nitubaga 12.08.2009 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 ... już nie... baa nawet przez moment słonko miałam gdzie się wybieracie na urlop ? a moja sucz - jak mnie w domu nei ma... i tak nie wchodzi na łóżko, bo nie ma jak.... na złożone nie daje jeszcze rady wskoczyć... a przynajmniej jej się tak wydaje...a jak jest rozłożone - ma zakaz, ale wtedy my jesteśmy w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 12.08.2009 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 się spóźniłam a pytanie miałam takie samo moje i tak na mnie śpią, a czasem na siebie warczą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 12.08.2009 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 A w ramach rozrywki - nasz tymczasowy saloon działkowy: http://www.barranki.com/slides/MMPi%20550.jpg Nie ma to jak spać we własnym wyrku ciekawe czyje jest to mniejsze No skoro suczysko śpi na dużym to Barranki zostały oddelegowane na mniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 12.08.2009 17:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 Jedziemy na Peljesac, znaczy półwysep na końcu Chorwacji, niedaleko Dubrownika. A mogły być schody... Zostanie drabina... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 12.08.2009 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 Jedziemy na Peljesac, znaczy półwysep na końcu Chorwacji, niedaleko Dubrownika. A mogły być schody... Zostanie drabina... Drabina warta Paljesaca, albo Paljesac wart drabiny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 12.08.2009 19:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 Myślę, że jednak da się pogodzić jedno z drugim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 13.08.2009 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 Hejka Barranki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda i Michał 13.08.2009 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 Hejka, już_ruśce . Mieszkacie? Uprzejmnie zazdraszczamy sycząc po cichu Mieszkamy Co prawda, to wygląda raczej jak poligon, ale swój, własny składamy szafki kuchenne, czekamy na lakierowanie parkietu na piętrze, w związku z czym na całym dole pełno kartonów i ciągle czegoś szukam Ale ten spokój na wsi..... bezcenne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 13.08.2009 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 Hejka, już_ruśce . Mieszkacie? Uprzejmnie zazdraszczamy sycząc po cichu Mieszkamy Co prawda, to wygląda raczej jak poligon, ale swój, własny składamy szafki kuchenne, czekamy na lakierowanie parkietu na piętrze, w związku z czym na całym dole pełno kartonów i ciągle czegoś szukam Ale ten spokój na wsi..... bezcenne Allleeee Wam faaaajniee!!! Pozdrowienia dla Ślicznej Czarnej Suczki od Filipa! Oczywiście dla Dwóch Ślicznych Czarnych Suczek, Barranki moje pożarte!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 13.08.2009 10:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 Hejka, już_ruśce . Mieszkacie? Uprzejmnie zazdraszczamy sycząc po cichu Mieszkamy Co prawda, to wygląda raczej jak poligon, ale swój, własny składamy szafki kuchenne, czekamy na lakierowanie parkietu na piętrze, w związku z czym na całym dole pełno kartonów i ciągle czegoś szukam Ale ten spokój na wsi..... bezcenne suuuper... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 13.08.2009 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 Dzień dobry Państwu widzisz, jak szybko przyleciałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 13.08.2009 14:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 No się uśmiałem normalnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 13.08.2009 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 w rzeczy samej i jeszcze zagłębie roskoszy piwnych i jaskinia hazardu wszystko czego turyście do szczęscia potrzeba ;P I to wszystko w Nadarzynie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 13.08.2009 14:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 w rzeczy samej i jeszcze zagłębie roskoszy piwnych i jaskinia hazardu wszystko czego turyście do szczęscia potrzeba ;P I to wszystko w Nadarzynie noooo Człowiek mija bokiem i nie wie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 13.08.2009 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 w rzeczy samej i jeszcze zagłębie roskoszy piwnych i jaskinia hazardu wszystko czego turyście do szczęscia potrzeba ;P I to wszystko w Nadarzynie noooo Człowiek mija bokiem i nie wie... Cudze chwalicie, swego nie znacie, dalej jazda do Nadarzyna, a nie jakieś Chorwacje - kompletny brak patriotyzmu Polecam też Pulę na półwyspie Istria (trochu biliży jest - 1400 km). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 13.08.2009 14:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 w rzeczy samej i jeszcze zagłębie roskoszy piwnych i jaskinia hazardu wszystko czego turyście do szczęscia potrzeba ;P I to wszystko w Nadarzynie noooo Człowiek mija bokiem i nie wie... Cudze chwalicie, swego nie znacie, dalej jazda do Nadarzyna, a nie jakieś Chorwacje - kompletny brak patriotyzmu Polecam też Pulę na półwyspie Istria (trochu biliży jest - 1400 km). Owszem, ale istria strasznie zaludniona już... Pula fajna, a zwłaszcza Rovinj i Porec, ale im dalej w Dalmację, tym chyba fajniej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 13.08.2009 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 Zgadza się, tylko mnie zawsze przerażały te kilosy, dlatego była Pula. Rovinj - piękne, teeeeee uuuuuuliczki. Będąc w Puli, codziennie punkt 19-ta , oglądaliśmy jak delfiny płyną do Rovinj - mają tam sypialnię, ale ta punktualność, powalała nas na nogi to nawet mój ojciec nie był tak punktualny, choć jadąc do Łodzi, wysiadał już w Koluszkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 13.08.2009 15:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 W tym roku postanowiliśmy sobie pojechać na luzie, z dwoma międzylądowaniami, żeby te 1800 łatwiej zeszło. A jakiego masz futrzaka mandzia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 13.08.2009 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 Setera irlandzkiego Miał być duży, bo Pan mój zapytał mnie, czy wyobrażam sobie jego na spacerze z Yorkiem, nie czekając na odpowiedż, rzekł - never Miał mieć włosy , teraz ma szczotkę droższą niż 5 moich Miał sam wchodzić na IV piętro (wilki mają problem z biodrami) Jest duży Pan z nim już nie chodzi na spacery Włosy walają się wszędzie Nie wchodzi na IV pietro, bo mamy tylko I A tak wogóle, to jest kochany i dzięki niemu mamy dom . Niestety w pewnym momencie, zaczęliśmy się zastanawiać, czy przypadkiem nie mieszkamy w budzie Jest super. Juz prawie 8 lat mamy tak ekstra Jak był mały też był uroczy. Opier.olił nam sofę, dwa fotele, dywan, 4 kwiaty, "Pana Tadeusza" w skórzanej oprawie, o takich duperelach jak buty, torby (tylko skóra - nie byleco) już nie wspomnę, napoczął supialnię. Bardzo go jednak kochamy - teraz już tylko obszczywa iglaki i zamiast zielonych mamy czarne Ale nikt mnie tak nie wita jak on więc dalej zasuwamy z odkurzaczem i mopem, aby za wszelką cenę nie myśleć, że pies ma budę z użytkowym poddaszem Uuuuuuuu, alem się rozpisała Także gorąco polecam tą rasę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 13.08.2009 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 Witanko, e-Mandzia mam yorki i to dwa (zupełnie jak Barranki ) tyle, że moje drą się niemiłosiernie za to nic nie zżerają, po schodach łażą i najważniejsze nie linieją a york to nie wstyd Za to mój seter (miałam takiego w dzieciństwie) nie dość, że miał wszystkie ,,zalety: Twojego rudzielca to jeszcze gównojad był ale byłam wtedy dzieckiem i towarzyszem na spacery był wspaniałym.... chyba, że właśnie jakąś zwierzynę zwietrzył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts