barranki2 18.09.2009 14:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 I wielkie dzień dobry wszystkim (i dandiemu też, choć go to strasznie irytuje jak sądzę) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 18.09.2009 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 to ja też się przyłączam dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 19.09.2009 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 psychole. zrobiłem kawę, właczyłem komuter i postanowiłem poczytac wiadomości ze świata i wiecie czym spoliczkowano mnie z samego rana??? faktem, że odbity właśnie Amerykanom przez Kanadyjczyków i Rosjan niemiecki Opel ma być kołem ratunkowym dla znajdującego się w katastrofalnym stanie rosyjskiego przemysłu motoryzacyjnego. wstrząsające No topsz. usatysfakcjonowany niusowo oddalam się sprzatac gabinet. Miłej soboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.09.2009 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 Hejka baranki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 21.09.2009 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 withanko we poniedielnik loozie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 21.09.2009 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 dzien dobry w ten straszny poniedzialek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 21.09.2009 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 ... dzień dobry a co w nim takiego strasznego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 21.09.2009 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 generalnie strasznie zmęczona jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 21.09.2009 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 dzień dobry poniedziałkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 21.09.2009 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 To jak wszyscy tak krótko to ja też.Dobry wieczór! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 21.09.2009 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 Przyszłam na widzenie , a barranków znowu niet Czyżby izolatka jakaś sie trafiła? Buziole zostawiam i żeby sie nie wyalienować z rozentuzjazmowanego tłumu dodam,ze tez jestem zmęczona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 22.09.2009 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 Baranku, pamiętasz nasze literackie rozważania u mnie ostatnio? Irma przyniosła wiersz swego znajomego, który twórczość ubrał w ramę tomu i wydał. Nie mogłem, po prostu nie mogłem zachowac tego tylko dla siebie i dzielę się jak ostatnią kruszyną chleba. ach, jak ja uwielbiam twoje esemesyi jak je pozeram - dziko i na prędcejakie z nich układam pożywne notesy,jak ich potrzebuję ciągle mocniej, więcej... One mnie niebiańsko budzą z otępieniaczyniąc wypocz etym mój wzrok przemęczony;a są jakbym...skarby znajdował w kieszeniachalbo do Paryża leciał z Barcelony... JAk ja ich wyglądam... Ile razy czytam(!)Jak się w nie odziewam mózgiem roześmianymJak się z każdą z liter po kolei witamJak ich głos uroczo jest we mnie nagrany... Jak ja do nich wracam (w nocy lub o świcie)jak szcery pasjonat albo nastolatekpatrząc tak naiwnie, ze aż znakomicie-jakbym wczesną wiosną w sadzie widział kwiatek... miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 22.09.2009 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 dzień dobry zostawiam Dandi, niezły wierszyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 22.09.2009 10:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 Dandi, ja jako polonista porządnie się przygotuję i spróbujemy przeprowadzić analizę owego utforu, starając się nie wnikać w ortografy, bo to może być świadomy zabieg (operacja?) literacki... Dzień dobry. Znacie te schody? http://www.barranki.com/slides/schodki%201.jpg http://www.barranki.com/slides/schodki.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 22.09.2009 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 znamy - Raśka ma podobne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 22.09.2009 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 Dandi, ja jako polonista porządnie się przygotuję i spróbujemy przeprowadzić analizę owego utforu, starając się nie wnikać w ortografy, bo to może być świadomy zabieg (operacja?) literacki... apropos ortografów, to literówki są zrobione przez moi, bo jam Ci to przepisywała z tomiku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda i Michał 22.09.2009 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 znamy - Raśka ma podobne miała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 22.09.2009 11:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 Dandi, ja jako polonista porządnie się przygotuję i spróbujemy przeprowadzić analizę owego utforu, starając się nie wnikać w ortografy, bo to może być świadomy zabieg (operacja?) literacki... apropos ortografów, to literówki są zrobione przez moi, bo jam Ci to przepisywała z tomiku A szkoda Bo byłby to ciekawy wkład w literaturę. Ale i bez tego utwór się broni, ostrzeliwując się ze słów ślicznie ze sobą powiązanych... To BYŁY schody raśki. Rasiula, Duchaty i ska - dzięnks, widzicie, stoją! I zapewne postoją... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 22.09.2009 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 Noooo, schody wyglądają równie dostojnie jak u Rasi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 22.09.2009 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 taaa. i nawet na pierwszy rzut oka można pomylić ten Wasz domek z Rasinym... bo drzwi podschodowe tez macie czeeeeeee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts