Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze, komentarze czyli Cafe pod Barrankami

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No dobra, pan wiercący zakończył procedurę wiercenia dziur pod kolektory do PC i tym samym brudna robota w terenie została zakończona. Jeszcze tylko popodłącząć te metry niebieskich rurek, zrobić studzienkę zbiorczą, wypełnić glikolem i połowa roboty z PC gotowe. Ale do prawdziwego ciepełka jeszcze trooochę, trzeba ponegocjować cenowo i płatnościowo z naszym panem od hydrałuliki dostawę samej pompy.

Ale za to z rozpędu pan wiercący zrobi nam obudowę z kręgów i podłączenie studni głębinowej do systemu, i na tym odcinku będzie finito.

pozdrowienia weekendowe zasyłają barranki :D

Przypomnijcie mi Kochani, gdzie kupiliście te fajne lampy do łazienki w kształcie cylindra , bo mam sklerozę :(

W platformie Nefciu. Tez je ciągle mam na uwadze :D

Dzięki Mycha - zajrzę dziś .

A guzik- dzis zamknięte. nawet nie wiedziałam , że są koło mojej budowy na Odrowąża..

Dzień doberek

pasie, my płaciliśmy na gotowo ze wszystkim 110 zeta za metr - od styro do tynku z boniami i wszystkimi cudakami łącznie. Jak znam życie zawsze można taniej, ale jeśli uwzględnić fakt, że wystawiliśmy potem wykonawcy szóstkę, to wydaje mi się że mieściło się to w granicach przyzwoitości...

Nefcia, platforma zamknięta w niedzielę? Zawsze była otwarta, bodaj do 18. Ciekawe...

A nam na polu wyrosły niebieskie rurki. Pokażemy, jak tylko zrzucem zdjęcia. :wink: