malka 27.09.2009 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 No co ty, malka, bierzesz i ciągniesz go tego komputra w prawo, on się trochę opiera, ale w końcu się przewraca i wszystkie poziome piony twoje to ja wolę inaczej.... ide do lodówki wyiągam M. opróżniam i po chwili wyłącznie poziome poziomy moje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 27.09.2009 20:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 Raczej małe dułko - przecież my sie będziemy osypywać na 50 kamazów co najmniej, więc raczej bedzie teren kształtowany w różnych formach opadania w dół od domu... Kurcze, może się uda chociaż jeszcze w tym roku te kamazy nawieść... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 27.09.2009 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 ja nie wiem na co wy czekacie normalnie. codziennie taczki i na pobliskie pole. Bedziecie za Kamazy płacic. A propos nawożenia ziemi to do mojego sąsiada jutro przychodzi inspekcja. ponoc jego sąsiad go zapodał ze cos działke podniósł. A ten co nakablował ponoc jeszcze lepszy, bo mówi się ze dom postawił bez pozwolenia na budowe. Ludzie na wsi warszawskiej to jednak dziwni są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 27.09.2009 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 Dobrze że sąsiadów mamy normalnych czyli własnych A pani barrankowa podpowiada, że to miała być grzontka, ale teraz już nie wiadomo, bo się idea grzontki na razie się przejadła. Zobaczymy. Na razie chcielibyśmy drzewa od fronta zasadzić jak się da. Poza tym taczkami to bez sensu. Byśmy sobie zwalili jeszcze więcej gliny na naszą glinę. Trzeba dać jakiś glebozmian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 27.09.2009 20:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 No co ty, malka, bierzesz i ciągniesz go tego komputra w prawo, on się trochę opiera, ale w końcu się przewraca i wszystkie poziome piony twoje to ja wolę inaczej.... ide do lodówki wyiągam M. opróżniam i po chwili wyłącznie poziome poziomy moje Ooooo! Właśnie tak. Zaraz rozkręcimy jakieś wino, bo się piwo w domu skonczyło . Ciekawe, kto to wyżłopał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 27.09.2009 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 No co ty, malka, bierzesz i ciągniesz go tego komputra w prawo, on się trochę opiera, ale w końcu się przewraca i wszystkie poziome piony twoje to ja wolę inaczej.... ide do lodówki wyiągam M. opróżniam i po chwili wyłącznie poziome poziomy moje Ooooo! Właśnie tak. Zaraz rozkręcimy jakieś wino, bo się piwo w domu skonczyło . Ciekawe, kto to wyżłopał... u mnie sie i wino skonczylo i piwo, coś trzeba by poszukac ino jakos wstac najpierw od kompa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 27.09.2009 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 nabieram poziomów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 27.09.2009 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 a ja jednak na chwile jednak sie spionizuje i pojde juz po tego drinka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 27.09.2009 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 Idź mysza, idź, a ja się w tem czasie udam po korkociąg Malka, gonimy twoje poziomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 27.09.2009 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 już blisko poziomu listwy przypodłogowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 27.09.2009 21:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 Tylko jej nie liż na przykład, jak bedzie blisko Wiesz, ludziom w stanie przychodzą różne pomysły . Wiem coś o tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 27.09.2009 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 Tylko jej nie liż na przykład, jak bedzie blisko za późno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 27.09.2009 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 ja jestem tak raczej 40 centymetrów niżej niż zwykle, do listwy mi jeszcze daleko ...i do lizania, nie mam szans na wygraną...dziś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 27.09.2009 21:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 Tylko jej nie liż na przykład, jak bedzie blisko za późno Wygrałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 27.09.2009 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 to co przegrani piją dalej ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 27.09.2009 21:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 Wszak nie wygrali dlatego, że się właśnie rozkręcają... Zdrowie wszystkich myszmalek! (po raz pierwszy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 27.09.2009 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 sdruffko, oglądam jakis straszny film- Grace i nie wiem ile jeszcze dam rade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 27.09.2009 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 dziękuję i dobranoc Państwu a zdrowie się przyda, głównie jutrzejszym rankiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 27.09.2009 21:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 To my się zabieramy tradycyjnie za hałsa, sezon 4, odcinek 14 dobranoc. A wśrodę przyjdzie zdun... umpapa, umpapa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 27.09.2009 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 ja pragnę 6 sezonu , bardzo bardzo....ostatni odinek piątki mnie do dziś trzyma za jaja (hyyyyyyyyym,albo inną część ciała ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts