barranki2 24.09.2009 11:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 No więc bardzo mi się podoba ta lista. Świadczy o inteligencji i tolerancji. Dla jasności - dandi zaczął już uprawiać nękactwo smsowe, ale na razie delikatnie. No cóż, z ciekawością czekamy na eskalację... I dziś nie samochodami... Małgoś dedykuję końcówkę dzisiejszego mego autorskiego przeglądu prasy (jesoo, jaki beznadziejny, niezawoalowany marketing zbliżający się do przechwalnictwa) na internetowych łamach mojego ciemiężyciela . A tak z innej beczki. To, że moja osobista mać nie rozumie, co my właściwie robimy, że nie mamy czasu, a ja zwłaszcza, to jeszczejestem w stanie pojąć. Ale takie zbiorowe niezrozumienie faktu niemaniaczasubonieiniewiemkiedysiępojawi, co ma związek także z twórczością, a fakt znaczącego ograniczenia tempa budowy nie ma ów fakt wpływu, to jest ciemiężenie i mobbing. Gosiek, do spowiedzi - kto się śnił i po co i co czynił i w czyjej sprawie? pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 24.09.2009 11:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 A my mamy na parterze 3,00, a na górze 2,85. Podnieśliśmy o 15 cm... To tak w związku z poprzednimi kwestiami. A, dandi, i miejscami rytm ci się wali, wiesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 24.09.2009 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 A, dandi, i miejscami rytm ci się wali, wiesz? jesteś strasznie, strasznie głupi. Jak przeczytasz to wystukując każdą sylabę otwartymi dłońmi w kolana, wszystko będzie OK. Dla jasności - dandi zaczął już uprawiać nękactwo smsowe nigdy, przenigdy więcej nie napiszę do Ciebie smsa - z każdą wiadomością lecisz na forum i wychodzę na psychopatę!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 24.09.2009 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Małgoś dedykuję końcówkę dzisiejszego mego autorskiego przeglądu prasy Czekaaaaaaaaaaam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 24.09.2009 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 ... Dandi toż to podżeganie.... cza to jakoś inaczej załatwić.... ciszej a z tym samym skutkiem dobra, to ja im nasikam do butów. kto ma jeszcze inne pomysły można się zapisywać: póki co do wzięcia są: - straszenie głuchymi telefonami - straszenie telefonami z pogróżkami przy czym grozić należy symulując wiarygodnie białoruski akcent - szantaż emocjonalny - szantaż tradycyjny - publikacja zdjęć okrutników w internecie po uprzednim obrobiniu ich w photoshopie (tu istnieje dowolność wybopru środków mających na celu podkolorowanie zdjęcia) - oficjalne skargi do szefostwa na zawodową twórczość baranka z rządaniem poszanowania godności człowieka, nawet jeśli twórczość aktualnie zasadza się wokół tematu koncernów samochodowych ( a się zasadza) - zrobienie barrankowi awantury w środku stolicy (w tej roli chętnie któraś z Pań) w typie: ZABRAŁEŚ MI NAJLEPSZE LATA MEGO ŻYCIA BYDLAKU!!! Warunek: w pobliżu musi się znajdować co najmniej dwadzieścia osób a awantura musi zakończyć się strzałem w twarz z liścia. reszte pomysłów proszę dopisać osobiście A feeeeee , już drugi raz widzę u Ciebie to same byczydło. Żądamy drogi Dandi , żądamy. Niech Twa pieśń nad poziomy wylata , ale nie nad ortografię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 24.09.2009 11:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 A, dandi, i miejscami rytm ci się wali, wiesz? jesteś strasznie, strasznie głupi. Jak przeczytasz to wystukując każdą sylabę otwartymi dłońmi w kolana, wszystko będzie OK. Sam postukaj. To koi nerwy. Dla jasności - dandi zaczął już uprawiać nękactwo smsowe nigdy, przenigdy więcej nie napiszę do Ciebie smsa - z każdą wiadomością lecisz na forum i wychodzę na psychopatę!!! Przeca nie napisałem, co było we środku Pisz, chłopie, pisz, palec ci się rozwinie A poza tym już się po dobrosi powtarzać nie będę. Zrobiła to łelegancko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 24.09.2009 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 i ja się mienię filologiem. Na szczęście w moim profilu można poczytac co o swoim wykształceniu myślę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 24.09.2009 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 a rządamy nie poprawię za karę dla siebie. Niech mi będzie wstyd i niech na mnie plwają! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 24.09.2009 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 eeeee , nie ma co się umartwiać , obiecaj poprawę , obejrzyj na dobranoc 10 odcinków Miodka i rozgrzeszymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 24.09.2009 13:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Rzecz o żądnym Dandim (co nie miał słownika) Zrzędzący Dandi nowych żądał treści Których w dzienniku barrankowym szukał Żądze go żarły, targały boleści, Miewał też kolki, a w głowie czuł upał Niczym buchalter wyliczał miesiące Dni i godziny, sekundy, minuty Gdy autor milczał. I snuł niekończące plany, jak przerwać ten stan wielkiej smuty Ja mu pokaże, już ja coś z nim zrobię burczał o świcie, w południe i nocą Zębami zgrzytał księżycowym nowiem Podlaskich czarów upajał się mocą Te jednak czezły w materii oporze I na barranka nie działały wcale Dandi by nawet rzucił się przez morze By się dowiedzieć, co tam było dalej Czemuż nie pisze – zżymał się co rano Coś tam ukrywa, prawdą dzielić nie chce Podły barranek, co mu w żłoby dano Talentu nieco, którym ludzi łechce Ale oszczędnie, tak jak ludzie młodzi Chuć rozbudzając, droczą się co ranka. Wszak tak nie można! Toż to nie uchodzi! Czas na hołobli uwiązać barranka! Czemuż ten Dandi taki słów spragniony Czemuż w nim taka drzemie desperacja Może w tych słowach on niedouczony? Może to jakaś przemyślana akcja? Może studiować chce słowopisanie I wciąż mu mistrza brakuje do sztuki? Dobrze więc Dandi, lecz weź na wstrzymanie Od ortografii rozpocznij nauki Gdy się rozeznasz w tych wszystkich kropeczkach Nad literkami stawianych właściwie Wtedy barranek, leniwy literat Odcinki nowe wstawi miłościwie... (Dandi, w ostatniej zwrotce rym jest tak celowo uprzedzam, żebyś nie paszczał) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 24.09.2009 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 wiecie co? Ja się normalnie w was zakocham :)Tylko nie wiem w którym bardziej, czy w baranim literacie, czy w tym dysortografie podlaskim... proszę o jeszcze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 24.09.2009 13:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Irma, masz boską sygnaturkę w tej odsłonie. Poprzednia też była znakomita. Kłaniam się nisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 24.09.2009 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 jakarz poezja, jakierz pżeżutnie... idę w śfiat szukać muzy by sczekaczo zripostować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 24.09.2009 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 no i po jakąż cholere ja tu zajrzałam? żeby się dowiedzieć o degradacji? barranku wierszoklectwo z wyższej półki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 24.09.2009 14:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 jakarz poezja, jakierz pżeżutnie... idę w śfiat szukać muzy by sczekaczo zripostować. Daj, daj, daj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 24.09.2009 14:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 no i po jakąż cholere ja tu zajrzałam? żeby się dowiedzieć o degradacji? Efilku, co cię zdegradowało? Ekhm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 24.09.2009 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Irma, masz boską sygnaturkę w tej odsłonie. Poprzednia też była znakomita. Kłaniam się nisko bo ja oprócz was chłopaki, kocham też wielką miłościa Pratchetta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 24.09.2009 14:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Irma, masz boską sygnaturkę w tej odsłonie. Poprzednia też była znakomita. Kłaniam się nisko bo ja oprócz was chłopaki, kocham też wielką miłościa Pratchetta Ja teszsz Aczkolwiek nie nadążam za nim... Aczkolwiek są i inne śliczności, jak na przykład cytat z Kazika, który mnie zachwycił ostatnio: "Nie mam nic a nawet nica nie mam już"... Jakież prawdziwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 24.09.2009 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Ales to splycil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 24.09.2009 15:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Nie, wyjąłem tylko z kontekstu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts