barranki2 06.10.2009 20:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 a barranki to gdzieś wcięło tak w ogóle, nie sądzicie? Efi, bo w nas jest zakodowana naturalna skłonność do wcinania . Ale generalnie to w tym niewielerobieniu mamy całkiem doskonałe osiągnięcia - absolutnie bezkonkurencyjny, niewiarygodny, ba, wręcz fenomenalny Mesje Zdun od dobrosi (dzięęęęx , podobno masz dobrosiu wieeeelki czopuch, hmmmm ) zapowiedział nam dzisiaj, patrząc na powstające dzieło, że będzie można podjąć pierwsz próby kominkowe w połowie przyszłego tygodnia. I ostatecznie on zdecydował, że powstanie absolutnie klasyczny, pałacowy, otwarty z trzech stron kominek i – jak stwierdził ponownie patrząc na swoje dzieło - będzie to potężna maszyna, cokolwiek sobie pod to nie podłożymy Na razie trudno uwierzyć http://www.barranki.com/slides/MMPi%20580.jpg http://www.barranki.com/slides/MMPi%20578.jpg Trwają intensywne konsultacje nad finalnym wyglądem "potężnej maszyny", które Mesje skwitował stwierdzeniem: "Zbudujemy, postoi parę tygodni, pooglądacie go sobie, to wtedy wam się coś urodzi, a ja przyjadę i zrobię". Może tak, bo na razie to trudno sobie to wszystko wyobrazić. No i postanowiliśmy zrobić odbiór domu, bo bank nas zaczął podszczypywać. A co nam zależy, może się zamelduję na wsi wtedy? Tyle że to jakaś potworna ilość papierów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 06.10.2009 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 hohohoho no w potężna maszyne to jestem w stanie uwierzyć patrząc na to cudo. ciekawe co uradzicie wpatrując się w ten szamot trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 06.10.2009 21:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 Wiesz efi, to jest ten rodzaj kominka, który wymaga zadumy, bo zbyt ciężko obłożony może przypominać pionowy sarkofag . Na razie zatrzymaliśmy się na koncepcji, żeby dół obłożyć nieszlifowanym łupkiem multicolor, ale nie jest to jeszcze ostateczny pomysł. Musimy popatrzeć w szamot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.10.2009 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 A fakt Baranku, zdarza mi się coś mądrego powiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 06.10.2009 21:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 To cenna przypadłość. Zawsze można błysnąć w towarzystwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.10.2009 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 tylko uwaga, co by blask nie pozabijał współtowarzyszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 06.10.2009 21:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 Dlatego na imprezy chadza się w ciemnych okularach. I na rano jak znalazł spadam w objęcia pani barrankowej, wystarczy tego dyżuru, nie? wystarczy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.10.2009 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 Paną Barrankową uszczęśliwisz,nas nie bardzo ale jak mus to mus - dobrej nocki niech Ci sie szamot przyśni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 06.10.2009 22:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 Uszczęśliwiam, ale duchowo papatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.10.2009 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 Uszczęśliwiam, ale duchowo papatki Jesuuuuu, z Duchem spicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.10.2009 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 Uszczęśliwiam, ale duchowo papatki Jesuuuuu, z Duchem spicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 07.10.2009 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 dzień dobry musicie sobie załatwic łóżko z widokiem na szamot. może was olśni w jakimś... przebłysku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 07.10.2009 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 Dobry W końcu Barranki się obudziły z jakiegoś letargu i wróciły do nas szamot wygląda ślicznie i wierzę, że uda wam się coś fajnego z tym kominkiem wymyślić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 07.10.2009 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 Dobry W końcu Barranki się obudziły z jakiegoś letargu i wróciły do nas szamot wygląda ślicznie i wierzę, że uda wam się coś fajnego z tym kominkiem wymyślić a ja nie wierze no to co zmotywowałam Was ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 07.10.2009 17:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 Jak nie wymyślimy to zaprosimy na konsultację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 07.10.2009 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 Się cieszę,że Zduna przygarnęliście i polubiliście...Tylko sie nie przywiązujcie za bardzo bo mój Ci ON Muszę do Mesje zadzwonić , bo aż palcami u lewej nogi przebieram,żeby zobaczyć ten strasnie wielgalchy copuch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 07.10.2009 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 ło jeziu aleście tam naszamotali przy kominku. Mój tyz sie stawia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 08.10.2009 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 cześć szamotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 08.10.2009 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 ja też przyszłam poszamotać bryBarrankom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 09.10.2009 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 Dzień dybry wpadłam powiedzieć, żeby nie było, ze mnie nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts