Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze, komentarze czyli Cafe pod Barrankami

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witamy Pania tesciobarankowa. :wink: Dokonala Pani cudu - Duch sie na wyzyny intelektualne wspial. :lol: :lol: :lol: :p

hihi a loodzie to psze pani wilki bo wciskaja szpilki... :lol: :lol: :lol: lod kiedy binokle maja zaszczyt nosic.. :wink:

Szpilki i okulary... Hmm.... Dobry pomysl. :p

DO tego kok i czerwona szminka 8) Niegrzeczna Pani Profesor. Z trzcinką :wink: :lol:

Witamy Pania tesciobarankowa. :wink: Dokonala Pani cudu - Duch sie na wyzyny intelektualne wspial. :lol: :lol: :lol: :p

hihi a loodzie to psze pani wilki bo wciskaja szpilki... :lol: :lol: :lol: lod kiedy binokle maja zaszczyt nosic.. :wink:

Szpilki i okulary... Hmm.... Dobry pomysl. :p

DO tego kok i czerwona szminka 8) Niegrzeczna Pani Profesor. Z trzcinką :wink: :lol:

Mrrrrrau... :p

o malko bosko :o

to Barranki taką fajną mamcię mają ? i tylko dla siebie ją trzymają...?

a zdjęcia koniecznie konieczne... i niech se Barranki nie myślą, że się wywiną, bo się nie wywiną :)

dzień dobry - tak w ogóle... :lol:

a zdjęcia koniecznie konieczne... i niech se Barranki nie myślą, że się wywiną, bo się nie wywiną :)

Nioo... do tej pory trzymali, ale się wygadali. :wink: :lol: :lol:

Nioo... do tej pory trzymali, ale się wygadali. :wink: :lol: :lol:

no i czas najwyższy był :)

Trzymali, bo barrankowa boi się, że za bardzo narozrabiam. A teraz przeżywa w esemesach, bo nie ma dostępu do sieci. Zachowuje sie, jak szóstoklasistka, co umiera ze strachu, jak też matka zaprezentuje się na wywiadówce, a ja chichoczę w kułak.

Dziś przysłała tylko obrazek z rybami o taaakimi wielkimi. Marki salpa. Podobno pychota.

Jedni - jako sie rzekło - moczom doopy w morzu, a teściowa ja męcze sie pod folią jak jakis pomidor. Bo wlasnie ocieplają nam budynek, postawili rusztowania, zawiesili siatki, a okna oblepili folią. Po ogrodku uwija sie klasa robotnicza i zasypuje trawnik petami. Koty na wszelki wypadek od razu dały drapaka - jeden nawet na śniadanie nie przyszedł, a jego siostra łypie zielonym okiem spod jałowca. Sroki, co upodobały sobie nasze piękne drzewo marki cypryśnik błotny (zdrobniale: piórkowiec) także sie wyniosły i przestały ubliżać kotom. Wy wiecie, jaki one mają słownik? Po prostu uszy wiedną, klasa robotnicza przy nich to pikuś. Ale nic to, sąsiedni budynek jest już przepiekny, u nas też tak będzie, a ja w niedzielę daję stąd dyla na festiwal do Jarosławia. Jak wrócę to już będą barranki, ale do niedzieli jeszcze mogę robić za tubę.

Wszystkim dziekuję za miłe przyjęcie, bardzo mi było uprzejmie.

Ha!Ładne rzeczy się tu dzieją, zaiste. Człowiek sobie odpoczywa po trudach i znoju, a tu języki mu obrabiają to i owo. Co do Dandiego, to pożałujesz, mój drogi. Mój mąż wyzwie Cię na pojedynek (tortami chyba, bo ja nie lubię krwi, choćta zniewaga krwi wymaga!) Sam jesteś rudy i gruby, o!!! :evil: :evil: :D

Co powiedziawszy, mogę Was wszystkich uściskać już łapkami barrankowymi, choć mać moja jak widzę godne honory czyniła :D :D Dorwaliśmy kawałek hotspota, ale to dobro rzadkie tutaj i kapryśne bardziej niż Dandi. Zaraz ruszamy z Peljesaca na wyspę Ciovo - naszą drugą lokację. Ale to już tylko pięć dni i koniec. Spróbujemy jeszcze dać głooooos, ale obiecać nie możemy. Tęsknimy za Wami chlip chlip :cry: ale jednakowoż bardzo nam tu dobrze :lol:

Machamy łapkami wszystkim wiernym i niewiernym (a niech tam) i do zobaczenia na pożegnaniu wakacji :D

PS wino po 6 zeta za litr w butelce po tutejszej PoloCokcie to coś, dla czego warto jechać 2000 kilometrów! :wink: