lidszu 23.09.2009 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 berek A ja będę mieć 2,90 na dole - obniżyłam parter o 10 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 23.09.2009 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 a ja będę mieć 2,65. obniżyłam parter o 35 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 23.09.2009 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 U mnie parter 2,70 bo nie lubię jak jest tak wysoko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 23.09.2009 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 ach, jak ja uwielbiam Baranków zmagania przyznajcie mi rację, kłamstwem tu nie grzeszcieProściej jednak gołym pobiec do Poznania, Niż Barranka skłonić by coś skrobnął wreszcie... Ach jak mnie niebiańsko budzi z otępienia czyniąc wypoczętym mój wzrok przemęczony; Historia szaleństwa pisana w podziemiachGdzie nawłoć tak szumi jak gdzie indziej klony… Barranek nadęty, chmurny i okrutnyOczekiwać każe prozy swej poważnejWięc przywdzieję snadnie mój habit pokutnyRezygnując skromnie z postawy odważnej I wyglądać rządam i sto razy czytaćI odziewać będę mózgiem roześmianym (??? what the fuck???)I puszyć się pragnę, rozdymać i zgrzytaćJak pejzaż po brzegi nawłocią wypchany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 23.09.2009 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Nooooo Gratulacje! Możesz wydawać tomik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 23.09.2009 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 23.09.2009 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Barranek nadęty, chmurny i okrutny Wcale, że nieee Hi hi Dobre Dandi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 23.09.2009 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 23.09.2009 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Dandi, ty nasz poeto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 23.09.2009 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Dandi, ty nasz poeto będę dziada dźgał paszkwilami dopóki nie wróci do dziennika leń jeden. A własnie. Może kto by mnie poparł. Wam nie brakuje odcinków w dzienniku? Zawsze tylko ja się o one awanturuję a potem w łeb od teściowej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 23.09.2009 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Dandi, ty nasz poeto będę dziada dźgał paszkwilami dopóki nie wróci do dziennika leń jeden. A własnie. Może kto by mnie poparł. Wam nie brakuje odcinków w dzienniku? Zawsze tylko ja się o one awanturuję a potem w łeb od teściowej! No dobra, ja Cie popieram, niech strace. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 24.09.2009 05:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 ja Cie popieram Małgoś moja, płaczko moja, Wspólne nasze łzy! U jednego tęsknot zdroja Stoim. ja i ty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 24.09.2009 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 też popieram, za dziennikiem tęsknię, nawet dziś jeden Barranek mi się śnił a, że nie budujom to czas majom na pisanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 24.09.2009 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 DAndi, ja popierambardzo barkuje mi barrankowego pisania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 24.09.2009 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 DAndi, ja popieram bardzo barkuje mi barrankowego pisania kiedyś to samo czule szeptałaś mi do ucha na temat mego dziennika... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 24.09.2009 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 ale teraz już skończyłeś budowę, to nie masz już o czym pisać.... n'est-ce pas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 24.09.2009 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Dandi, ja cię popieram !!!!! Barranki, proszę się nie opitalać, tylko dziennik uzupełnić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 24.09.2009 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 chodźcie im wtłuczemy dla przykładu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 24.09.2009 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 ... Dandi toż to podżeganie.... cza to jakoś inaczej załatwić.... ciszej a z tym samym skutkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 24.09.2009 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 ... Dandi toż to podżeganie.... cza to jakoś inaczej załatwić.... ciszej a z tym samym skutkiem dobra, to ja im nasikam do butów. kto ma jeszcze inne pomysły można się zapisywać: póki co do wzięcia są: - straszenie głuchymi telefonami - straszenie telefonami z pogróżkami przy czym grozić należy symulując wiarygodnie białoruski akcent - szantaż emocjonalny - szantaż tradycyjny - publikacja zdjęć okrutników w internecie po uprzednim obrobiniu ich w photoshopie (tu istnieje dowolność wybopru środków mających na celu podkolorowanie zdjęcia) - oficjalne skargi do szefostwa na zawodową twórczość baranka z rządaniem poszanowania godności człowieka, nawet jeśli twórczość aktualnie zasadza się wokół tematu koncernów samochodowych ( a się zasadza) - zrobienie barrankowi awantury w środku stolicy (w tej roli chętnie któraś z Pań) w typie: ZABRAŁEŚ MI NAJLEPSZE LATA MEGO ŻYCIA BYDLAKU!!! Warunek: w pobliżu musi się znajdować co najmniej dwadzieścia osób a awantura musi zakończyć się strzałem w twarz z liścia. reszte pomysłów proszę dopisać osobiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts