Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze, komentarze czyli Cafe pod Barrankami

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Delikatnie się chmurzy... Faktycznie pora na wieś wracać...

no i dobrze... jak się pogoda psuje to nie żal wracać :lol:

ja z urlopem startuje w środe... więc się niestety rozminiemy... życze jendak spokojnej drogi do domowych pieleszy :)

Ja nie dostawałem powadomień... zwasze jak nie dostaję powiadomień to się wściekam ale widzę że ręka Pana Paplińskiego (czy jakoś tak) czuwa nade mną bo nie wysyłał tych eee, powiadomień.

oborze:

wkraczam ja, teściowa barranka, mać osobista, a rodzona barrankowej! W pierwszych słowach mojego postu pozdrawiam wszystkich lojalnych, co się nie dali nabrać na Dandiowe plewy. Zaświadczam niniejszym, że moja córka nie jest ani ruda, ani gruba, ani zezowata a kto gada inaczej, szczeka jako nie przymerzając

ja Panią starsznie przepraszam psze Pani bo Pani widzi - ja to taki głupio mądry i tak latam po forum i pyskuję ale gdybym wiedział, że Pani tak za maczugę i huzia to ja bym siedział jak ta mysz psze Pani i nosa nawet nie wyściubił zza tych moich podlaskich kartofli zgniłych, którymi Pani zięć (ach och i matko Ty przenajświętsza) planuje mnie obrzucić. On oczywiście ten Pani zięć (ach och i matko Ty przenajświętsza jaka gładka busia) jak zechce to i ze stolycy dorzuci bo ten Pani zięć (ach och i matko Ty przenajświętsza) to jest dopiero junak jakich mało.

A córkaaaaaaaaaaaaaaaa, jaka córka, wzrostu wyniosłego, rysów pańskich i bardzo foremnych. Oczy czarne, aksamitne, a łzawe, a mieniące się, a ogniste (...). Nad tymi oczami jedwabne czarne brwi rysują się dwoma delikatnymi łukami, zarumienione policzki kwitną jak kwiat najpiękniejszy, przez malinowe wargi, trochę owarte, widnieją ząbki jak perły, spod kapturka spływają bujne czarne warkocze ta Pani córka.

a teraz idę po mamusię!!! http://emoty.blox.pl/resource/bandit.gif