ghost34 15.04.2009 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 A jutro od śwwwita wylewka tylko dlaczego od 7? aaaaa bo ci budowlancy maja zryte..wstaja o 5 tej i zawracaja pioro..loodziom o 7dmej ranio..echhh ide spac jutro wyjatkowo wstaje okolo 4.30 heheh dobrounoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 15.04.2009 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 ale fajnie macie z wylewkami. Ja to bym nawet o 4 rano wstała gdyby to się miało jutro dziac u mnie.Moje chłopaki jeszcze nie zjechały po świetach. Niech juz wracają jutro, noo.Barranki, a nagońcie tego waszego magika od żaluzji zeby mi wycenił pi razy oko ile taka rama aluminiowa 300x150 na prowadnicy bedzie kosztowała i czy da sie zrobic 300x300. Co? Nio. Musze sobie oszacowac koszty przedsięwziecia czy mnie nie przerośnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 15.04.2009 20:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 myszo, nawet dzisiaj z nim rozmawiałem, mamy się spotkać w przyszłem tygodniu, bo przed ociepleniem haupy trzeba zamontować trzymaki do prowadnic. To się spytamy, czy w ogóle robi w aluminium. Brynanoc, jutro pobudka, zdamy relację jak miksokret sadzi kupki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 15.04.2009 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 myszo, nawet dzisiaj z nim rozmawiałem, mamy się spotkać w przyszłem tygodniu, bo przed ociepleniem haupy trzeba zamontować trzymaki do prowadnic. To się spytamy, czy w ogóle robi w aluminium. Brynanoc, jutro pobudka, zdamy relację jak miksokret sadzi kupki oki, czekam jak na jaju Duszku Ty ciągle wstajesz wyjątkowo o 4.30, a kładziesz się tez w subtelnych godzinach. Barranki, a z czego wy robicie tą konstrukcje, bo ja jutro musze wyjasnic troche chociaz ten temat na budowie, plis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 16.04.2009 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 Barranki, dziennik Wam stygnie! Godzina 7:00 jest bardzo dobra na rozpoczęcie pracy. Trochę czasu to zajmuje i oby nie zabrakło piachu ani cementu. Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 16.04.2009 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 Lecę na działkę dzień dobry zostawiam, jak wrócę już pewnie relacja będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 16.04.2009 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 dzień doberek miłego dnia życzę http://haftybeaty.blox.pl/resource/kawa.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 16.04.2009 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 Bry no i jak wylane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 16.04.2009 09:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 Leje się, leje... Zdjęcia wieczorem... Straszny miksokret pluje dziwną papką, rura podskakuje jak szalona, a gdzieniegdzie już prawdziwa prawiepodłoga. No ja cię kręcę... I jeszcze nas duchaty zwizytował i jak gadaliśmy, to cały nasz babiniec do niego dzwonił . Ten duch to ma wzięcie ms., wiemy że dziennik stygnie, kurcze, czasu nie ma, tyle się bieżących historii nawarstwiło, że nie ma kiedy, kruca bomba, nie ma kiedy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 16.04.2009 09:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 Lidszu, dzięks za kawę, bo jednak dla mnie taka godzina jest trudna do ogarnięcia... Dlaczego nie można budować o 2 w nocy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 16.04.2009 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 no no , nie cały babiniec dzownił , nie cały Czekam na foty i zazdraszczam , że juz prawiepodłogę macie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 16.04.2009 10:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 Łokurce, łokurce, a ja nic nie widziałam jeszcze jakem pani barrankowa, nic a nic. Rano wsyd przyznać spałam, a potem inne poletka działalności obrabiałam , ale po południu zobacze ! Cześć drogie baby tak w ogóle [/i] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 16.04.2009 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 Czołem Babo Barrankowa Przynajmniej zobaczysz wszystko równo rozsmarowane po rurkach a nie same miksokretowe kupki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 16.04.2009 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 Ja też bym juz chciała krecie kupki mieć i prawiepodłogę ... dzien doberek pani i panu barrankom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 16.04.2009 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 A ja zaraz oblegnę pana Barranka. Witanko Madziu Barrankowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 16.04.2009 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 A ja zaraz oblegnę pana Barranka. Witanko Madziu Barrankowa oooo , jedziesz do barranków? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 16.04.2009 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 A ja zaraz oblegnę pana Barranka. Witanko Madziu Barrankowa oooo , jedziesz do barranków? nieeee. telefono Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 16.04.2009 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 tyż miło , choć nie tak fajnie jak bezpośredni najazd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 16.04.2009 11:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 Nooo, krecie kupki fajne som. Ale na górze już podobno jest na gładko. Jeju. I taki mój ulubiony tarasik zadaszony co się na niego wychodzi z jadalni to też będzie dziś miał zrobioną wylewkę, bo ja tam sobie chciałam w weekend chodniczek rzucić z Ykei, leżaczek, kawka, rozumiecie... Jak dla mnie to na takiej prawiepodłodze to już można prawie mieszkać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 16.04.2009 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 ms., wiemy że dziennik stygnie, kurcze, czasu nie ma, tyle się bieżących historii nawarstwiło, że nie ma kiedy, kruca bomba, nie ma kiedy... Teraz będzie czas - wylewka musi wyschnąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts