Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze, komentarze czyli Cafe pod Barrankami

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

... lepiej późno na wizytę niż wcale ....

....tymi słowami loguję się Tu po raz pierwszy ....

Przeczytałem Twoją (....Waszą, bo jestem pewny, że PB ma swój (bez)pośredni udział w dzienniku) ...Historię Szaleństwa od dechy do dechy ....

... nie brałem nigdy udziału w zawodach czytania tekstu ze zrozumieniem na czas .... i nie wiem czy mój czas (ok. 50 min.) to porażka czy norma .... ale mniejsza z wynikiem ....

... ważne, że czytałem cały czas z zainteresowaniem i chęcią .... a to podstawa każdego testu na czytanie ze zrozumieniem ....

... gorzej, że nic z tego nie rozumiem ....

... żartuję ... :wink:

a poważniej ...

Fajny, oryginalny (filmowy wręcz ... bo czasami czyta się jak sensacje XX wieku) sposób na tworzenie dziennika ....

... naprawdę w dechę ...

Nie dziwię się teraz, dlaczego masz 50 stron komentarzy do jednej strony dziennika ... chociaż do dzisiaj nie mogę się pogodzić z brakiem rozsądnej proporcji pomiędzy ilością stron dzienników i komentarzy (u mnie również) ...

A, no i byłbym zapomniał się przywitać .....

.....Cześć Kuzynie ....

:D