barranki2 03.09.2009 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 Jesteś boooska (zaocznie - to oczywiście ten subtelny wyrzut) - nie wiem czy jeszcze ktoś ziewał w naszej intencji . To cudowne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 03.09.2009 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 Lepiej być boskim zaocznie , niz potworem naocznie Nie zważając na przytyczki przyjmuję komplement z dobrodziejstwem inwentarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 03.09.2009 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 Bo ty mądra baba budownicza jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 03.09.2009 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 łeeeee , ostatnio się czuje jak półmózg , zanim zaczęłam budowanie miałam może jakies zadatki , ale teraz ani du du Zmykam spatki zanim padnę na klawiaturę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 03.09.2009 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 benc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 03.09.2009 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 jak zobaczycie babe z enterem odcisniętym na czole to pewnikiem bede moi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 04.09.2009 13:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 No dobra, pan wiercący zakończył procedurę wiercenia dziur pod kolektory do PC i tym samym brudna robota w terenie została zakończona. Jeszcze tylko popodłącząć te metry niebieskich rurek, zrobić studzienkę zbiorczą, wypełnić glikolem i połowa roboty z PC gotowe. Ale do prawdziwego ciepełka jeszcze trooochę, trzeba ponegocjować cenowo i płatnościowo z naszym panem od hydrałuliki dostawę samej pompy. Ale za to z rozpędu pan wiercący zrobi nam obudowę z kręgów i podłączenie studni głębinowej do systemu, i na tym odcinku będzie finito. pozdrowienia weekendowe zasyłają barranki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.09.2009 23:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2009 Przypomnijcie mi Kochani, gdzie kupiliście te fajne lampy do łazienki w kształcie cylindra , bo mam sklerozę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.09.2009 23:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2009 Czy baranki barankowe nie chcialyby we wtorek siem spotkac ze starymi krakusami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 06.09.2009 05:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 06.09.2009 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 Doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 06.09.2009 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 Przypomnijcie mi Kochani, gdzie kupiliście te fajne lampy do łazienki w kształcie cylindra , bo mam sklerozę W platformie Nefciu. Tez je ciągle mam na uwadze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 06.09.2009 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 Przypomnijcie mi Kochani, gdzie kupiliście te fajne lampy do łazienki w kształcie cylindra , bo mam sklerozę W platformie Nefciu. Tez je ciągle mam na uwadze a i łoni chyba do kuchni je nabyli jesli to te same,a Ty chcesz je do chłopaków? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.09.2009 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 Przypomnijcie mi Kochani, gdzie kupiliście te fajne lampy do łazienki w kształcie cylindra , bo mam sklerozę W platformie Nefciu. Tez je ciągle mam na uwadze Dzięki Mycha - zajrzę dziś . A guzik- dzis zamknięte. nawet nie wiedziałam , że są koło mojej budowy na Odrowąża.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 06.09.2009 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 dobry wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 06.09.2009 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 Berek Dzieci Kochane czy możecie zdradzić ile Was kosztował metr ocieplenia ściany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.09.2009 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 piszesz o zewnętrznym ? Muszę pogrzebać- kwotę mam, ale ile to było metrów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 07.09.2009 08:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 Dzień doberek pasie, my płaciliśmy na gotowo ze wszystkim 110 zeta za metr - od styro do tynku z boniami i wszystkimi cudakami łącznie. Jak znam życie zawsze można taniej, ale jeśli uwzględnić fakt, że wystawiliśmy potem wykonawcy szóstkę, to wydaje mi się że mieściło się to w granicach przyzwoitości... Nefcia, platforma zamknięta w niedzielę? Zawsze była otwarta, bodaj do 18. Ciekawe... A nam na polu wyrosły niebieskie rurki. Pokażemy, jak tylko zrzucem zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.09.2009 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 Dawaj zdjątka wyrośniętych rurek To Ci dopiero ciekawostka przyrodnicza fiu, fiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 07.09.2009 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 Bry Barrankom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts