barranki2 01.09.2009 20:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 A gdzie una stoi? Bo my mamy dwie mety każda 50 metrów od morza, jedna nawet z prywatną plażą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 01.09.2009 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 kurde taką chrapkę mam na Chorwację, a teraz te zdjęcia mnie coraz bardziej przekonują, aby tam się wybrać jakby coś to ja mam namiar na taką chałupkę http://i30.tinypic.com/2qtiohc.jpg ło matko, no pewnie, że kcem namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 01.09.2009 20:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 My się taplaliśmy m.in. w tej zatoczce, po drugiej stronie...http://www.barranki.com/Chorwacja/slides/Loviste%20171.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 01.09.2009 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 A gdzie una stoi? Bo my mamy dwie mety każda 50 metrów od morza, jedna nawet z prywatną plażą... no to mnie przebiliście, nasza w Vodicach ale daleko od morza będzie z 500 metrów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 01.09.2009 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 Już się trochę uspokoiłam po pierwszych zdjęciach, a tu masz babo placek znowu chyba jak Rasia zareaguję, to może mi co pomoże A fakt my to do siebie najbliżej mamy dlatego się jeszcze nie spotkaliśmy choć u Wasz byłam jak wasz nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 01.09.2009 20:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 A gdzie una stoi? Bo my mamy dwie mety każda 50 metrów od morza, jedna nawet z prywatną plażą... no to mnie przebiliście, nasza w Vodicach ale daleko od morza będzie z 500 metrów Łomalko, jak daleko Nas powaliło Loviste, na końcu świata, 17 kilometrów przez góry za kurortem, kilka knajp, dwa sklepy, spokojnie, cicho i jest gdzie pójść na spacer... I jak się nie chce kąpać z jednej strony półwyspu: http://www.barranki.com/Chorwacja/slides/Loviste%20022.jpg to się drepcze na drugą stronę półwyspu (będzie ze 200 metrów): http://www.barranki.com/Chorwacja/slides/Loviste%20100.jpg http://www.barranki.com/Chorwacja/slides/Loviste%20097.jpg I nie ma tych tłumów, które po jakimś czasie są jednak ciężkie do zniesienia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 02.09.2009 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 Lecieliście samolotem? Czy jechaliście? JAk długo tam się jedzie? przepraszam, zę tak wypytuję, ale w życiu w Chorwacji nie byłam i nie wiem czy mam błągać o namiary na tę chałupkę czy nie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 02.09.2009 08:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 Samochodem, samochodem, bo jednak jak się chce jeszcze cuś zobaczyć, to jednak lepiej mieć własny transport, a lokalne wypożyczalnie aut, w przeciwieństwie do na przykład takiej Grecji, tanie nie są. Oczywiście można też wypożyczyć motorówkę na tydzień i sobie śmigać, ale to już 2000 euro plus paliwo. My rozkładamy podróż na dwa dni, żeby sie nie zamordować, a przy okazji coś jeszcze zobaczyć po drodze. W ten sposób obejrzeliśmy sobie Bratysławę, Zagrzeb, Lubljanę i inne rzeczy przydrożne. Można też za jednym zamachem, licząc okolo 15-17 godzin w zależności od miejsca, w które się jedzie - ostatecznie zaczynamy rozmawiać od jakichś 1450 km z centralnej Polski na Istrię, a jak tak pojechać za Dubrownik, to bedzie ponad 1900...Ale warto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 02.09.2009 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 Barranki a czy Wy macie jakieś dzieci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 02.09.2009 15:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 Robi się intymnie wręcz . Tak się składa, że podróżujemy z dwójką (moją starszą córką i synem pani barrankowej). Ale jak dookooptuujemy do tego jeszcze moją młodszą córkę, to będzie tego trzy... Taka uroda patchworkowych familii... A co, a co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 02.09.2009 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 ok, przepraszam za to wypytywanie ale skoro już wszystko wiem to czy mogę poprosić namiary na ten domek nad samym morzem skoro Wy z dwójką jeździcie a czasem nawet z trójką to może ja z moimi potworami też dam radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 02.09.2009 16:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 Spoko, droga Irmo, jako patchworkowe małżeństwo z ponaddwuipółletnim stażem niejednokrotnie tłumaczyliśmy naszą złożoną sytuację w dzieciowym stadzie Wyślemy ci wieczorkiem namiary, ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 03.09.2009 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 Spoko, droga Irmo, jako patchworkowe małżeństwo z ponaddwuipółletnim stażem niejednokrotnie tłumaczyliśmy naszą złożoną sytuację w dzieciowym stadzie Wyślemy ci wieczorkiem namiary, ok? ło matko i córko. to wy świeżynki jesteście świeżuchne. Miodzio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 03.09.2009 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 dzien dobry panstfu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 03.09.2009 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 Berek państwu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 03.09.2009 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 kurde taką chrapkę mam na Chorwację, a teraz te zdjęcia mnie coraz bardziej przekonują, aby tam się wybrać jakby coś to ja mam namiar na taką chałupkę http://i30.tinypic.com/2qtiohc.jpg Ja poproszę o konkrety na priva!! Cześć Barranki, kopa lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.09.2009 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 Cze Baranki. Wreszcie dotarlam, a za chwile spadam do mieszkanka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 03.09.2009 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 Boberek Barranki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 03.09.2009 20:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 A w ogóle to chyba będziemy musieli - dzień dobry wieczór - znowu gdzieś pojechać, żeby pokazywać jakieś zdjęcia i by działo się cuś... Bo w najbliższym czasie to nam się na wsi niewiele zmieni, bo po podliczeniu stanu w kuferku wyszło nam że słabo i dupa... Będziemy coś dziubać z bieżących kapnięć, ale na spektakularne akcje na razie nie ma co liczyć, aczkolwiek, jak się uda parę pomysłów zrealizować, to może ów stan pełzający nie będzie zbyt długim, czego oczywista sobie i wszystkim dookoła życzymy Damy radę, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 03.09.2009 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 Jasne jak slońce i proste jak mysl Lenina - że dacie of kors Właśnie zieeeeeeeeeewam w Waszej intencji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts