Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze, komentarze czyli Cafe pod Barrankami

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Upiłam się z Synkiem muszę Wam napisać - Barranki ja Was LOVE!!! :oops: 8)

No wiesz co? Musiałaś się do tego wyznania aż upijać? :wink:

My teszsz! (pijemy bessynka :) )

Doberek :D

ciekawe jak tam Wasze głowy ............ dziś :wink: :D 8)

Moja głowa ma się całkiem dobrze... po Nurofenie... :roll:

Dziś ''na czeźwo'' też Was Barranki ja love... 8) :lol:

Przesyłam potajemnie maila na priva.

Starałam się być bardzo tajemnicza i używać trudnych słów. Mam nadzieję, że nikt się nie zorientował o co chodzi.... 8)

ja się zorientowałem ....

...patrz pan, zdążyłem w południe powiedzieć Jagnie, że fajny dziennik czytałem .... a Ta już tego samego dnia dzieli się z barrankami tajemną pocztą .... :roll: :evil: :lol: :o :wink: :D

Dziś ''na czeźwo'' też Was Barranki ja love... 8) :lol:

... a co zrobiliście, że Ona Was tak love ? .... czyżbyście stawiali rasi płot ? :wink: :D

Chemia, gwoździku, czysta chemia... Przyciąganie osobowości, te sprawy...

... akurat na tym się znam ... przejdźmy teraz do konkretów

:wink:

A z Jagną to bo prostu poszliśmy po bandzie, co tam czekać, życie ucieka :D

... ja tam bym nie poszedł z Nią po bandzie ... pałką w łeb można dostać ... :wink:

... ja tam bym nie poszedł z Nią po bandzie ... pałką w łeb można dostać ... :wink:

No wiem, wiem... To była tak zwana przenośnia... Tylko pytanie skąd dokąd?

Zawsze miałem ciągotę do bębnów, ale ponieważ mi się ręce z nogami rozjeżdżały w mojej domniemanej w latach dziecięcych kapeli rockowej zawsze umiejscawiałem się na bezpiecznym wokalu, czyli na tym, co umiem... No, może czasem gitara rytmiczna, to by po odrobinie treningu dało radę :D

Dlatego będę ostrożny - pałki mogą się przydać do innych celów, a nie do rozwalania ich na mem cennym łbie :D

Zawsze miałem ciągotę do bębnów, ale ponieważ mi się ręce z nogami rozjeżdżały w mojej domniemanej w latach dziecięcych kapeli rockowej zawsze umiejscawiałem się na bezpiecznym wokalu, czyli na tym, co umiem... No, może czasem gitara rytmiczna, to by po odrobinie treningu dało radę :D

.. a teraz poważnie ...

... czy uważasz, że można znaleźć kilku 40 - letnich facetów z okolic Wawy (właściwie to wystarczy jeszcze 2 , bo Ty wokal a ja gary) , którzy dla rozrywki (bez cienia profesjonalizmu) spotykaliby się pograć i pośpiewać przeboje z lat młodości ?

.... bo ja miejsce mam ... i chęci ....

.. a teraz poważnie ...

... czy uważasz, że można znaleźć kilku 40 - letnich facetów z okolic Wawy (właściwie to wystarczy jeszcze 2 , bo Ty wokal a ja gary) , którzy dla rozrywki (bez cienia profesjonalizmu) spotykaliby się pograć i pośpiewać przeboje z lat młodości ?

.... bo ja miejsce mam ... i chęci ....

Myślę, że trzeba poszukać.... A księciunio raśki montuje studio :wink: Trzeba zacząć się rozglądać, ostatecznie marzenia z młodości mogą się spełnić :wink: