych i jaskinia hazardu ;)

wszystko czego turyście do szczęscia potrzeba ;P

I to wszystko w Nadarzynie :o :o :o

noooo :D Człowiek mija bokiem i nie wie...

Cudze chwalicie, swego nie znacie,

dalej jazda do Nadarzyna, a nie jakieś Chorwacje - kompletny brak patriotyzmu :wink:

Polecam też Pulę na półwyspie Istria (trochu biliży jest - 1400 km).

Owszem, ale istria strasznie zaludniona już... Pula fajna, a zwłaszcza Rovinj i Porec, ale im dalej w Dalmację, tym chyba fajniej...

Zgadza się, tylko mnie zawsze przerażały te kilosy, dlatego była Pula.

Rovinj - piękne, teeeeee uuuuuuliczki.

Będąc w Puli, codziennie punkt 19-ta :o , oglądaliśmy jak delfiny płyną do Rovinj - mają tam sypialnię, ale ta punktualność, powalała nas na nogi :o

to nawet mój ojciec nie był tak punktualny, choć jadąc do Łodzi, wysiadał już w Koluszkach 8)

Setera irlandzkiego :D

Miał być duży, bo Pan mój zapytał mnie, czy wyobrażam sobie jego na spacerze z Yorkiem, nie czekając na odpowiedż, rzekł - never :-?

Miał mieć włosy , teraz ma szczotkę droższą niż 5 moich :-?

Miał sam wchodzić na IV piętro (wilki mają problem z biodrami)

Jest duży

Pan z nim już nie chodzi na spacery

Włosy walają się wszędzie

Nie wchodzi na IV pietro, bo mamy tylko I :D

A tak wogóle, to jest kochany i dzięki niemu mamy dom :D . Niestety w pewnym momencie, zaczęliśmy się zastanawiać, czy przypadkiem nie mieszkamy w budzie :roll:

Jest super. Juz prawie 8 lat mamy tak ekstra :D

Jak był mały też był uroczy. Opier.olił nam sofę, dwa fotele, dywan, 4 kwiaty, "Pana Tadeusza" w skórzanej oprawie, o takich duperelach jak buty, torby (tylko skóra - nie byleco) już nie wspomnę, napoczął supialnię. Bardzo go jednak kochamy - teraz już tylko obszczywa iglaki i zamiast zielonych mamy czarne :evil:

Ale nikt mnie tak nie wita jak on :D więc dalej zasuwamy z odkurzaczem i mopem, aby za wszelką cenę nie myśleć, że pies ma budę z użytkowym poddaszem :D

Uuuuuuuu, alem się rozpisała :oops:

Także gorąco polecam tą rasę :D

Witanko, e-Mandzia mam yorki i to dwa (zupełnie jak Barranki :wink: ) tyle, że moje drą się niemiłosiernie :-? za to nic nie zżerają, po schodach łażą i najważniejsze nie linieją :lol: a york to nie wstyd :wink:

Za to mój seter (miałam takiego w dzieciństwie) nie dość, że miał wszystkie ,,zalety: Twojego rudzielca to jeszcze gównojad był :-? 8) ale byłam wtedy dzieckiem i towarzyszem na spacery był wspaniałym.... chyba, że właśnie jakąś zwierzynę zwietrzył :roll: 8)