Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze, komentarze czyli Cafe pod Barrankami

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Łomatko. Fajnie że zaglądacie :D

Wiecie, że czasem tak jest, że człowieki dwa nie mają nawet siły żeby wejść na forum, nie mówiąc juź o tym, żeby coś napisać? To właśnie to był taki tydzień. Masakra. Pani barrankowa walczyła z dwoma takimi, co to nie wiadomo który bardziej chciał ją wpędzić mi do grobu, i dalej walczy, ale dziś przynajmniej z jednym skończy, ja miałem trzy dyżury do pierwszej w nocy, bo montowaliśmy gazetę na forum w Krynicy, i parę innych drobiazgów, i generalnie zniknęliśmy, bo nie dało się nie zniknąć, nic nie wiemy, o niczym nie słyszeliśmy, jeśli ktoś nas gdzieś zapraszał, a myśmy to zlekce sobie ważyli, to przepraszamy, i w ogóle mamy nadzieję że już będzie ciut lepiej, aczkolwiek właściciwie to nadajemy się na urlop, a jeszcze lepiej to na rehabilitacjem z seriom zabieguf na musg. Jedyne co nam się jeszcze udawało, to wydrapać z internetu kolejny odcinek hałsa, więc po nocy doczłapaliśmy głęboko w czwarty sezon :D

Savee, apropos dziuruf. U nas wiercili nieco pradawną, acz niezwykle skuteczną metodą, która nie wymagała dużo miejsca. Też się obawiałem, że jak przyjedzie jakaś zaje... wiertnica, jaka odwiedziła sąsiadów, to może mieć problemy - on działał kiedy jeszcze nie było ogrodzenia i można się było dostać ze wszech stron, my - już po. Ale pan przyjeżdżał dostawczym fordem, miał tą swoją składaną wieżyczkę, i generalnie zmieściłby się w mysiej dziurze (za przeproszeniem). Więc myślę, że dacie rade.

A schody? To przesąd. Rok z drabiną i dajemy radę, chociaż duchaty (dzięki!!!! :D ) podrzucił nam robocze schody rasi (dzięki!!!! :D) aczkolwiek w dwóch częściach :wink: Teraz je trzeba z powrotem połączyć, dociąć i w ten sposób standard lokalu wzrośnie znacząco...

Nefia, zajrzę jutro do naszej na Puławskiej i w razie co piszcznę. A jutro Pan Zdun przywozi Strasny Copuch i inne cuda do kominka... joops!

Dżizas, ale ellaborat :D

On je dopiero przywiezie i złoży :D. A montować zacznie pod koniec miesiąca, bo takie ma hramonogramy... Czyli debiut kominkowy z buzującym ogniem otwartym na palenisku, co to je już prawdziwy kowal wykuł był, gdzieś w połowie paździornika zapewne...

I tak poczekam :)

Połowa października brzmi jak dobry termin na debiut kominkowy, zaiste dobry...

My już po odwiertach. Było trochę strasznie, ale obyło się bez większych zniszczeń - a na dokładkę panowie odwiertowi zostawili u nas swoją ciężarówkę z maszynami odwiertowymi. I tak sobie stoi, lekko zakopana w błocku, i czeka podobno na moment, kiedy panowie odwiertowi dorwą jakąś koparkę, coby niby zakupać powstałe dziury. Ja tam dużo do zasypywania nie widzę, kilka łopat, ale może się nie znam. Więc tymczasowo dysponujemy profesjonalnym sprzętem do odwiertów, wypożyczać możemy na godziny, stawka do ustalenia :D

Witam szanownych państwa, co się w końcu z otchłani wyłonili :wink: 8)

Barranku kochany, szepnij tylko słówko, a stawimy się zwartą grupą babską i pokażemy tym draniom co nam panią Barrankową kcom wykończyć :evil:

buziaki zostawiam i nie znikajcie już tak więcej 8)

Witam szanownych państwa, co się w końcu z otchłani wyłonili :wink: 8)

Barranku kochany, szepnij tylko słówko, a stawimy się zwartą grupą babską i pokażemy tym draniom co nam panią Barrankową kcom wykończyć :evil:

buziaki zostawiam i nie znikajcie już tak więcej 8)

na taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak długo :wink: