barranki2 20.08.2009 20:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 He, a duchatą prawicę to ja już mialam przyjemność ściskać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 20.08.2009 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 przyjemnosc to znow bardzo dobre slowo ale obopólna:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 20.08.2009 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 pozdrawiam barranki wszelakiej maści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.08.2009 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Witamy Pania tesciobarankowa. Dokonala Pani cudu - Duch sie na wyzyny intelektualne wspial. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 20.08.2009 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Witamy Pania tesciobarankowa. Dokonala Pani cudu - Duch sie na wyzyny intelektualne wspial. hihi a loodzie to psze pani wilki bo wciskaja szpilki... lod kiedy binokle maja zaszczyt nosic.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.08.2009 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Witamy Pania tesciobarankowa. Dokonala Pani cudu - Duch sie na wyzyny intelektualne wspial. hihi a loodzie to psze pani wilki bo wciskaja szpilki... lod kiedy binokle maja zaszczyt nosic.. Szpilki i okulary... Hmm.... Dobry pomysl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 20.08.2009 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Witamy Pania tesciobarankowa. Dokonala Pani cudu - Duch sie na wyzyny intelektualne wspial. hihi a loodzie to psze pani wilki bo wciskaja szpilki... lod kiedy binokle maja zaszczyt nosic.. Szpilki i okulary... Hmm.... Dobry pomysl. DO tego kok i czerwona szminka Niegrzeczna Pani Profesor. Z trzcinką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.08.2009 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Witamy Pania tesciobarankowa. Dokonala Pani cudu - Duch sie na wyzyny intelektualne wspial. hihi a loodzie to psze pani wilki bo wciskaja szpilki... lod kiedy binokle maja zaszczyt nosic.. Szpilki i okulary... Hmm.... Dobry pomysl. DO tego kok i czerwona szminka Niegrzeczna Pani Profesor. Z trzcinką Mrrrrrau... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 20.08.2009 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 jak trzasniesz trzcinką to z Mrrrrau , samo au zostanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.08.2009 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 ALe się tu dzieje !!!!!!!! Witam Teściobarrankową serdecznie Juz ją lubię, bo krew z krwi, kość z kości i już dzieki temu wiemy z kim mamy do czynienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 20.08.2009 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 ja nic z siebie nie wydusze ino małe pi. Witaj Teścióweczko Barrankowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.08.2009 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 re-pii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 21.08.2009 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 Doberek caaaałej Barrrrankowej familiji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 21.08.2009 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 o malko bosko to Barranki taką fajną mamcię mają ? i tylko dla siebie ją trzymają...? a zdjęcia koniecznie konieczne... i niech se Barranki nie myślą, że się wywiną, bo się nie wywiną dzień dobry - tak w ogóle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 21.08.2009 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 o malko bosko to Barranki taką fajną mamcię mają ? i tylko dla siebie ją trzymają...? a zdjęcia koniecznie konieczne... i niech se Barranki nie myślą, że się wywiną, bo się nie wywiną dzień dobry - tak w ogóle... Nioo... do tej pory trzymali, ale się wygadali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 21.08.2009 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 o malko bosko to Barranki taką fajną mamcię mają ? i tylko dla siebie ją trzymają...? a zdjęcia koniecznie konieczne... i niech se Barranki nie myślą, że się wywiną, bo się nie wywiną dzień dobry - tak w ogóle... Nioo... do tej pory trzymali, ale się wygadali. no i czas najwyższy był Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 21.08.2009 12:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 Trzymali, bo barrankowa boi się, że za bardzo narozrabiam. A teraz przeżywa w esemesach, bo nie ma dostępu do sieci. Zachowuje sie, jak szóstoklasistka, co umiera ze strachu, jak też matka zaprezentuje się na wywiadówce, a ja chichoczę w kułak.Dziś przysłała tylko obrazek z rybami o taaakimi wielkimi. Marki salpa. Podobno pychota.Jedni - jako sie rzekło - moczom doopy w morzu, a teściowa ja męcze sie pod folią jak jakis pomidor. Bo wlasnie ocieplają nam budynek, postawili rusztowania, zawiesili siatki, a okna oblepili folią. Po ogrodku uwija sie klasa robotnicza i zasypuje trawnik petami. Koty na wszelki wypadek od razu dały drapaka - jeden nawet na śniadanie nie przyszedł, a jego siostra łypie zielonym okiem spod jałowca. Sroki, co upodobały sobie nasze piękne drzewo marki cypryśnik błotny (zdrobniale: piórkowiec) także sie wyniosły i przestały ubliżać kotom. Wy wiecie, jaki one mają słownik? Po prostu uszy wiedną, klasa robotnicza przy nich to pikuś. Ale nic to, sąsiedni budynek jest już przepiekny, u nas też tak będzie, a ja w niedzielę daję stąd dyla na festiwal do Jarosławia. Jak wrócę to już będą barranki, ale do niedzieli jeszcze mogę robić za tubę.Wszystkim dziekuję za miłe przyjęcie, bardzo mi było uprzejmie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 24.08.2009 10:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 Ha!Ładne rzeczy się tu dzieją, zaiste. Człowiek sobie odpoczywa po trudach i znoju, a tu języki mu obrabiają to i owo. Co do Dandiego, to pożałujesz, mój drogi. Mój mąż wyzwie Cię na pojedynek (tortami chyba, bo ja nie lubię krwi, choćta zniewaga krwi wymaga!) Sam jesteś rudy i gruby, o!!! Co powiedziawszy, mogę Was wszystkich uściskać już łapkami barrankowymi, choć mać moja jak widzę godne honory czyniła Dorwaliśmy kawałek hotspota, ale to dobro rzadkie tutaj i kapryśne bardziej niż Dandi. Zaraz ruszamy z Peljesaca na wyspę Ciovo - naszą drugą lokację. Ale to już tylko pięć dni i koniec. Spróbujemy jeszcze dać głooooos, ale obiecać nie możemy. Tęsknimy za Wami chlip chlip ale jednakowoż bardzo nam tu dobrze Machamy łapkami wszystkim wiernym i niewiernym (a niech tam) i do zobaczenia na pożegnaniu wakacji PS wino po 6 zeta za litr w butelce po tutejszej PoloCokcie to coś, dla czego warto jechać 2000 kilometrów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 24.08.2009 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 Hej Barranki! Zazdraszczam Wam tych opalonych i wymoczonych doopek strasznie! Zdjęć dużo przywieźć proszę i dla rasi wino Proszek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 24.08.2009 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 z winem to zapraszamy w dół kraju (znaczy pod górkę ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts