dobroszka 15.09.2009 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 ooooo Barranki zmartwychstały Cud panie dzieju , najprawdziwszy Pozdrówcie ode mnie ulubionego Zduna Mój Copuch mam nadzieje nie jest straszny , za to jest już gotowy Kowal miał najpierw zrobić inne - pewnie między innymi wasz - a zaczął od mojego. Ale Mesje dopiero do mnie zawita w październiku . Welcome z powrotem Barranki obadwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 16.09.2009 18:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 No i Mesje przywiózł ogromniastego czopucha i ruszty. Aż się przedźwigałem jakeśmy go nieśli i w krzyżach rypie, ale nie za bardzo . Starość nie radość. I porzucił... Wróci na początku października... Dzieńbrywieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 16.09.2009 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 dobry dobry, a coście w koncu wymyslili z tym kominkiem oprócz jego otwarcia cio? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 16.09.2009 19:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 Nooo, że będzie i będzie przygotowany do najcięższej zabudowy, aleśmy się z Mesje dorozumieli, że będzie ona czyniona w roku pszyszłym, gdysz w tem przestaliśmy dysponować pieniondzem. Taki lajf. Więc zyskaliśmy czas na myślenie, czym się go ogaci, a palić już będzie można Mysza, a ile to coś co dasz na podjazd kosztuje i kto ci to robi? Bo może byśmy sobie jednak trochę obejście uporzadkowali i właśnie takie cuś tymczasowe nam pełza po łbiu - krawęzniki granitowe tworzace docelowy obrys i w to właśnie jakiś grys czy inna mielonka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 16.09.2009 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 Nooo, że będzie i będzie przygotowany do najcięższej zabudowy, aleśmy się z Mesje dorozumieli, że będzie ona czyniona w roku pszyszłym, gdysz w tem przestaliśmy dysponować pieniondzem. Taki lajf. Więc zyskaliśmy czas na myślenie, czym się go ogaci, a palić już będzie można Mysza, a ile to coś co dasz na podjazd kosztuje i kto ci to robi? Bo może byśmy sobie jednak trochę obejście uporzadkowali i właśnie takie cuś tymczasowe nam pełza po łbiu - krawęzniki granitowe tworzace docelowy obrys i w to właśnie jakiś grys czy inna mielonka. ha, koło 3-4 tysie taki grys na 150 metrów kwadratowych podjazdu. Ino sciezke do chałpy sobie wykostkuje. a widzialam jeszcze takie rozwiazania z grysem zalanym żywicą epoksydową i to wydaje się byc fajne docelowo, ale mało informacji na ten temat. Musze gdzies zwęszyc dokładnie temat. Ja tez sie cały czas zastanawiam czy mi sie pali z obudową kominka w tym roku i coraz bardziej dochodze do wniosku, ze on moze byc na koniec pozostawiony jak juz bedzie wiadomo co mi pasować będzie. a palic to ja juz długo pale w nim. no, a widzieli zdjecia mojego kominka? som dzis wklejone w komentarzach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 16.09.2009 19:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 widzieli zdjęcia, widzieli... Stoi, szczerzy się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 16.09.2009 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 widzieli zdjęcia, widzieli... Stoi, szczerzy się pysk mu nawet ostatnio umyłam bo sie zafajdał i nic na slipia nie widzial, cpun jeden na sosence se miał ochote pojeździc, to mu pozwoliłam, jego wybór w koncu duży jest no nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 16.09.2009 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 widzieli zdjęcia, widzieli... Stoi, szczerzy się pysk mu nawet ostatnio umyłam bo sie zafajdał i nic na slipia nie widzial, cpun jeden na sosence se miał ochote pojeździc, to mu pozwoliłam, jego wybór w koncu duży jest no nie? Raczej długi, z jamników chiba... A nasz czopuch na razie cały zafioliowany i chyba jeszcze się trochę boi... Troszkę szeleści... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 16.09.2009 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 widzieli zdjęcia, widzieli... Stoi, szczerzy się pysk mu nawet ostatnio umyłam bo sie zafajdał i nic na slipia nie widzial, cpun jeden na sosence se miał ochote pojeździc, to mu pozwoliłam, jego wybór w koncu duży jest no nie? Raczej długi, z jamników chiba... A nasz czopuch na razie cały zafioliowany i chyba jeszcze się trochę boi... Troszkę szeleści... pokazcie mu może jakąś szczapkę to się moze przełamie. Moj jamniczek wpiernicza takie kosteczki w całości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 16.09.2009 20:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 widzieli zdjęcia, widzieli... Stoi, szczerzy się pysk mu nawet ostatnio umyłam bo sie zafajdał i nic na slipia nie widzial, cpun jeden na sosence se miał ochote pojeździc, to mu pozwoliłam, jego wybór w koncu duży jest no nie? Raczej długi, z jamników chiba... A nasz czopuch na razie cały zafioliowany i chyba jeszcze się trochę boi... Troszkę szeleści... pokazcie mu może jakąś szczapkę to się moze przełamie. Moj jamniczek wpiernicza takie kosteczki w całości A sprzątasz po swoim jamniczku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 16.09.2009 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 Ślad przyszłam zostawić I teraz już wiem, że to był poważny błąd.. nie zaglądać tutaj wcześniej Domek mnie powalił, na serio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 17.09.2009 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 widzieli zdjęcia, widzieli... Stoi, szczerzy się pysk mu nawet ostatnio umyłam bo sie zafajdał i nic na slipia nie widzial, cpun jeden na sosence se miał ochote pojeździc, to mu pozwoliłam, jego wybór w koncu duży jest no nie? Raczej długi, z jamników chiba... A nasz czopuch na razie cały zafioliowany i chyba jeszcze się trochę boi... Troszkę szeleści... pokazcie mu może jakąś szczapkę to się moze przełamie. Moj jamniczek wpiernicza takie kosteczki w całości A sprzątasz po swoim jamniczku? no sprzatam,sprzatam duzo je to duze q-py robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 17.09.2009 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Witam! Przyszlam zobaczyc te lampy co to w platformie byli ale wyszli, gdzie moge je dojrzec?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 17.09.2009 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 też się witam z BArrankami i całą ferajną mimo, że pogoda paskudna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 17.09.2009 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Barranki drogie i ja się grzecznie przywitam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 17.09.2009 08:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Hej Nelli, dzięki i zapraszamy, cześć markotko lampa trafiła do nas do kotłowni i okazało się, że jest to lampa, którą upatrzyła sobie też nefcia, tyle że w wersji czeguś droższej. A w Platformie kosztowała coś koło 30 złotych i wyglądała tak: http://www.barranki.com/slides/MMPi%20506.jpg dzień dobry wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 17.09.2009 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Lampa super tez mi sie podobuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 17.09.2009 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 dziendobry bałdso:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.09.2009 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Barankuff na liscie nie widze nadal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 17.09.2009 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 ja chcialam taką lampe pod podbitke w jedno miejsce na taras Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts