dandi3 17.09.2009 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 ostatni wpis z dziennika jest z 18 lipca. Jutro inauguruję dwa miesiące. dzień dobry baranki, dzień dobry barrankowa teściowo, dzień dobry barrankowi ludzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 17.09.2009 13:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 ostatni wpis z dziennika jest z 18 lipca. Jutro inauguruję dwa miesiące. dzień dobry baranki, dzień dobry barrankowa teściowo, dzień dobry barrankowi ludzie Wiesz, panie d. (ukłony dla ciebie, złociutkiej, całego przychówku, konia, który przechodzi za płotem i innych, nie wymienionych anomimowych twoich sympatyków i wielbicieli, a takoż mozaiki tłuczonej w sieni, murku w kuchni, elewacji kładzionej przez krewnych królika itp [to dowód bycia w miarę na bieżąco]). Niektórzy to mają biurową robotę, a to oznacza kończenie pracy o godzinie, dajmy na to, 17, ba, nawet 18 i wtedy można mówić o jakiejś pozostałej części dnia, którą można przeznaczyć na wiele różnych, interesujących czynności, na przykład pisanie dziennika. Jeśli zaś niestety z arbaita wraca się najwcześniej w okolicach 20, 21 a czasem nawet później , to jedyne, na co się ma ochotę, to zapowziąć w swe łapki panią barrankową, zanurzyć dziup w winie/piwie i ledwo dychnąć. A nie zajmować się twórczością wymagającą umysłu w formie błyskotliwej, w której między synapsami przeskakują iskry weny i literackiego talentu. Jak śpiewała znana polska szansonistka "Nie liczę godzin ni lat". A ty taki buchalter, pożal się boże. Będzie, jak będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 17.09.2009 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Piękne Panie, Panowie , lejdis end dżentelmen, specjalnie dla barranka i jego cudownej partnerki znana polska szansonistka Endżi Rybiński: http://emoty.blox.pl/resource/clapping.gifhttp://emoty.blox.pl/resource/clapping.gifhttp://emoty.blox.pl/resource/clapping.gifhttp://emoty.blox.pl/resource/clapping.gifhttp://emoty.blox.pl/resource/clapping.gif tra la la la laaaa Potem dalej leci tak: ukłony dla ciebie, złociutkiej, całego przychówku, konia, który przechodzi za płotem i innych, nie wymienionych anomimowych twoich sympatyków i wielbicieli, a takoż mozaiki tłuczonej w sieni, murku w kuchni, elewacji kładzionej przez krewnych królika itp [to dowód bycia w miarę na bieżąco]). To może zostać - uwielbiam dyskretnie dozowany afekt, zakrapiany nieco taką niby nonszalancją chociaż i tak każdy wie o co kaman. ale dalej jest o trudach życia, no dobra, też niech zostanie to chociaż będzie można empatią powymachiwać: Niektórzy to mają biurową robotę, a to oznacza kończenie pracy o godzinie, dajmy na to, 17, ba, nawet 18 i wtedy można mówić o jakiejś pozostałej części dnia, którą można przeznaczyć na wiele różnych, interesujących czynności wymachuję: cóz, wygląda na to, że nierzadko brakuje Ci dnia, żeby robic to co naprawdę lubisz i w czym jesteś dobry. mhm, aha, no no, pracując w trybie nienormowanym niełatwo jest znaleźć minutę na swoje pasje (po resztę temu podobnych określeń odsyłam do dzieł Adele Faber i Elaine Mazlish) A nie zajmować się twórczością wymagającą umysłu w formie błyskotliwej, w której między synapsami przeskakują iskry weny i literackiego talentu. powyższa wypowiedź jest dla mnie zupełnie niezrozumiała. Ale mam gogle i wpisałem sobie to trudne słowo. Wyszło mi, że jak barankowi zaskakuje wena to wygląda to mniej więcej tak: http://img233.imageshack.us/img233/2787/synapsa.jpg a na koniec było tak: A ty taki buchalter, pożal się boże. Będzie, jak będzie. i tu opadła mi szczena a mnie naprawdę rzadko szczena opada więc zapytaję grzecznie: że ekskjuzmi łot? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.09.2009 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Czego nie rozumiesz dandi? Moze Ci pomoge. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 17.09.2009 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Ja przyszłam się tylko KRÓTKO przywitać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika.Sz-a 17.09.2009 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 witam. przyszłam tu z grupy warszawksiej.. skuszona oferowanymi tam namiarami na projektantke ogrod i grzecznie zapytuję.. mozna prosic o namiary.. ? pozdrawiam Monika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 17.09.2009 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 to Barranki maja juz kogoś do ogrodu?ooooo, a nic nie mówią. a ja nie byłam juz dawno na grupie warszawskiej. Własnie, gdzie ona sie podziała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika.Sz-a 17.09.2009 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 no właśnie mignęli jakoś 2 dni temu,.. wspomnieli o projektantce.. i czekam.. czekam.. zima za pasem, ogrodu długo jeszcze nie bede miałą bo budowa w toku to bym chciaż na projekt popatrzyła a coś wspominali, że zadowoleni są.. zresztą skocz na warszawską i sama sprawdz jak apetytu narobili wpisałam prośbe na g.warszawksiej.. a że nie mogę się doczekać, to i tu też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 17.09.2009 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 no właśnie mignęli jakoś 2 dni temu,.. wspomnieli o projektantce.. i czekam.. czekam.. zima za pasem, ogrodu długo jeszcze nie bede miałą bo budowa w toku to bym chciaż na projekt popatrzyła a coś wspominali, że zadowoleni są.. zresztą skocz na warszawską i sama sprawdz jak apetytu narobili wpisałam prośbe na g.warszawksiej.. a że nie mogę się doczekać, to i tu też Monika a jestes pewna ze to barranki mieli tą projektantke, bo to ostatnio ja chodze i siem wychwalam. Moze co nie doczytałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika.Sz-a 17.09.2009 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 no właśnje widzę że napisałaś na warszawksiej- to dziel sie namiarami, opowiadaj, czy jesteś zadowolona i w ogóle się chwal zbiłaś mnie z tropu.. ale spr na warszawskiej- wtorek, 15 września, tuz pod postem Anielicy barranki2 zacytowlai moje pytanie o projekt ogrodu, i wspomnieli (jeden z barranków ) że maja projektantkę i że byli zadowoleni.. no to poluję na ten namiar. ja też cytuję ich post- 2 posty nad Twoim sprzed kilku minut. ale chętnie też Ciebie poproszę! a jesli jeszcze dusponujesz jakimis zdjęciami ogrodu to już byłoby super:) pozdrawiam Monika p.s. sie zestresowałam ,że aż taką bym była gapą - a to możliwe bo dzis koparka plantowała ziemię a ja przez 6 godz grabiłam , zbierałam kamienie.. ledwo siedze, ledwo widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 17.09.2009 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 no właśnje widzę że napisałaś na warszawksiej- to dziel sie namiarami, opowiadaj, czy jesteś zadowolona i w ogóle się chwal zbiłaś mnie z tropu.. ale spr na warszawskiej- wtorek, 15 września, tuz pod postem Anielicy barranki2 zacytowlai moje pytanie o projekt ogrodu, i wspomnieli (jeden z barranków ) że maja projektantkę i że byli zadowoleni.. no to poluję na ten namiar. ale chętnie też Ciebie poproszę! a jesli jeszcze dusponujesz jakimis zdjęciami ogrodu to już byłoby super:) pozdrawiam Monika juz widzialam ze napisali faktycznie. Moja Pani rysuje na papierze. W poniedzialek dostane ostateczny projekt z naniesionymi kolorkami. Pani robi notatki na spotkaniu, a potem wyłuszcza wszystkie twoje pragnienia. Dodatkowo jest bardzo miła i naprawde słucha, a mnie zadowolic łatwo nie jest Moge Ci podesłac namiary.nie ma sprawy, a w dzienniku bodajże mam szkic projektu swojego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika.Sz-a 17.09.2009 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 haha.. dzięki- juz się wystraszylam że nagabuję nie tą osobę i domagam się namiarów juz zaglądałam do dziennika i widziałąm że u Ciebie jeszcze wykopki, więc zdjęc z realizacji nie będzie świetne zdjęcie działki ze śladami koparki- mąz w pracy a ja sama walczyłam z grabiami cały dzien.. zawołałam męża, pokazałam, a w sobotę zmuszę do podziwiania mojej pracy dzięki za namiary, jutro dzwonię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 17.09.2009 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 haha.. dzięki- juz się wystraszylam że nagabuję nie tą osobę i domagam się namiarów juz zaglądałam do dziennika i widziałąm że u Ciebie jeszcze wykopki, więc zdjęc z realizacji nie będzie świetne zdjęcie działki ze śladami koparki- mąz w pracy a ja sama walczyłam z grabiami cały dzien.. zawołałam męża, pokazałam, a w sobotę zmuszę do podziwiania mojej pracy dzięki za namiary, jutro dzwonię. nie ma sprawy, dobrym wykonawcom nalezy jakby nie było pomagac i koleżankom forumowym teeez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 18.09.2009 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 dzieńdoberek ja też chce projekt ogrodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 18.09.2009 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 dzieńdoberek ludzie, świat się kończy, efilo dzieńdoberkuje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 18.09.2009 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Dobry Dzień bo weekendowy i słonecznego zyczę wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 18.09.2009 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 heloł, heloł Barranki !!! weekend !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 18.09.2009 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Barrankowo witankowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 18.09.2009 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 dzieńdoberek ludzie, świat się kończy, efilo dzieńdoberkuje! ja nigdy nie miałam z tym problemów. są po prostu komentarze w których uważam że to nic strasznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 18.09.2009 14:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Monika.Sz-a, wyleciało mi, poproszę panią barrankową, żeby wysłała namiary do ciebie, zresztą też możemy zeskanować projekty, a co... Aczkolwiek nasze niebieskie rurki nie są ich elementem, wyrosły z innej parafii Takie jakieś zakręcone chwile i się zapomina, trudno, trzeba przypominać Zawsze można porównać oferty. Efi, jesteś wielka! Teraz wiem, dlaczego dandi od rana zaczął mnie atakować smsami, i kąśliwie o dzieńdoberkach się wypowiadał (jakby to było coś noweg, ale w sms?) - strasznie był jakiś taki, rzekłbym, pobudzony? Hmmmm. Dlatego specjalnie dla niego, piosenka: http://www.youtube.com/watch?v=yDWFjPNYOeY Dandi, może to po prostu koniec młodości? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts