efilo 24.09.2009 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Sprowadziles nica do kasy. Czyzbym sie mylila? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 24.09.2009 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 a ja chce odpisać wierszykiem ale sie nie da bo wyskakuje błąd - baranek pokombinował - nie ma dwóch zdań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 24.09.2009 15:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Sprowadziles nica do kasy. Czyzbym sie mylila? No dobraaa, akurat w tym przypadku naciągnąłem rzeczywistość literacką do brutalnych faktów. Ale generalnie podoba mi się ta fraza. Wiesz, to beret włóż! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 24.09.2009 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Baranek przechera miast za pióro chwycićI rzucić się w pracy rzetelnej odmętyZ wypiekami bazgrać zaczął wierszowanieSzczęśliwy pomysłem i wielce przejęty. Że Dandi, że cośtam, że błędów bez likuŻe żąda, że łaknie aż go głowa parzy Lecz nie wiesz mój drogi z Mazowsza SłowikuCo się tutaj jeszcze ciekawego zdarzy Już Irma przed ekran chipsy sobie wleczeCzekając co chłopy wesołe napiszą I Lidszu tez czeka aż ją wszystko pieczeI wszyscy wokoło aż z przejęcia dyszą A jam tylko głosem powszechnym przemówiłAktywność artysty sprowokować chciałemBy Cię tłum wciąż kochał, tulił i hołubiłWypięknioną duszą, umysłem i Ciałem Chciałem mistrzu drogi być przemówić raczyłByś słów potok wylał tutaj, w cyber- bycieTyś to wszystko jednak srodze przeinaczyłMieszając złośliwie w poezji korycie Kropeczek, kreseczek jakichś uczyć pragnieszGłupiego Dandiego – tego filologaA on prosty chłopak i co łatwo zgadnieszjest mądry tak strasznie jak stołowa noga Tyś w oręż solidną słów złotych bogatymJa kartofel zgniły – ten z podlaskiej ziemiDzierżę jako oręż przed Tobą pyskatymŚciskając go mocno ręcami silnemi I Cię pacnę wreszcie w czachę tym ziemniakiemWyciągając wartko z lenistwa odmętówByś nad żłobem stanął wesoły, okrakiemI pisać już zaczął bez głupich wykrętów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 24.09.2009 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 sie rozgościłam w takim jednym wewątku,myśląć ,że się u Cię panoszę (znaczy, że się wreszcie wstrzeliłam ) a tu Twoje pretensyje i obrazy wskazały mi drogę, którą kroczyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 24.09.2009 17:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 sie rozgościłam w takim jednym wewątku,myśląć ,że się u Cię panoszę (znaczy, że się wreszcie wstrzeliłam ) a tu Twoje pretensyje i obrazy wskazały mi drogę, którą kroczyłam Uhu Dandi, tesz cię kocham! Musisz chwilę poczekać, gazetę kończę. Ale wieczorem, ach, wieczorem, już ja ci się do d... dobiorę, dobiorę... Albo nie? Któż to wie, któż to wie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 24.09.2009 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Dandi, kochaneczku i ty mnie w swoje bezeceństwa wciągasz ? chyba muszę tu mojego męża przyprowadzić, to będzie sobie z wami wierszował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 24.09.2009 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Też kiedyś za młodu pisałam , ale czy jest ktoś , ktoś nie wierszował LIdzia, dawaj męża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 24.09.2009 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Tylko zeby taki jeden sie tu nie przyplatal za chwile. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 24.09.2009 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 tfu,tfu wypluj te słowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 24.09.2009 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Też kiedyś za młodu pisałam , ale czy jest ktoś , ktoś nie wierszował LIdzia, dawaj męża ja nie wierszowałam, kompletne antytalencie jestem w tej materii mąż jeszcze w robocie i wróci dzisiaj późno, ale nie martwcie się zawita tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 24.09.2009 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Barranku kończże tą gazetę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 24.09.2009 22:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 No bo my pojechaliśmy na wieś zaskoczyć urodzinowo sąsiada... I teraz, sami rozumiecie, moduł wierszujący jest w barranku nieco uszkodzony. Więc serdecznie przepraszam cię, drogi adwersarzu rymowaty, oraz ciebie, licznie zgromadzona publiczności, ale ciąg dalszy tej dobrze zapowiadającej się sztuki przekładam na jutro. A teraz benc. No normalnie - benc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 24.09.2009 22:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Odnosząc się do późniejszych enuncjacyj naszego kochanego dandiego wykorzystując do tego celu nadwymiarowy post ogłaszam, że nie piłem, bo nie. Znaczy bo jechałem. A padniętość była ogólnoustrojowa. O. A ty zaraz wszystkich swoją miarą, kartoflu ty podlaski nasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 24.09.2009 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 No to benc. Dobry Wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 24.09.2009 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 i dobranoc(malo merytorycznie, a może właśnie w tym tkwi sens ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 24.09.2009 23:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 To i ja się normalnie przywitam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 25.09.2009 05:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 drogi adwersarzu rymowaty cios, ludzie cios !!! albo nie - dwa ciosy! 1 - sądziłem że jak odpalę maszynę to mi barranek co najmniej jambem zasunie między oczy a ten wziął i zwyczajnie zalał ryja 2 - to słowo na a... a ja myślałem, że my wspólnymi siłami przenosimy sztukę pisania postów w inne światy, że razem kreujemy nową jakość, że ramię w ramię z poetyckim hasłem na sztandarach ... a tu okazuje się, że my adwersarze. i weź tu daj barrankowi wódy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 25.09.2009 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 Dzień dobry i miłego weekendu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
savee 25.09.2009 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 Ależ Wy jesteście Wpadam sobie do Was w ramach porannego przeglądu blogów i innych takich tam, i się niemal popłakałam ze śmiechu Kawa wystygła, bo nie mogłam jednocześnie jej pić i czytać, groziłoby to zakrztuszeniem się i poważnymi konsekwencjami Z innej beczki - barranku, toż Ty jesteś Miś! Uroczo Niemisie też są fajne, ale jednak Miś to Miś Nie jesteś przeczulony na punkcie misiów, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts