malgos2 25.09.2009 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 no wiesz, raz w te, raz we wte... A Ty nie sciemniaj mi tu, bo last minute wiesz... Zacznie byc very last minute, a na to patent ma tylko rasia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 25.09.2009 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 no wiesz, raz w te, raz we wte... A Ty nie sciemniaj mi tu, bo last minute wiesz... Zacznie byc very last minute, a na to patent ma tylko rasia. i ja będę wiedziała w czwartek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.09.2009 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 no wiesz, raz w te, raz we wte... A Ty nie sciemniaj mi tu, bo last minute wiesz... Zacznie byc very last minute, a na to patent ma tylko rasia. i ja będę wiedziała w czwartek Rasia jeszcze o 15 w sobote sciemniala, ze na Bartyckiej jest. Bardzo pleeeeeease, prosze przyjedzcie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 25.09.2009 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 ja nie ściemniam,znasz mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 25.09.2009 22:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 jakiś mensz by sie przydał? zaczniemy myśleć w środę, bo wtedy parę innych spraw się wykraruje. I na pewno nie będziemy na bartyckiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 25.09.2009 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 a mensz Ci po co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.09.2009 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 a mensz Ci po co Do noszenia ciezkiej torebki sie przydaje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 25.09.2009 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 a mensz Ci po co Do noszenia ciezkiej torebki sie przydaje... w zyciu bym nie pozwoliła nie znam większego obciachu ale po co on Barankowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 26.09.2009 11:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2009 Wyjaśniam, brybry Malka, u podstaw mojego pytania do małgoś tkwiła potrzeba wyjaśnienia, czy usilne naciski na naszą bytność wynikają z potrzeby pojawienia się jakiegoś dodatkowego mensza, bo zapowiada się babiniec. Mi nie jest potrzebny, zdecydowanie wolę płeć przeciwną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 26.09.2009 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2009 Wyjaśniam, brybry Malka, u podstaw mojego pytania do małgoś tkwiła potrzeba wyjaśnienia, czy usilne naciski na naszą bytność wynikają z potrzeby pojawienia się jakiegoś dodatkowego mensza, bo zapowiada się babiniec. Mi nie jest potrzebny, zdecydowanie wolę płeć przeciwną uffffffffff uspokoiłeś mnie dziń dybry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.09.2009 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2009 Usilne naciski wynikaja z tesknoty za barankami i checi spotkania siem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 26.09.2009 12:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2009 Usilne naciski wynikaja z tesknoty za barankami i checi spotkania siem. To absolutnie zdrowe i rozsądne podejście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.09.2009 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2009 Usilne naciski wynikaja z tesknoty za barankami i checi spotkania siem. To absolutnie zdrowe i rozsądne podejście No i? Baranki przekonane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 26.09.2009 15:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2009 dyć ci powiedziołek, że wszystko się wyjaśni kiela środy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 27.09.2009 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 Nadrobiłam zaległości.Poczytałam nagłos mężowi poezję Dandiego i Barranka. Pośmialiśmy się do łez.Wiem, że nowy odcinek w dzienniku zawdzięczamy Dandiemu. Dandi - dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 27.09.2009 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 dyć ci powiedziołek, że wszystko się wyjaśni kiela środy... następny samozwańczy Hanys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 27.09.2009 19:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 EEEtam, tak mi się pierdykło przypadkiem No więc tak sobie pomyślałem, że skoro niespecjalnie mamy co pokazywać, to czasem trzeba sięgnąć do zapasów i pokazać coś, czego się wcześniej nie pokazywalo, bo wtedy było co pokazywać celem uzyskiwania achów i ochów, jak to tutaj bywa. No więc może teraz czas na domniemany ogródek, chociaż najprawdopodobniej - po uzyskaniu dystansu do sprawy - jeszcze będziemy z naszą panią kochaną przerabiać. Ale poniewać ładne som obrazeczki, to je rzucim na klasę. A co... Tyle że dach nie wiedzieć czemu naszej pani kochanej ogrodniczce wyszedł taki brązowawy, a wszak jest zupełnie blaszano-stalowy http://barranki.com/slides/ogrod%20akwarelka%20przod%20maly.jpg http://barranki.com/slides/ogrod%20akwarelka%20tyl%20duzy.jpg jak mi się zachce jakoś, to obrócę. A na razie jest tak http://barranki.com/slides/ogrod%20projekt.jpg I taka waryjacja http://barranki.com/slides/ogrod%20akwarelka%20tyl%20duzy%20czb.jpg Może kiedyś będzie trochę inaczej, ale tys piknie? Cóż szkodzi wysilić wewnętrzne oka wyobraźni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 27.09.2009 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 a mnie się nie che komputerem kręić,więc szczegółów ogródka nie poznam, ale rysuneczki fajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 27.09.2009 20:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 No co ty, malka, bierzesz i ciągniesz go tego komputra w prawo, on się trochę opiera, ale w końcu się przewraca i wszystkie poziome piony twoje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 27.09.2009 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 jeżo kurna zwierzu. Wyjęęęeli niespodziewankę. Ałe fajne wariacje na temat. Niech no zgadne co jest tam na prawo od wjazdu do garażu po takim łuczku? Górka jakas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts