e-Mandzia 13.08.2009 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 Witanko, e-Mandzia mam yorki i to dwa (zupełnie jak Barranki ) tyle, że moje drą się niemiłosiernie za to nic nie zżerają, po schodach łażą i najważniejsze nie linieją a york to nie wstyd Za to mój seter (miałam takiego w dzieciństwie) nie dość, że miał wszystkie ,,zalety: Twojego rudzielca to jeszcze gównojad był ale byłam wtedy dzieckiem i towarzyszem na spacery był wspaniałym.... chyba, że właśnie jakąś zwierzynę zwietrzył Ja pragnęłam yorka i nadal pragnę, a wiesz, że memu Panu też zaczął się podobać. Myślę, że głównie przez te podłogi, które czasami myje No i do torebki można włożyć, a nie pół bagażnika zajmuje, a wogóle, to by najchętniej na miejscu kierowcy chciał jechać. cześć wogóle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 13.08.2009 16:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 My nie wybieraliśmy - samo wyszło z rowu koło budowy i dało się przygarnąć I jest najukochańszą suczą z całym dobrodziejstwem inwentarza, zarówno dobrym, jak i złym, wymagającą dużo pracy ale i owdzięczającą się za to ze wszystkich psił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 13.08.2009 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 psie gatkiczółko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 13.08.2009 16:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 psiamajtka, cze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 13.08.2009 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 My nie wybieraliśmy - samo wyszło z rowu koło budowy i dało się przygarnąć I jest najukochańszą suczą z całym dobrodziejstwem inwentarza, zarówno dobrym, jak i złym, wymagającą dużo pracy ale i owdzięczającą się za to ze wszystkich psił I takie sucze są najwierniejsze, najwspanialsze Jakby takie wyszło mi z rowu, też bym wzięła, ale u nas na wsi, to ku mojej radości wszystkie mają dom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 13.08.2009 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 Pędzę kochani - powóz zajechał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 13.08.2009 16:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 My nie wybieraliśmy - samo wyszło z rowu koło budowy i dało się przygarnąć I jest najukochańszą suczą z całym dobrodziejstwem inwentarza, zarówno dobrym, jak i złym, wymagającą dużo pracy ale i owdzięczającą się za to ze wszystkich psił I takie sucze są najwierniejsze, najwspanialsze Jakby takie wyszło mi z rowu, też bym wzięła, ale u nas na wsi, to ku mojej radości wszystkie mają dom. A wiesz, że dla spokojości psychicznej psa dobrze jest jeździć z nim na spacer np. do miasta, tam gdzie może spotkać się z innymi psami? Niektórym, jak tylko biegają po działce i nic, to się socjalizacja rozpada i źle się to wszystko może kończyć. Nasza droga psinstruktorka, co tesz mieszka na wsi, jeżdzi co dwa dni z Frodziem na Pola Mokotowskie albo gdzieś, żeby miał wszystkie obwody w porządku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 13.08.2009 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 My nie wybieraliśmy - samo wyszło z rowu koło budowy i dało się przygarnąć I jest najukochańszą suczą z całym dobrodziejstwem inwentarza, zarówno dobrym, jak i złym, wymagającą dużo pracy ale i owdzięczającą się za to ze wszystkich psił I takie sucze są najwierniejsze, najwspanialsze Jakby takie wyszło mi z rowu, też bym wzięła, ale u nas na wsi, to ku mojej radości wszystkie mają dom. moja czarna sucz czekała na mnie pod bieluchną kapliczką. To było jedyne miejsce w którym można ją było wogole dostrzec w szarszejącym dniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 13.08.2009 16:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 Ale nie ma zadatków na święta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 13.08.2009 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 .... a moje bydla się chce socjalizować ze wszystkim i to bez względu na to czy stoi na 2 czy 4 łapach a psu to już żadnemu nie przepuści skacze, przełazi nad nim, pod nim.... biega... no dzicz normalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.08.2009 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 Nie dzicz, tylko dojrzewa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 13.08.2009 21:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 myślisz że to się tak objawia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.08.2009 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 Pozycje cwiczy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 13.08.2009 21:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 Ale to una jest, powinna być grzeczna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 13.08.2009 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 Może ma ADHD... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 13.08.2009 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 Może ma ADHD... oooooooo dziś to już po raz drgi słyszę... więc może coś w tym jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 13.08.2009 21:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 A może jej przejdzie, i będzie stateczną i dystyngowaną psico? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 13.08.2009 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 A może jej przejdzie, i będzie stateczną i dystyngowaną psico? no oby bo jeszcze mnie nikt nie opierdzielił, ale czasem to..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 13.08.2009 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 A może jej przejdzie, i będzie stateczną i dystyngowaną psico? taaa ktoś jej będzie musiał pokazać jak to się robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 13.08.2009 21:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 A myślisz o tym, żeby przejść się z nią do jakiejś szkoły? Bo to już jest wiek na psiedszkole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts