Jagna 23.10.2009 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 Przesyłam potajemnie maila na priva. Starałam się być bardzo tajemnicza i używać trudnych słów. Mam nadzieję, że nikt się nie zorientował o co chodzi.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 23.10.2009 21:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 uhu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 23.10.2009 23:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 Upiłam się z Synkiem muszę Wam napisać - Barranki ja Was LOVE!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 23.10.2009 23:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 Upiłam się z Synkiem muszę Wam napisać - Barranki ja Was LOVE!!! No wiesz co? Musiałaś się do tego wyznania aż upijać? My teszsz! (pijemy bessynka ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 24.10.2009 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 Upiłam się z Synkiem muszę Wam napisać - Barranki ja Was LOVE!!! No wiesz co? Musiałaś się do tego wyznania aż upijać? My teszsz! (pijemy bessynka ) Doberek ciekawe jak tam Wasze głowy ............ dziś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 24.10.2009 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 Upiłam się z Synkiem muszę Wam napisać - Barranki ja Was LOVE!!! No wiesz co? Musiałaś się do tego wyznania aż upijać? My teszsz! (pijemy bessynka ) Doberek ciekawe jak tam Wasze głowy ............ dziś Moja głowa ma się całkiem dobrze... po Nurofenie... Dziś ''na czeźwo'' też Was Barranki ja love... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 24.10.2009 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 Przesyłam potajemnie maila na priva. Starałam się być bardzo tajemnicza i używać trudnych słów. Mam nadzieję, że nikt się nie zorientował o co chodzi.... ja się zorientowałem .... ...patrz pan, zdążyłem w południe powiedzieć Jagnie, że fajny dziennik czytałem .... a Ta już tego samego dnia dzieli się z barrankami tajemną pocztą .... Dziś ''na czeźwo'' też Was Barranki ja love... ... a co zrobiliście, że Ona Was tak love ? .... czyżbyście stawiali rasi płot ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 24.10.2009 16:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 Chemia, gwoździku, czysta chemia... Przyciąganie osobowości, te sprawy... A z Jagną to bo prostu poszliśmy po bandzie, co tam czekać, życie ucieka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 24.10.2009 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 Chemia, gwoździku, czysta chemia... Przyciąganie osobowości, te sprawy... ... akurat na tym się znam ... przejdźmy teraz do konkretów A z Jagną to bo prostu poszliśmy po bandzie, co tam czekać, życie ucieka ... ja tam bym nie poszedł z Nią po bandzie ... pałką w łeb można dostać ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 24.10.2009 16:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 ... ja tam bym nie poszedł z Nią po bandzie ... pałką w łeb można dostać ... No wiem, wiem... To była tak zwana przenośnia... Tylko pytanie skąd dokąd? Zawsze miałem ciągotę do bębnów, ale ponieważ mi się ręce z nogami rozjeżdżały w mojej domniemanej w latach dziecięcych kapeli rockowej zawsze umiejscawiałem się na bezpiecznym wokalu, czyli na tym, co umiem... No, może czasem gitara rytmiczna, to by po odrobinie treningu dało radę Dlatego będę ostrożny - pałki mogą się przydać do innych celów, a nie do rozwalania ich na mem cennym łbie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 24.10.2009 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 Zawsze miałem ciągotę do bębnów, ale ponieważ mi się ręce z nogami rozjeżdżały w mojej domniemanej w latach dziecięcych kapeli rockowej zawsze umiejscawiałem się na bezpiecznym wokalu, czyli na tym, co umiem... No, może czasem gitara rytmiczna, to by po odrobinie treningu dało radę .. a teraz poważnie ... ... czy uważasz, że można znaleźć kilku 40 - letnich facetów z okolic Wawy (właściwie to wystarczy jeszcze 2 , bo Ty wokal a ja gary) , którzy dla rozrywki (bez cienia profesjonalizmu) spotykaliby się pograć i pośpiewać przeboje z lat młodości ? .... bo ja miejsce mam ... i chęci .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 24.10.2009 18:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 Zawsze miałem ciągotę do bębnów, ale ponieważ mi się ręce z nogami rozjeżdżały w mojej domniemanej w latach dziecięcych kapeli rockowej zawsze umiejscawiałem się na bezpiecznym wokalu, czyli na tym, co umiem... No, może czasem gitara rytmiczna, to by po odrobinie treningu dało radę .. a teraz poważnie ... ... czy uważasz, że można znaleźć kilku 40 - letnich facetów z okolic Wawy (właściwie to wystarczy jeszcze 2 , bo Ty wokal a ja gary) , którzy dla rozrywki (bez cienia profesjonalizmu) spotykaliby się pograć i pośpiewać przeboje z lat młodości ? .... bo ja miejsce mam ... i chęci .... Myślę, że trzeba poszukać.... A księciunio raśki montuje studio Trzeba zacząć się rozglądać, ostatecznie marzenia z młodości mogą się spełnić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 24.10.2009 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 Myślę, że trzeba poszukać.... A księciunio raśki montuje studio Trzeba zacząć się rozglądać, ostatecznie marzenia z młodości mogą się spełnić ale jesteś ZA .... czy tylko chcesz szukać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 24.10.2009 18:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 Myślę, że trzeba poszukać.... A księciunio raśki montuje studio Trzeba zacząć się rozglądać, ostatecznie marzenia z młodości mogą się spełnić ale jesteś ZA .... czy tylko chcesz szukać ? Ja jestem absolutnie ZA! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 24.10.2009 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 ale czad geriatriabend Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 24.10.2009 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 ale czad geriatriabend chcesz w pierdoo....oool ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 24.10.2009 22:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 ale czad geriatriabend Jeszcze będziesz prosiła się o chórki, kuzynicho Jeszcze z flaszką przyjdziesz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 24.10.2009 23:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 baranki nie dajcie się Malce i geriatrii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.10.2009 01:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2009 ale czad geriatriabend Dobrze, ze nie turpistaband... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 25.10.2009 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2009 ale czad geriatriabend Jeszcze będziesz prosiła się o chórki, kuzynicho Jeszcze z flaszką przyjdziesz... nie będę....lubię Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts