rasia 02.10.2009 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 rasia ja do was to bym przyjechała bez wyraźnego powodu najchętniej bo człowiek się wtedy nie goni jak barranki u nas nie wypominając Ha! Złapałam za słowo i nie puszczę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 02.10.2009 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 możecie zajrzeć tutaj i wesprzeć nas w staraniach o przywrócenie Nitu na forum ? http://forum.muratordom.pl/post3676931.htm#3676931 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 04.10.2009 16:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 Łomatko, jakoś przez trzy dni nas nie było w necie, bo zupełnie się wyłączyliśmy a tu taka zadyma... Jakoś zupełnie przeoczyliśmy aferę zdjęciową, teraz tą... Więc choć nie pojawiliśmy się w tym wątku, i tak nitka jesteśmy z tobą! Jako to towarzystwo wzajemnej adoracji, które tak zdrażniło barbossę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 04.10.2009 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 Baranki moje spać miałam iść, jakieś dwie godziny temu miałam :oops ale tak mi coś luzu nie dawało i już wiem co : szkoda że Was nie było w Krakówku ale nadrobimy , nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 05.10.2009 04:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Hejka I lecę do pracki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 05.10.2009 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 jeszcze trochę zaspana ale Dzień doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 05.10.2009 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 dzień dobry poniedziałkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.10.2009 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Cze Baranki. Dzieki za pamiec. Bylo super, na poprawinach tez bedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 05.10.2009 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Cze Baranki. Dzieki za pamiec. Bylo super, na poprawinach tez bedzie. ale złośliwa, nie? cze barannki już jestem... więc się melduję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.10.2009 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Cze Baranki. Dzieki za pamiec. Bylo super, na poprawinach tez bedzie. ale złośliwa, nie? cze barannki już jestem... więc się melduję Dlaczego zlosliwa? Baranki przyslaly SMS'a podczas imprezki i wpisaly sie na poprawiny. Sciany bedziemy malowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 05.10.2009 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 chodziło mi o słowo: też a co Ci trzeba zmalować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.10.2009 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 chodziło mi o słowo: też a co Ci trzeba zmalować? Sciany trzeba troche odswiezyc, gdyz ucierpialy od komunikacji z sasiadem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 05.10.2009 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 chodziło mi o słowo: też a co Ci trzeba zmalować? Sciany trzeba troche odswiezyc, gdyz ucierpialy od komunikacji z sasiadem. a tak ,tak... coś mi wiadomo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.10.2009 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 chodziło mi o słowo: też a co Ci trzeba zmalować? Sciany trzeba troche odswiezyc, gdyz ucierpialy od komunikacji z sasiadem. a tak ,tak... coś mi wiadomo Noooo to kiedy? Inspirujacy jest taki dlugi weekend w listopadzie - 11.11. Tylko czy on dlugi bedzie dla wszystkich? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 06.10.2009 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 dzień doberek barranki dwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 06.10.2009 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 chodziło mi o słowo: też a co Ci trzeba zmalować? Sciany trzeba troche odswiezyc, gdyz ucierpialy od komunikacji z sasiadem. a tak ,tak... coś mi wiadomo Też mi coś nie coś wróbelki doniosły... Dzieńdoberek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 06.10.2009 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 Bry [/i] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 06.10.2009 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 a barranki to gdzieś wcięło tak w ogóle, nie sądzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 06.10.2009 20:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 chodziło mi o słowo: też a co Ci trzeba zmalować? Sciany trzeba troche odswiezyc, gdyz ucierpialy od komunikacji z sasiadem. a tak ,tak... coś mi wiadomo Noooo to kiedy? Inspirujacy jest taki dlugi weekend w listopadzie - 11.11. Tylko czy on dlugi bedzie dla wszystkich? Czeeeeeeeść wszystkiem! to ciekawa ideja. Ponieważ zaś osobiście układam grafiki, to może zawczasu się przemierzem 11 listopada to malujemy ściany według Janerki: "Kolor górny jest kolorem białym, kolor dolny to kolor czerwony". Czyż nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.10.2009 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 chodziło mi o słowo: też a co Ci trzeba zmalować? Sciany trzeba troche odswiezyc, gdyz ucierpialy od komunikacji z sasiadem. a tak ,tak... coś mi wiadomo Noooo to kiedy? Inspirujacy jest taki dlugi weekend w listopadzie - 11.11. Tylko czy on dlugi bedzie dla wszystkich? Czeeeeeeeść wszystkiem! to ciekawa ideja. Ponieważ zaś osobiście układam grafiki, to może zawczasu się przemierzem 11 listopada to malujemy ściany według Janerki: "Kolor górny jest kolorem białym, kolor dolny to kolor czerwony". Czyż nie? Trzeba bedzie materialy na wscieklego psa przygotowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts